Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(adusia @ 2013 03 11, 13:19)
Jeigu galvojat apie senos leidybos GELEZ juodame buteliukė, tai nuomone labai prasta:hm Kiek turejau buteliuku ( 6 ar 7)-visus išmečiau, nes sudžiuvo net tokie, kurias lakavau po 1 karta. Dabar lyg nauji TRU GEL vadinasi, tai lig ir geri 4u.gif

Na drisciau gyncytis,taip buvo ir man kelios spalvos kurios greitai sudziuvo,bet topas ir baze dar turima spalva Viskas labai gerai su jais.
Atsakyti
SN Aubergine
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 11 kovo 2013 - 21:24
user posted image

gal čia kas pasufleruos. labai patiko šitaip nulakuoti nagai. noriu paprašyti savo manikiūristės kad man taip nulakuotų. kokia čia technika? kempinėle?

ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasišiaušęs: 11 kovo 2013 - 21:19
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 03 11, 23:18)
user posted image

gal čia kas pasufleruos. labai patiko šitaip nulakuoti nagai. noriu paprašyti savo manikiūristės kad man taip nulakuotų. kokia čia technika? kempinėle?

ačiū

Ir man lb patinka.
Man atrodo kad cia lakas keiciantis spalva,bet internetinei Nagavitos parduotuvei kazkaip neradau schmoll.gif O taip noreciau
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 03 11, 22:18)
http://www.part.lt/i...c6a61ba6370.jpg

ačiū

cia nuo temperaturos keiciantis spalva gelinis lakas - LeChat Nobility Perfect Match MOOD smile.gif
Bet manau panasiai galima ir su kempinele padaryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 11 kovo 2013 - 22:17
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 03 11, 22:18)

ačiū

http://public.fotki....ros-keicia.html
Po nuotrauka parasytas pavadinimas spalvos ir lako :-)
Oi, jau greiciau atsake biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 11 kovo 2013 - 22:20
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 12, 00:16)
cia nuo temperaturos keiciantis spalva gelinis lakas - LeChat Nobility Perfect Match MOOD  smile.gif
Bet manau panasiai galima ir su kempinele padaryti

O kur galima butu rast toki laka?
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 03 11, 23:39)
O kur galima butu rast toki laka?

Dabar galima net laimeti ;-)
http://www.facebook....2...nt=1&ref=nf
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 03 11, 23:11)
Na drisciau gyncytis,taip buvo ir man kelios spalvos kurios greitai sudziuvo,bet topas ir baze dar turima spalva Viskas labai gerai su jais.

Topas ir baze pas mane irgi dar yra, bet visos spalvos nuejo į šiukšliadežė verysad.gif Viena prancuzams tokia šviesi dar kažkiek atlaike ilgiau, bet puse buteliuko visgi sudžiuvo cool.gif Ir viskas tai ivyko per 2 menesius, tai tikrai daugiau gelez ne pirksiu, nes tikrai patirtis su jais buvo "skaudi" piniginei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 03 11, 20:58)
Ar kas nors miksuojate IBD ir Harmony spalvas?    Idomu kaip gaunasi  rolleyes.gif

aš miksuoju, viskas gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 11, 22:16)
SN Aubergine

Ji tokia burgundisko vyno? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2013 03 12, 09:18)
Nu blyn,negi nešiojimui jie sukurti  biggrin.gif Juk čia konkursinis darbas, matot kriauklytės ant rankų suklijuotos, jūrinė tema turbūt. Kuo mandriau padaro, kuo didesni meistriškumą dalyviai parodo, tuo aukštesni balai. Tad komentaras netikęs  mirksiukas.gif

Man atrodo zmogus paprasciausiai pajuokavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 03 11, 23:18)

neatidaro nuorodos kas ten per puslapis kokos imones? smile.gif
Atsakyti