Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Buttuke @ 2013 03 14, 13:06)
Aciu 4u.gif
norejau prancuza su akrilinaiis dazais pasidaryti doh.gif  blush2.gif kol neisigyjau visu reikiamu laku
Papildyta:

jei jus Marijampoleje, tai atsidare nauja parduotuve

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nezinojau doh.gif kai nesilankau tam rajone tai taip ir buna, nu aciu dideliausias bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti, kokia prancuzisko manikiuro eiga su gelish lakuojant su papildomomis juostelemis? Kada tepti balta galiuka, kada kita laka per visa naga?
Atsakyti
ar stampuojant galima naudoti paprasta laka? ar butinai specialus skirtas stampavimui?
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2013 03 14, 11:48)
nesulaukiu pagalbos is jusu,o nesinori moketi po 55 lt  smile.gif .jeigu ne cia, tai gal isbandyta ,patikima pardaveja rekomenduosit ,kad ne kinietiski lakai butu...kaina labai gundo tik 40 lt!!!

as esu pirkus ir ne viena buteliuka. tai super iskas gera . patikimas pardavejas. tik anksciau buvo po45lt. o dabar po40lt? bigsmile.gif
Papildyta:
grazus prancuzas
is 1psl nuoroda kaip daryti prancuza mirksiukas.gif
lakuoju 2sl ruzavo gelio lako. 1sl balto ant galiuko. topas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 14 kovo 2013 - 12:53
QUOTE(vyvukas @ 2013 03 14, 13:51)
grazus prancuzas
is 1psl nuoroda kaip daryti prancuza mirksiukas.gif
lakuoju 2sl ruzavo gelio lako. 1sl balto ant galiuko. topas

Tai as suprantu, kad pradzioje ruzavo gelio lako, o paskui baltas galiukas, bet jei piesiu ne is rankos, o noriu su toms priklijuojamomis juostelemis, kad gautusi lygi linija, tai kada man juos priklijuoti? Nes jei nenuriebalinu, tai kimba, o jei kimba, tuomet susigadinti tas ruzavas lakas gali...Va, del ko ir klausiu...jei is rankos neklijuojant, tai kaip ir aisku.

O man sitame video tai kazkaip "keistai" tas prancuzas, suabejociau darbo kokybe, nes bet kaip uztepus baltus galiukus, jau gan sunkiai istaisysi, matysis vis vien..sakyciau. Beje, cia nerodo, kad su geliniu lakuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 14 kovo 2013 - 13:44
QUOTE(IgLi @ 2013 03 14, 14:42)

O man sitame video tai kazkaip "keistai" tas prancuzas, suabejociau darbo kokybe, nes bet kaip uztepus baltus galiukus, jau gan sunkiai istaisysi, matysis vis vien..sakyciau. Beje, cia nerodo, kad su geliniu lakuoja...

Pabandykit ant savo rankuciu padaryti kaip rodo tam video ir pamatysite, kad viskas puikiai gaunasi ir viskas puikiai pasitaiso.. smile.gif Kazkaip keistai argumentuojat, pati nepabandziusi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 03 14, 16:04)
Pabandykit ant savo rankuciu padaryti kaip rodo tam video ir pamatysite, kad viskas puikiai gaunasi ir viskas puikiai pasitaiso.. smile.gif Kazkaip keistai argumentuojat, pati nepabandziusi... ax.gif

teisingai, pirma ant savo ranku isbandykite, tikrai labai lengva pataisyti
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 14, 15:29)
teisingai, pirma ant savo ranku isbandykite, tikrai labai lengva pataisyti

o tai su geliniu laku taip pat gaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 03 14, 16:35)

tai cia ir apie gelini laka kalba ir eina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 03 14, 15:35)

su geliniu laku gaunasi net lengviau mirksiukas.gif nes man atrodo, kad tam video lakuoja su paprastu laku ir jis apdžiūna, tuo tarpu gelinis lakas labai lengvai valosi smile.gif
Atsakyti
Kad geriau nusivalytu, as sepeteli pavilgau ciut i lipnumo valikli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2013 03 14, 17:58)
su geliniu laku gaunasi net lengviau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 14, 18:24)
Kad geriau nusivalytu, as sepeteli pavilgau ciut i lipnumo valikli ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti