Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(juleta @ 2013 03 05, 23:35)
sveikos,gal kuri is cia pirkusi esate?
https://www.nailxpresssupply.com/
noriu pirk,siusti i UK bet neduoda pirkti g.gif

reikia jiems rasyti meiles laiska:) stai cia instrukcija:)
International Customers - Ordering Instructions:

If your shipping address is outside of the USA your NailXpressSupply.com order will need to have shipping calculated seperately.

First, please confirm that you already known our email address. Our email address for order is: sales@nailxpresssupply.com. You will need to send us an email that contains your order number, or order request. In this email, please provide us some information for each item:

If you just already placed and paid for an order online and need to only pay for the shipping email us your ORDER NUMBER, and we will send you a PayPal invoice for the international shipping.

If you wish to place an complete order via email - send us the following:
Items code (SKU number of the items you want to order)
Items Name
Quantity

We will not process the orders that did not 3 important information above.

Second, we need your information to contact and process the shipment. Please attach in your email these information:
Your first name and last name
Company name (if you have one)
Address
City
State/Province
Postal Code
Country
Phone number
Email address
Atsakyti
gal kuri meginot toki geli? gelis ir gal kas siuntetes is sio puslapio
Atsakyti
Stai pirmasis naktinis lakavimas. Belieka laukti kiek laiko issilaikys rolleyes.gif
(Pasitaisau) Spalva HG High Bridge

user posted image

realiai spalva nera permatoma, kaip atrodo nuotraukoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buttuke: 06 kovo 2013 - 10:29
QUOTE(Buttuke @ 2013 03 06, 10:18)
Stai pirmasis naktinis lakavimas. Belieka laukti kiek laiko issilaikys rolleyes.gif

realiai spalva nera permatoma, kaip atrodo nuotraukoje smile.gif

Spalvos pavadinimas kur? Aaa va dabar gerai biggrin.gif Kodel nenorejai graziai visu nagu susivienodinti?Butu daugiau tvarkos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 kovo 2013 - 10:53
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 06, 10:22)
Spalvos pavadinimas kur? Aaa va dabar gerai biggrin.gif Kodel nenorejai graziai visu nagu susivienodinti?Butu daugiau tvarkos smile.gif

prisipazistu, nagu formos si karta netvarkiau pries lakuodama blush2.gif vienas nagas trumpas, kitas rieciasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 03 04, 14:04)
Nagavita jau prekiauja HG ''Love in Bloom'' kolekcijos lakais, po 55 lt

Ar tik parduotuvėse ar tik aš akla nerandu internetinėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 03 06, 12:15)
Ar tik parduotuvėse ar tik aš akla nerandu internetinėje? g.gif

pirkau parduotuveje. internetinej dar nera.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 03 06, 11:20)
pirkau parduotuveje. internetinej dar nera.

Kokią spalvytę išbandėte?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 06, 10:45)
biggrin.gif  mama sake-kai tarakons lotuliukas.gif

xe xe, tarakonas. lotuliukas.gif na man tai ne, man tai labai faina ta boruzele, iskart pamacius galvoje sudainavau "Dievo karvute skrisk i dangu...t.t." ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Jetus, viena motera uzmate sita saplva nete (nuotrauka is interneto) ir dabar nori.. 4u.gif
Mergaites, gal kuri panasia spalvyte turit? kokios firmos to atitikmens ieskoti.. g.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 03 06, 12:49)
Kokią spalvytę išbandėte?

Sweet morning dew
user posted image
dziaugiuosi, kad nepirkau daugiau sios kolekcijos laku, nes labai raukslejasi, net tepant ypac plonai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 06 kovo 2013 - 12:15
QUOTE(Estoniax @ 2013 03 06, 13:14)
xe xe, tarakonas.  lotuliukas.gif na man tai ne, man tai labai faina ta boruzele, iskart pamacius galvoje sudainavau "Dievo karvute skrisk i dangu...t.t."  ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Jetus, viena motera uzmate sita saplva nete (nuotrauka is interneto) ir dabar nori.. 4u.gif 
Mergaites, gal kuri panasia spalvyte turit? kokios firmos to atitikmens ieskoti.. g.gif  ax.gif
user posted image

Gal HG Forever beauty?
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2013 03 06, 13:41)
Gal HG Forever beauty?

As apie ta pacia pagalvojau, bet ji va turi perlamutra, o cia tokia tikra emaline, dar galvojau apie IBD natural beautiful, bet ta daugiau persikine nei si, pradejau ziurineti jau ir kitu firmu paletes..gal ka rasiu.. doh.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(noraeleo @ 2013 03 06, 13:14)
Sweet morning dew

dziaugiuosi, kad nepirkau daugiau sios kolekcijos laku, nes labai raukslejasi, net tepant ypac plonai

As dar ne vienos jos neturiu, bet buvau kelias spalvas nusiziurejusi..bet atsiliepimai visur nekokie, kazkaip pradejau abejoti.. g.gif
Atsakyti