KLAUSIMAS
AR GALIMA ANT GELINIO LAKO DARYT DIZAINA SU SPALVOTU GELIU KURIS NAUDOJAMAS PRIAUGINIMUI?
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 14, 14:56)
Oij tuoj puoliau kuistis po tase, ir ka Jus manot, fotika pasiemiau, o laido tai ne.. Puodyne, o ne galva man ant peciu laikosi.. Tai bandysiu ikelti kita diena, tik gaila, kad jau po sventes..
Pasiguosiu, vakar isiskaudejo galva, kad reikia man HG Bella vampyre, nes juk visos turi, o kaip gi as ne... na nusiperku..tepu ant palates..ir ziuriu, kad mano IBD Plum Raven identiska.. Ir man taip daznai sekasi nusipirkti skirtingu firmu panasius atspalvius.."laiminga" rankele turiu..
QUOTE(sylvia @ 2013 02 14, 14:20)
KLAUSIMAS
AR GALIMA ANT GELINIO LAKO DARYT DIZAINA SU SPALVOTU GELIU KURIS NAUDOJAMAS PRIAUGINIMUI?
As kazkiek minimaliai bandziau-norma lyg viskas
Estoniax ex gaila, o as jau laukiau nagenu..O su tom panasiom spalvom, jei paguos, galiu pasakyt , kad man ir daznai tokie bajeriai pasitaiko, perki perki, o zuri jau 3tokias turi
As su tokiu lievu klausimu . Ir ziurejau albumiukyje, ir googlinau, tai visur skirtingi paveiksleliai. Noriu pirkt HG good gossip, bet kadangi lakuosiu tik sau, noriu sau ir itikt . Kokio raudonumo ta spalva? Labai ryski? Siaip giria ja, bet taip bijau kazka ne ta nusipirkt .
Noriu ne skaiscios raudonos(gal kraujo spalvos ) su biski blizgiuko. Gal yra ka galit rekomenduot?
Noriu ne skaiscios raudonos(gal kraujo spalvos ) su biski blizgiuko. Gal yra ka galit rekomenduot?
QUOTE(Kuzia @ 2013 02 14, 20:34)
As su tokiu lievu klausimu . Ir ziurejau albumiukyje, ir googlinau, tai visur skirtingi paveiksleliai. Noriu pirkt HG good gossip, bet kadangi lakuosiu tik sau, noriu sau ir itikt . Kokio raudonumo ta spalva? Labai ryski? Siaip giria ja, bet taip bijau kazka ne ta nusipirkt .
HG good gossip -tamsasne raudona, su daug bizguciu
QUOTE(Kristalė* @ 2013 02 14, 17:52)
HG good gossip -tamsasne raudona, su daug bizguciu
Oj man pats tas
Aciu
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 14, 13:56)
Turiu ir spec ir paprastu laku,Stampuoju ir pries topa ir ant, cia jau nuo situacijos priklauso
Papildyta:
Papildyta:
Pradejau gelini lakavima sekti nuo praeitos temos vidurio, turbut kol "pareis" reikiamos priemones nemazai info susirinksiu
Jolkuce aciu kad atsakete . Jei buciau atidziau paskaiciusi temos pradzia bet pradziojei isvis nezinojau kas tas stampukas youtube paziurejau atrodo naudoti nesunku, nors gali buti kad tik taip atrodo ( viska ka ziuri kaip daro profesionales atrodo oi cia kaip ir suprantama bet kaip reik padaryti gaunasi ne viskas taip lengvai ir taip graziai
Klausimas kaip isvalote stampuko kempinyte? nagu lako valikliu?
O nagu daile ant gelinio lakavimo kuriame zingsnelyje atlieketa ir kokiom priemonem lakais skirtais dailei ar gelio spalvytemis.
Nzn ar sitoj temytej klausiu mano nagiukai linke riestis uzlinkti ka patartumete ? Pastebiu jog jei daugiau padirbu su vandeniu jie igauna grazesne forma atsilenkia bet isdziuvus po keleto valandu vel tas pats ( persasi isvada kad jie labai isdziusta ir linksta?
QUOTE(lioliuke @ 2013 02 14, 20:35)
Pradejau gelini lakavima sekti nuo praeitos temos vidurio, turbut kol "pareis" reikiamos priemones nemazai info susirinksiu
Jolkuce aciu kad atsakete . Jei buciau atidziau paskaiciusi temos pradzia bet pradziojei isvis nezinojau kas tas stampukas youtube paziurejau atrodo naudoti nesunku, nors gali buti kad tik taip atrodo ( viska ka ziuri kaip daro profesionales atrodo oi cia kaip ir suprantama bet kaip reik padaryti gaunasi ne viskas taip lengvai ir taip graziai
O nagu daile ant gelinio lakavimo kuriame zingsnelyje atlieketa ir kokiom priemonem lakais skirtais dailei ar gelio spalvytemis.
Nzn ar sitoj temytej klausiu mano nagiukai linke riestis uzlinkti ka patartumete ? Pastebiu jog jei daugiau padirbu su vandeniu jie igauna grazesne forma atsilenkia bet isdziuvus po keleto valandu vel tas pats ( persasi isvada kad jie labai isdziusta ir linksta?
Taip valikliu,nagu daile arba pries topa arba ant jo, cia jau situacija reik ziureti,o daile gali but akriliniais dazais, gali but ilgalaikiais uv lakais.
Naudok dazniau aliejuka nagams, kad nebutu tokie sausi naguciai tuomet.
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 15, 09:48)
Taip valikliu,nagu daile arba pries topa arba ant jo, cia jau situacija reik ziureti,o daile gali but akriliniais dazais, gali but ilgalaikiais uv lakais.
ar yra specialiu aliejuku ar tokias ale siltas voneles su visokiais aliejais naudoti?
QUOTE(Kuzia @ 2013 02 14, 19:34)
Noriu pirkt HG good gossip, bet kadangi lakuosiu tik sau, noriu sau ir itikt . Kokio raudonumo ta spalva? Labai ryski?
man jinai, asmeniškai, nėra ryški. Raudona ir tiek. Bet va vienai moteriškei jinai labai labai ryški. Tai čia kaip kam
QUOTE(lioliuke @ 2013 02 15, 13:04)
ar yra specialiu aliejuku ar tokias ale siltas voneles su visokiais aliejais naudoti?
Voneles darytis reikia naturalius nagus nesiojant, su priaugintais ar nulakuotais Uv laku cia ne iseitis,tada geriau tepti tik odeles, o aliekuju sociai parduotuvese,pasinaudok googlu gi ten tiek info.
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 13, 22:05)
Panos kas turit is Hose kolekcijos spalva "Strut Your Stuff" ? ir dar klausimas, kiek sluoksniu reikia Glamour Queen, kad nesimatytu panagiu ?
laba as turiu ja- strut your stuff... garbane grazi spalva aisku, gal jums ir nebutu garbanojimosi, gal as tik isivaizduoju, kad plonai tepu...
jetau kaip sergu, belieka pasidziaugti, kad pas gydytojus nagais graziais vaikstau, nors sveikatos ner