Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(vyvukas @ 2013 03 08, 14:38)
as ir taip dariau, bet kokybe vistiek suprastejo teptuko g.gif jums ne?
nuostabus darbeliai kaip visada wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nu lyg ir nesuprastejo g.gif man jis ne visas buvo sukietejes tik kampukas, galiukas , gal todel nieko nenutiko jam ... tik reikejo isvalyti gerai kad neliktu istirpusio topo likuciu..
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 03 09, 01:42)
Gal galetumet imest eBay nuoroda, kokia folija perkat? Lb uzsimaniau  ax.gif Ar apie tokius kalbat? http://www.ebay.co.u...=item5d358da9f9

apie sita thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane dabar kaip niekada ant bangos zvyneliai... Bet vakar su jais visai grazus variantas gavos 4u.gif

HG Queen of Hearts (3sl) + HG juodas + žvyneliai

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 08, 10:46)
Labas rytas....
Saulutei išlindus, prasidėjo įdomesni lakavimai...  kuriais noriu pasidalinti....

PN 7.8 +folija
user posted image

paskutinis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kita savaite gausiu HG lakus naujos kolekcijos thumbup.gif gavosi po 52 lt už vnt.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 08, 09:46)

HG01420+ HG01420(2) ir 01472(2)
user posted image

thumbup.gif va būtent šitas variantas man labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip su folija nelabai blush2.gif .
Aciu visoms padejusioms apsisprest del good gossip. Tobulo grozio spalva wub.gif . Butent tokios ir reikejo.

Si ryta gavau siuntinuka su lakais, is Amerikos aisku, o uzsakiau tai antradieni bigsmile.gif . Negaliu patiket, kad taip greit atejo rolleyes.gif . Laukiau tik i pabaiga kitos savaites cool.gif .
Atsakyti
Gal kuri turit realiai IBD eden ant nagiuku? Niekaip neapsisprendziu ar eden ar turtle bay imti... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Turiu harmony gelish magneto laka, taciau kazkodel man tos bangeles nesigauna, iseina toks vaizdas, kad po laku butu tokios kaip oro pusleles skersai nago verysad.gif Viska darau kaip parodyta, bet nesigauna.O ar jums normaliai iseina? 4u.gif
Tiesa, "Allure" spalvyte labai grazi, taciau man nelaiko visiskai verysad.gif Jau sekancia diena pradejo luptis verysad.gif
Gal zinot puslapiuku, kur butu galima pasiskaityt apie lakus, kurie ir kaip laiko, na ta prasme ilgiau, trumpiau ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Radau faina puslapiuka, kur daug spalvyciu galima pasiziuret 4u.gif CIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 08, 10:46)
Labas rytas....
Saulutei išlindus, prasidėjo įdomesni lakavimai...  kuriais noriu pasidalinti....

HG01408+HG01355
user posted image

wub.gif

Sonie, paskutiniai jusu labai graziai ziurisi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, paemiau siandien BA-ha strukturini geliuka Akropolyje, akcija buvo kaip tik 20%, tai tik 35 sumokejau, vietoj 45
Bet niekur jokios info kiek laikyti ji lempoje. Laikiau 2 sluoksnius po 2 min (lempa 36 W)
Gal kartais po 1 min uztenka?
Padekit prasau, kas naudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 03 09, 16:04)
Radau faina puslapiuka, kur daug spalvyciu galima pasiziuret  4u.gif CIA smile.gif

dėkui už nuorodą 4u.gif
Atsakyti