Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(pageriux @ 2013 03 13, 15:53)
nu nezinau kaip kitos mergaites daro,bet as ant paletes ''pasiausiu'', dedu spalva 2-3 sluoksniai ir uzlakuoju paprastu permatomu laku. nei bazes nei topo nededu mirksiukas.gif  cia savotiskas taupumas bet man laiko puikiai tai kam juos tept g.gif  ax.gif

aciu uz atsakyma thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš nesiausiu paletes, tepu taip gelini laka kiek reikia sluoksniu, bazes nenaudoju, bet pigu topa lakuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 13 kovo 2013 - 16:08
QUOTE(Princesė. @ 2013 03 13, 16:24)
sveikos 4u.gif
noriu prisijungti prie jusu lakuotoju burelio blush2.gif
ir iskart turiu gan kvailoka klausima... jus kai lakuojat ant nagu paletes ar ant tipsu, kad parodyti klietems spalvas, darot viska nuo iki? blush2.gif ta prasme pasiausiat dirbtini naga, bonda, base, spalva ir coata dedat? ar kazkaip kitaip?  blush2.gif  blush2.gif

...lakas ir topas, ir vsio.. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 03 13, 16:24)
sveikos 4u.gif
noriu prisijungti prie jusu lakuotoju burelio blush2.gif
ir iskart turiu gan kvailoka klausima... jus kai lakuojat ant nagu paletes ar ant tipsu, kad parodyti klietems spalvas, darot viska nuo iki? blush2.gif ta prasme pasiausiat dirbtini naga, bonda, base, spalva ir coata dedat? ar kazkaip kitaip?  blush2.gif  blush2.gif

nešiaušiu, spalva 2 ar 3 sluoksniai ir topas,
p.s. topa naudoju IBD iš kažkur užsiliko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2013 03 13, 12:44)
o kiek laiko trunkate, darydamos gelini lakavima? ax.gif

Be manikiūro ~40min
Atsakyti
turiu klasima ne i tema:
gal kas zino is kur galima atsisiusti brendu (chanel, luis vulton, prada ir t.t) rubus, rankinuka ir t.t?????
Atsakyti
Labas rytas, as siandien ankstyva. mirksiukas.gif

Na,ka gavau as vakar PN rinkinuka,isbandziau ir visai nieko,tik ziuresim kiek laikys.
Sunkiausiai buvo lygiai uztepti blizganti laka,bet nieko susitvarkiau. ax.gif
Turiu dar viena klausimuka.. Kuo reikia nuvalyti gelinio lako pertekliu piesiant arba jei nepatinka,kad nesugaditi apatinio lako sluoksnio g.gif . Noriu isbandyti kelis sumanytus variantu,bet bijau viska sugadinti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas....
pas mane jau pavasaris wub.gif wub.gif wub.gif

IBD Hot Springs 56599(žalsva)+ IBD My Babe 56595(alyvinė) fotkinta su blicu,todėl ryškiau,bet šiaip pastelinės, dengtos po 3 sluoksnius
user posted image

P.s. negaliu atsižiūrėti į savo rankas, nu jau taip man jos gražiai susipaišė. Ir visi kas pamato sako thumbup.gif
Atsakyti
labai gražu INGUTE wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 14, 10:35)
labai gražu INGUTE wub.gif  wub.gif

ačiū ax.gif
man irgi gražu wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Inga nuostabu wub.gif
Atsakyti