Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Mamyte_35 @ 2013 03 14, 09:34)
Labas rytas, as siandien ankstyva. mirksiukas.gif

Na,ka gavau as vakar PN rinkinuka,isbandziau ir visai nieko,tik ziuresim kiek laikys.
Sunkiausiai buvo lygiai uztepti blizganti laka,bet nieko susitvarkiau. ax.gif
  Turiu dar viena klausimuka.. Kuo reikia nuvalyti gelinio lako pertekliu piesiant arba jei nepatinka,kad nesugaditi apatinio lako sluoksnio g.gif . Noriu isbandyti kelis sumanytus variantu,bet bijau viska sugadinti. Aciu 4u.gif

1. jei piešiant dailę - išdžiovinus spalvą nuvalyk su teptuku sausu, arba servetėle, tik staigiu ir pakankamai spaudžiamu judesiu ir tada jau piešk ką nori.
2. jei po bazės užlakavai spalvą ir ji tau ar klientei nepatinka, tik gink dieve neišdžiovinus spalvos irgi taippat su servetėle nuvalyk.

Jei neaišku, ar aš ne taip supratau klausimą - klausk mirksiukas.gif

P.s. aš nžn PN bazės, aš pati dirbu su HG, ar reikia perteklių nuvalyti nuo PN bazės, berods ne?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 14, 11:27)
Labas rytas....
pas mane jau pavasaris  wub.gif  wub.gif  wub.gif
IBD Hot Springs 56599(žalsva)+ IBD My Babe 56595(alyvinė) fotkinta su blicu,todėl ryškiau,bet šiaip pastelinės, dengtos po 3 sluoksnius
user posted image
P.s. negaliu atsižiūrėti į savo rankas, nu jau taip man jos gražiai susipaišė. Ir visi kas pamato sako  thumbup.gif

Labai grazu,spalvytes niam niam
Atsakyti
Labas rytas,
ar galima ant bazes tepti topa, jei noriu bespalviu tik blizganciu nagu?
tokiu atveju akriline daile daryti tarp dvieju topu?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2013 03 10, 15:21)
sveikos,ar saugu uzsisakineti cia,gal kas bande jau  http://www.skelbimai...au-5025930.html
spalva 40 lt.siuntimas 5lt mokant isanksto,arba 15lt atsiimant.

nesulaukiu pagalbos is jusu,o nesinori moketi po 55 lt smile.gif .jeigu ne cia, tai gal isbandyta ,patikima pardaveja rekomenduosit ,kad ne kinietiski lakai butu...kaina labai gundo tik 40 lt!!!
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2013 03 14, 11:48)
nesulaukiu pagalbos is jusu,o nesinori moketi po 55 lt  smile.gif .jeigu ne cia, tai gal isbandyta ,patikima pardaveja rekomenduosit ,kad ne kinietiski lakai butu...kaina labai gundo tik 40 lt!!!

is cia nepirkus,
siunciuosi is JAV
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2013 03 14, 11:47)
Labas rytas,
ar galima ant bazes tepti topa, jei noriu bespalviu tik blizganciu nagu?
tokiu atveju akriline daile daryti tarp dvieju topu?
Aciu

Labas rytas,
taip galima, bet aš vistiek linkusi dar vieną ploną sluoksnį uždėti kokio šviesaus lakiuko, kad čiut storesnis nagas būtų, dažniausiai tai būna HG 01422 mirksiukas.gif
O dailę tada taip, arba gali pabandyti iškarto ant bazės piešti ir tada du topo sluoksnius, tik dailė neturi būti per visą nagą tik minimaliai , nes kitaip nesilaikys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 14 kovo 2013 - 10:55
Sveikos, turiu keleta klausimu, busiu dekinga kas nepatinges atsakyt. Perkaiciau sia, ir praeita temas, taciau nu visvien doh.gif biggrin.gif
1. Strukturinis gelis - kam?
2. Kur siuo metu geriausia kaina harmony base ir top coat? Kas neseniai pirko/siuntesi, pasakykit, nes isziurejau nemazai bet velgi, bet biggrin.gif
3. turiu nuo priauginimu likusio Nail Creation primerio, bet jau nepamenu jis rugstinis ar ne, kaip issiaiskinti g.gif ar galiu ji panaudot? Jei rugstinis, lyg tik galiukam tinkamas?
4. kaip atskirt harmony priemones orginalios ar ne? Na aisku kokioj nagavitoj tai taip bet vat perkant internetu. juolab tokioj kaip marijampole tai nebent krinonoj ieskotis g.gif
Ant dugnuko lyg geltona kazkas but turi, skaiciau ir lipdukas turi but tas blizgus, ar nebutinai? pvz sitie orgai kaizn?
http://www.amazon.co...=gelish harmony
nuoroda issisaugojau nes lyg kazkas jau pirko. na ir kaip?
5. Nuemimui turiu visa litra beacetoninio lako nuemejo, kazin gal nepirkt pradziai o bandyt su juom?
6. lipnumui nuvalyti tai tas pats skystis, kur ir geliniams nagams lipnumui nuimt?
7. ir dar neaisku, kai susiausia naga, nuvalo dulkeles, kokiu skysciu? jei ne is harmony renkantis, o koki paprastesni? pirmam psl yra visas darymas aprasytas, bet galvoju harmony tik baze ir topa pirkti, na bent pradziai, o kitas priemones gal is kt firmu g.gif

Kol kas dar ne viskas iki galo aisku, tai vis paklausiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 03 14, 11:52)
is cia nepirkus,
siunciuosi is JAV

is kokios pard konkreciai siunciates ir per kiek laiko ateina?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 14, 12:23)
Sveikos, turiu keleta klausimu, busiu dekinga kas nepatinges atsakyt. Perkaiciau sia, ir praeita temas, taciau nu visvien doh.gif  biggrin.gif
1. Strukturinis gelis - kam?
2. Kur siuo metu geriausia kaina harmony base ir top coat? Kas neseniai pirko/siuntesi, pasakykit, nes isziurejau nemazai bet velgi, bet biggrin.gif
3. turiu nuo priauginimu likusio Nail Creation primerio, bet jau nepamenu jis rugstinis ar ne, kaip issiaiskinti g.gif  ar galiu ji panaudot?  Jei rugstinis, lyg tik galiukam tinkamas?
4. kaip atskirt harmony priemones orginalios ar ne? Na aisku kokioj nagavitoj tai  taip bet vat perkant internetu. juolab tokioj kaip marijampole tai nebent krinonoj ieskotis g.gif
Ant dugnuko lyg geltona kazkas but turi, skaiciau ir lipdukas turi but tas blizgus, ar nebutinai? pvz sitie orgai kaizn?
http://www.amazon.co...=gelish harmony
nuoroda issisaugojau nes lyg kazkas jau pirko. na ir kaip?
5. Nuemimui turiu visa litra beacetoninio lako nuemejo, kazin gal nepirkt pradziai o bandyt su juom?
6. lipnumui nuvalyti tai tas pats skystis, kur ir geliniams nagams lipnumui nuimt?
7. ir dar neaisku, kai susiausia naga, nuvalo dulkeles, kokiu skysciu? jei ne is harmony renkantis, o koki paprastesni? pirmam psl yra visas darymas aprasytas, bet galvoju harmony tik baze ir topa pirkti, na bent pradziai, o kitas priemones gal is kt firmu g.gif

Kol kas dar ne viskas iki galo aisku, tai vis paklausiu ax.gif
Papildyta:

is kokios pard konkreciai siunciates ir per kiek laiko ateina?

Sveika,
1. Struktūrinis -
a)1-2 mm. nago prailginimui
cool.gif nago skilimui sutaisyti (bet vistiek šilkas the best)
c) jei nori tik skaidrių nagučių (jis kaip BIO gelis)
2. negaliu atsakyti, nes perkuosi Nagavitoj;
3.kiek pamenu tai lyg primer -yra rūgštinis, bond-yra berūgštinis, bet šiaip aš manau kad internetas visagalis, tiesiog pabandyk pagal foto susirasti aprašą internete ir bus aišku, taip ir jei jis rūgštinis tai naudojamas tik galiukams kai jie sluoksniuojasi;
4. nežinau, nes perku Nagavitoj, Nagavitoj pradėjo klijuoti holografinius lipdukus, kad originalai;
5.Tikai gali naudoti kol išnaudosi, tik ilgiau šiektiek teks palaikyti wink.gif;
6.Taip;
7.Aš manau kad ir tą skystį vadinamąjį Cleanserį nusipirk, nepakenks, beto jis ne karvę kainuoja Nagavitoj 20,00lt. ir pakankamai ilgam užtenka. Aš jį dar naudoju kai noriu padaryti matinį efektą jis gerai labai nuiima...

Na manau į daugumą rūpimų klausimų atsakiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 14, 10:51)
1. jei piešiant dailę - išdžiovinus spalvą nuvalyk su teptuku sausu, arba servetėle, tik staigiu ir pakankamai spaudžiamu judesiu ir tada jau piešk ką nori.
2. jei po bazės užlakavai spalvą ir ji tau ar klientei  nepatinka, tik gink dieve neišdžiovinus spalvos irgi taippat su servetėle nuvalyk.

Jei neaišku, ar aš ne taip supratau klausimą - klausk  mirksiukas.gif

P.s. aš nžn PN bazės, aš pati dirbu su HG, ar reikia perteklių nuvalyti nuo PN bazės, berods ne?

O skyscio valymui nereikia jokio naudoti? Tik sausa servetele? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 14, 11:23)

4. kaip atskirt harmony priemones orginalios ar ne? Na aisku kokioj nagavitoj tai  taip bet vat perkant internetu. juolab tokioj kaip marijampole tai nebent krinonoj ieskotis g.gif

2. pirkau abu uz 100Lt is SM skelbimu.
4. pirmame puslapyje yra nuoroda, kaip atskirti originala nuo padielkos.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 14, 12:35)
Sveika,
1. Struktūrinis -
a)1-2 mm. nago prailginimui
cool.gif nago skilimui sutaisyti (bet vistiek šilkas the best)
c) jei nori tik skaidrių nagučių (jis kaip BIO gelis)
2. negaliu atsakyti, nes perkuosi Nagavitoj;
3.kiek pamenu tai lyg primer -yra rūgštinis, bond-yra berūgštinis, bet šiaip aš manau kad internetas visagalis, tiesiog pabandyk pagal foto susirasti aprašą internete ir bus aišku, taip ir jei jis rūgštinis tai naudojamas tik galiukams kai jie sluoksniuojasi;
4. nežinau, nes perku Nagavitoj, Nagavitoj pradėjo klijuoti holografinius lipdukus, kad originalai;
5.Tikai gali naudoti kol išnaudosi, tik ilgiau šiektiek teks palaikyti wink.gif;
6.Taip;
7.Aš manau kad ir tą skystį vadinamąjį Cleanserį nusipirk, nepakenks, beto jis ne karvę kainuoja Nagavitoj 20,00lt. ir pakankamai ilgam užtenka. Aš jį dar naudoju kai noriu padaryti matinį efektą jis gerai labai nuiima...
Na manau į daugumą rūpimų klausimų atsakiau wink.gif

Labai greitai atsakete thumbup.gif
Del strukturinio taipri galvojau bet patylejau biggrin.gif
Jau kazkiek aiskiau, zinoma, bet kol nepabandysi nesuzinosi sakoma. einu aiskintis, neatsimenu, ar nagavita turi el parduotuve? nes musu mieste nera tokios prabangos doh.gif biggrin.gif
Dar tikrai bus klausimu is mano puses ax.gif o kol kas sakau aciu bigsmile.gif

Tiesa, ar mazesnio kiekio spalvos, na sakykim 9 ml maciau yra,kiek sykiu lakavimu iseitu, na jei viduriuka imkim 2-3 sl lakuoti? galvoju ar mazesnius ar didesnius pirktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 14, 10:55)
Labas rytas,
taip galima, bet aš vistiek linkusi dar vieną ploną sluoksnį uždėti kokio šviesaus lakiuko, kad čiut storesnis nagas būtų, dažniausiai tai būna HG 01422  mirksiukas.gif
O dailę tada taip, arba gali pabandyti iškarto ant bazės piešti ir tada du topo sluoksnius, tik dailė neturi būti per visą nagą tik minimaliai , nes kitaip nesilaikys...

Aciu 4u.gif
norejau prancuza su akrilinaiis dazais pasidaryti doh.gif blush2.gif kol neisigyjau visu reikiamu laku
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 14, 12:02)
Labai greitai atsakete thumbup.gif
Del strukturinio taipri galvojau bet patylejau biggrin.gif
Jau kazkiek aiskiau, zinoma, bet kol nepabandysi nesuzinosi sakoma. einu aiskintis, neatsimenu, ar nagavita turi el parduotuve? nes musu mieste nera tokios prabangos

jei jus Marijampoleje, tai atsidare nauja parduotuve
Atsakyti