Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Packa @ 2013 03 02, 16:06)

Papildyta:
Pirkau Orly raudona gelini laka, bet jis man niekaip nedziuna, laikau 3 min lampoje ir visas topo sepetukas lieka raudonas unsure.gif gal lemputes jau laikas keisti, bet kiti lakai stingsta puikiai g.gif
geli pirkau nenauja 4u.gif

Aš pirkau nauja, lemputes irgi naujos, o lakuojant topu sepetelis nusidazo raudonai.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 02, 16:42)
Progel  Cameo Coral

doh.gif nieko i coral panasaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 28, 20:45)
Hollywood matinis ar bluzgus raudonas?

Mano tureta CND Hollywood buvo ryskiai raudona su auksine dulke :-) ryt paieskosiu tipso, o jei nerasiu, idesiu sepetuko foto :-) nes isbaigiau buteliuka migom praeita vasara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 03 02, 13:45)
uzmaciau , kad SN turi pora koraliniu spalvyciu smile.gif  kazkaip nagavitoj kai buvau , ju nepastebejau ....
gal yra turinciu ?  kaip jos real atrodo ?

Todel ir nepastebejot nagavitoj, kad realiai lakuotos spalvytes neatitinka siu paveiksliu. Del visu spalvyciu negaliu tvirtinti, bet maziausiai del 5 tai tikrai, nieko bendro su nuotraukom ir ant buteliuko pavaizduotom spalvom doh.gif
Tiksliau bendra tik tai, kad tai bus to tono spalva, bet gali buti visai kito atspalvio schmoll.gif
Lakiukai nuostabus, bet pirkti reikia, tik matant realia lako spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 03 02, 21:48)
Todel ir nepastebejot nagavitoj, kad realiai lakuotos spalvytes neatitinka siu paveiksliu. Del visu spalvyciu negaliu tvirtinti, bet maziausiai del 5 tai tikrai, nieko bendro su nuotraukom ir ant buteliuko pavaizduotom spalvom  doh.gif
Tiksliau bendra tik tai, kad tai bus to tono spalva, bet gali buti visai kito atspalvio  schmoll.gif
Lakiukai nuostabus, bet pirkti reikia, tik matant realia lako spalva  4u.gif

Ir as susigundziau seis lakais ,net kaip tada zinot kokia spalva.o gal kas turit baklazano spalvos sios firmos ?kuris butu?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 27, 22:20)
bigsmile.gif Dar viena grazi foto naujosios kolekcijos wub.gif
user posted image

gal galetumete parasyti paskutines spalvos firma nr ir pavadinima,o gal ir ant nagu galima butu kur pamatyti...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2013 03 03, 01:03)
gal galetumete parasyti paskutines spalvos firma nr ir pavadinima,o gal ir ant nagu galima butu kur pamatyti...

Nepykit, bet toks ispudis, kad i foto, kuria komentuojat, net neziurejot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2013 03 03, 02:03)

stai cia rasi
http://forum.pursebl...-735729-20.html
Atsakyti
Sveikutes gal kas turit realia nuotrauka sios spalvos?
http://www.manikiura...listtype=search
ir sia?
http://www.manikiura...listtype=search
Atsakyti
Įdedu ir aš savo "žieminius". HG Tiger blossom + žvyneliai.
Fotografuota telefonu, tai pasiliejus nuotrauka truputį blush2.gif Nepeikit labai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kam praves dėl spalvų ax.gif Mano spalvų paletė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiLady: 03 kovo 2013 - 18:43
QUOTE(LiLady @ 2013 03 03, 20:40)
Gal kam praves dėl spalvų ax.gif Mano spalvų paletė biggrin.gif
user posted image

cia IBD palete?
Atsakyti