Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(zuzis @ 2013 03 11, 07:47)
sveikos mergaites..ir as nusprendziau pati susipirkti geliniam lakavimui priemones...sakykit perfect nails firmos priemones geros ar nelabai....aciu

bent geliai, tai man labai prastai laiko, o turiu dar gelio nuemeja ir cleanseri, tai man jie visiskai normalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzis @ 2013 03 11, 08:47)
sveikos mergaites..ir as nusprendziau pati susipirkti geliniam lakavimui priemones...sakykit perfect nails firmos priemones geros ar nelabai....aciu

Nepatingekit pasiskaityti biski pries tai, prisneketa apie visa tai mariu marios 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš tą PN rinkinuką, dabar galvoju, kad gal klaidą padariau... Dauguma ne kokių atsiliepimų apie PN. Baisu bus ir imti pinigus už nulakavimus, jeigu nesilaikys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 03 11, 10:04)
Nepatingekit pasiskaityti biski pries tai, prisneketa apie visa tai mariu marios  4u.gif

nepatingejau ir perskaiciau visa tema,bet.....nieko konkretaus....tik apie lakus yra info...o kaip baze,topas,nuriebalintojas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Merginos, siandien kliente parase, kad iskilo jai nagas, o turim lakavima vakare. Ar galiu deti silka ir tvirtinti ji ne su klijais, o su baze? Zinau, kad galima geliu, idomu, ar bazes efektas butu toks pat?
Atsakyti
o apie sia firma EZ FLOW GELEZ kokia nuomone ?
Atsakyti
QUOTE(zuzis @ 2013 03 11, 12:32)
o apie sia firma EZ FLOW GELEZ kokia nuomone ?

Jeigu galvojat apie senos leidybos GELEZ juodame buteliukė, tai nuomone labai prasta:hm Kiek turejau buteliuku ( 6 ar 7)-visus išmečiau, nes sudžiuvo net tokie, kurias lakavau po 1 karta. Dabar lyg nauji TRU GEL vadinasi, tai lig ir geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzis @ 2013 03 11, 11:29)
nepatingejau ir perskaiciau visa tema,bet.....nieko konkretaus....tik apie lakus yra info...o kaip baze,topas,nuriebalintojas? ax.gif

Ir as perskaiciau kelias temas,bet apie PN priemones nieko neradau doh.gif apar to,kad lakai tirstesni. Bet surizikavau ir uzsisakiau rinkinuka,tureciau rytoj jau gauti.. ax.gif
Manau man,kaip pradziamokslei kol kas tiks... Nes kol ismoksiu, tai sugadinti priemoniu nemazai teks.. blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Maniškiai PN 8,7 spalvytė (praėjo 5 dienos po lakavimo) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_35 @ 2013 03 11, 12:37)
Ir as perskaiciau kelias temas,bet apie PN priemones nieko neradau doh.gif  apar to,kad lakai tirstesni. Bet surizikavau ir uzsisakiau rinkinuka,tureciau rytoj jau gauti.. ax.gif
Manau man,kaip pradziamokslei kol kas tiks... Nes kol ismoksiu, tai sugadinti priemoniu nemazai teks.. blush2.gif

Blogai manot. Nes su blogom priemonem dirbt gali tik meistras, nes jis jau moka dirbt ir zino kaip reikia padaryti gerai. Kol nemokat, tai ir nesuprasit ar priemones kaltos ar jus tiesiog nemokat dirbt. Sekantis klausimas bus toks: mergaites, padekit, viska darau teisingai, o vis tiek nesilaiko.
Cia merginos siulo pirmame puslapyje tikrai nuostabu varianta : baze ir topas Harmony Gelich (as pradejau pati ir nieko niekad nesugadinau, ner cia ko gadint, nebent klisai prilakuoju, bet cia jau praktika reikalinga)
PN sepeteliai man katastrofiski, stori ir arkliski kazkokie, tept mazus nagucius tragedija. Aisku,kai neturi kitu, tai nezinai, kokie faini HG, EF, IBD, SND sepeteliai. Ir butent PRADEDANCIOSIOMS tai sutaupo daug laiko ir kantrybes
Kas liecia butent spalvas, tai cia jau aisku tos pacios firmos kiekviena vis skirtinga. Mano PN vienas toks skystaliukas, o kitas tooks tirstas, kad nepasakysi apibendrinant
Viena kas tikrai, daugiau sios firmos nepirksiu, SN ir EF tokia pacia kaina, bet man daug fainesni
Kaip minejau pagrindas ir topas HG smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima biggrin.gif .
Kokia geriau rinktis palete demonstracijai - balta ar skaidria?
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2013 03 05, 12:02)
Noriu paklausti paciu besidaranciu gelini lakavima apie lempas. Ar gera sita lempa: UV lempa Promed UVL-36? Ar kas naudoja ja? Naudojama bus asmeniniam naudojimui,manau pora kartu per menesi.
user posted image
Ar rekomenduotumete kokia paprastesne kinietiska?
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Gal kas galite pakomentuoti sia lempa 4u.gif Reikia lempos nezinau ka pirkti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti