Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Estoniax @ 2013 02 16, 02:18)
..prisiminus Meiles diena..  ax.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 14, 14:35)
Oij tuoj puoliau kuistis po tase, ir ka Jus manot, fotika pasiemiau, o laido tai ne..  doh.gif  lotuliukas.gif  Puodyne, o ne galva man ant peciu laikosi.. ax.gif Tai bandysiu ikelti kita diena, tik gaila, kad jau po sventes..  4u.gif
Pasiguosiu, vakar isiskaudejo galva, kad reikia man HG Bella vampyre, nes juk visos turi, o kaip gi as ne... na nusiperku..tepu ant palates..ir ziuriu, kad mano IBD Plum Raven identiska.. doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir man taip daznai sekasi nusipirkti skirtingu firmu panasius atspalvius.."laiminga" rankele turiu.. 4u.gif  lotuliukas.gif

Laba,
Ir as paskutiniu metu pasiprekinau vienodu spalviciu: biggrin.gif
identiska IBD Plum Raven dar yra ir EZFlow black violet. Buvau nulakavusi ant tipsiuko abi- tai viens prie vieno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 16 vasario 2013 - 10:01
Laba merginos, ar yra OPI gelinius naudojancios? Papirkau pora laku is ju net atsiliepimu nepasiskaicius smile.gif

Gavau savo Lechat Upper East side. Norejau tamsios zalios, nei Harmony nei IBD panasios naradau, tai paemiau sita.

user posted image

Fotke skolinta, ikelsiu ant savo nagu veliau.

Nei vienos iki tol Lechat nesu turejus, tirstoka gerai pigmentuota, man 2 sluoksniu pilnai pakako. Ziuresim kaip laikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 02 16, 12:17)
Laba merginos, ar yra OPI gelinius naudojancios? Papirkau pora laku is ju net atsiliepimu nepasiskaicius smile.gif

Gavau savo Lechat Upper East side. Norejau tamsios zalios, nei Harmony nei IBD panasios naradau, tai paemiau sita.

user posted image

Fotke skolinta, ikelsiu ant savo nagu veliau.

Nei vienos iki tol Lechat nesu turejus, tirstoka gerai pigmentuota, man 2 sluoksniu pilnai pakako. Ziuresim kaip laikys  smile.gif

esu skaiciusi tik apie opi topa, ira raso kad harmony topas labiau blizga:smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 02 16, 09:11)
esu skaiciusi tik apie opi topa, ira raso kad harmony topas labiau blizga:smile.gif

Tai kad pas mane viskas HG tik pora laku turesiu Opi. Na ziuresim kaip bus...

Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 02 16, 13:22)
Tai kad pas mane viskas HG tik pora laku turesiu Opi. Na ziuresim kaip bus...

daugumos atsiliepimai apie juos geri:) bet aisku yra ir nepatenkintu:)
nu cia jei lakai labai patiks, kad nesigundytum topo pirkti. o kiek mokejai uz buteliuka jei ne paslaptis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 16 vasario 2013 - 11:49
Laba diena merginos. Skaitau jusu temute vis o va daba Norejau ir as pasirodyt su pavasarine nuotaika ka pridariau. smile.gif Man jau i pavasari patrauke gelyciu noris. smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2013 02 16, 15:39)
Laba diena merginos. Skaitau jusu temute vis o va daba Norejau ir as pasirodyt  su pavasarine nuotaika ka pridariau. smile.gif Man jau i pavasari patrauke gelyciu noris. smile.gif
user posted image
user posted image

jau matau kaip tokios gelytes super ant balto prancuzo atrodytu !!! tikra vasara...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 02 16, 10:17)

user posted image

turiu 2 OPI gelinius lakus, esu labai jais patenkinta. Užtenka 2 sluoksnių, gerai laiko, spalva identiška paprasto OPI lako spalvai 4u.gif

O koks tos pirmos iš kairės spalvos pavadinimas (ta prasme tos šalia žalios, ne tos violetinės kampe biggrin.gif ) ? ax.gif 4u.gif

QUOTE(neja @ 2013 02 16, 11:11)

nemačiau skirtumo tarp topų blizgėjimo. Kaip tik dabar turiu OPI gelcolor topą, esu turėjusi ir Harmony (beje jis man buvo pats pirmasis topas smile.gif ). 4u.gif

QUOTE(neja @ 2013 02 16, 11:48)
bet aisku yra ir nepatenkintu:)

o būtent kuom nepatenkinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 16 vasario 2013 - 15:36
Pasirodau ir as 4u.gif (odeliu ir formu neziurekit, greitukas buvo isbandyti naujas spalvas ax.gif : HG passion ir light elegant)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medan @ 2013 02 16, 17:17)
Pasirodau ir as  4u.gif  (odeliu ir formu neziurekit, greitukas buvo isbandyti naujas spalvas  ax.gif : HG passion ir light elegant)

Nu kodel man Passion visur atrodo kaip koralas? doh.gif o siaip ji gi ruzava ane? ar pas mane brokuota kokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 02 16, 15:03)
jau matau kaip tokios gelytes super ant balto prancuzo atrodytu !!! tikra vasara...

jop ant prancuzo dar graziau. buvau pries tai pasidarius ant prancuzisko. bet daba nusilakavau nauja spalvyte gelinio lako ir uzsimeciau vel gelikes. ir drauge vakar uzbego ir jai butinai tokiu pat prireike. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Medan @ 2013 02 16, 16:17)
Pasirodau ir as  4u.gif  (odeliu ir formu neziurekit, greitukas buvo isbandyti naujas spalvas  ax.gif : HG passion ir light elegant)
user posted image

O spalva buteliuki ir ant nagu galiuku tapati? Atrodo visiskai skirtingos. Is nagu galiuku ne nepagalvociau kad cia passion
Atsakyti