Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos mergaites, gal pasidalinsite kur perkate Gelish firmos nagu lakus ir visas kitas priemones? Gal is kokio uzsenietisko puslapio ir ar gaunasi pigiau? Jei zinote kokiu puslapiu kur siuncia i LT pasidalinkite.
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 03 11, 14:31)
Blogai manot. Nes su blogom priemonem dirbt gali tik meistras, nes jis jau moka dirbt ir zino kaip reikia padaryti gerai. Kol nemokat, tai ir nesuprasit ar priemones kaltos ar jus tiesiog nemokat dirbt. Sekantis klausimas bus toks: mergaites, padekit, viska darau teisingai, o vis tiek nesilaiko.
Cia merginos siulo pirmame puslapyje tikrai nuostabu varianta : baze ir topas Harmony Gelich (as pradejau pati ir nieko niekad nesugadinau, ner cia ko gadint, nebent klisai prilakuoju, bet cia jau praktika reikalinga)
PN sepeteliai man katastrofiski, stori ir arkliski kazkokie, tept mazus nagucius tragedija. Aisku,kai neturi kitu, tai nezinai, kokie faini HG, EF, IBD, SND sepeteliai. Ir butent PRADEDANCIOSIOMS tai sutaupo daug laiko ir kantrybes
Kas liecia butent spalvas, tai cia jau aisku tos pacios firmos kiekviena vis skirtinga. Mano PN vienas toks skystaliukas, o kitas tooks tirstas, kad nepasakysi apibendrinant
Viena kas tikrai, daugiau sios firmos nepirksiu, SN ir EF tokia pacia kaina, bet man daug fainesni
Kaip minejau pagrindas ir topas HG  smile.gif

Dabar pergyvenu,kad suinvestavau pinigelius ir veltui verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_35 @ 2013 03 11, 17:05)
Dabar pergyvenu,kad suinvestavau pinigelius ir veltui  verysad.gif ...

Spalvytes galite pasilikti PN, bet base ir topa ir as rekomenduociau Harmony Gelish. Pati turiu PN 4 spalvas, bet atkalbineju nuo ju klientes kaip imanoma, nes lakuoti pragaras... antras daalykas - dvi is ju laikos tragiskai, trecia suskilineja viduje... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 03 11, 14:47)
Turiu klausima biggrin.gif .
Kokia geriau rinktis palete demonstracijai - balta ar skaidria?

turiu ir tokia ir tokia
Ant permatomos sunkiai sekasi isgauti realia spalva, daugiau sluoksniu reikai tepti, man labiau patinka baltosios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2013 03 11, 12:15)
Nusipirkau ir aš tą PN rinkinuką, dabar galvoju, kad gal klaidą padariau... Dauguma ne kokių atsiliepimų apie PN. Baisu bus ir imti pinigus už nulakavimus, jeigu nesilaikys. g.gif

As pradejau nuo sio rinkinuko. Man viskas patiko, nes ir laike gerai lakuciai ir siaip nusiskundimu neturejau. Laikui begant isigijau HG topa ir baze, bei sio gamintojo lakucius. Kazkokio didelio skirtumo tarp ju nematau, apart to, kad lakuciu konsistencija skirtinga smile.gif Priesingai, kaip kurioms klientems su PN baze ir topu geriau laiko nei su HG biggrin.gif

Atsakyti
Kiek laiko laisvo turiu perskaiciau siek tema atgal, tai supratau, kad cia mergaites visos jau su nebloga patirtimi ir profesionaliai bedirbancios ir puikiai ismanancios si darba smile.gif O as noriu buti pradziamoksle ir tik sau, na gal mamai ar uosvienei jei reiktu, tai va ketinu viska susipirkti is HG firmos, taciau bandziau ieskoti internete kiek visko reikia, tai buvau nusprendus per tarpininke pirkti kur JAV gyvena, tai galvoju gal kam teko pirkti per jas ir suma bendra gal jau gaunasi ne tokia ir pigi? Nes ten dar papildomu mokesciu prisideda, net nezinau ka daryti ar pirkti viska cia vietoje, o lakus pradziai viena, o laikui begant ir kitu, ar kaip smile.gif Tame puslapyje https://www.nailxpresssupply.com/ lakai tikrai pigus, bet bandziau i LT nesiuncia, anglu kalba nera super ispudinga kad sutarti del siuntimo, bet viska sudejus ko reikia tik be lempos gaunasi labai pigiai tik va kiek per ta tarpininke visi tax, jos tarpininkavima sir dar siuntimas uz svori gautusi sunku ka ir pasakyti. esu pasimetus siame reikale smile.gif Pasidalinkit informacija profesionales, dirbat jau ne vienus metus, gal zinote kokiu tasku kur pigiau visko galima isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 03 11, 18:19)
As pradejau nuo sio rinkinuko. Man viskas patiko, nes ir laike gerai lakuciai ir siaip nusiskundimu neturejau. Laikui begant isigijau HG topa ir baze, bei sio gamintojo lakucius. Kazkokio didelio skirtumo tarp ju nematau, apart to, kad lakuciu konsistencija skirtinga smile.gif Priesingai, kaip kurioms klientems su PN baze ir topu geriau laiko nei su HG  biggrin.gif

Mes su dukra pasitareme ir nusprendem nepanikuodamos sulaukti prekiu bei isbandysime ,o tada spresim,kaip musm jos. Kaip Jus ir rasote,kad visom skirtingai visos priemones ''prilimpa''.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte_35: 11 kovo 2013 - 17:40
QUOTE(VNALR @ 2013 03 11, 18:34)
....https://www.nailxpresssupply.com/ lakai tikrai pigus, bet bandziau i LT nesiuncia, anglu kalba nera super ispudinga kad ....

esu is sio puslapio siuntusi jau keleta katru, visi per tarpininke, ir suma lako gaunasi visai padori ax.gif Paskutini karta sakiausi per Viotinola smile.gif
Gali sakytis is Ebay, ten daug pardaveju siuncia i Lietuva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 11 kovo 2013 - 19:02
QUOTE(VNALR @ 2013 03 11, 16:42)
Sveikos mergaites, gal pasidalinsite kur perkate Gelish firmos nagu lakus ir visas kitas priemones? Gal is kokio uzsenietisko puslapio ir ar gaunasi pigiau? Jei zinote kokiu puslapiu kur siuncia i LT pasidalinkite.

As tik is ebay siunciuos smile.gif
Dar cia SM skelbimukuose
Atsakyti
Ar kas nors miksuojate IBD ir Harmony spalvas? Idomu kaip gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
merginos mano domina SN Progel lakai,gal kuri zinote kuris cia lakas butu baklazano spalvos?
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 03 11, 22:06)
merginos mano domina SN Progel lakai,gal kuri zinote kuris cia lakas butu baklazano spalvos?

SN Aubergine mirksiukas.gif
Atsakyti