Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 02 28, 16:44)
tai yra ir daugiau fir4mu man regis kur turi 2in1 baze ir topas, bet siuo atveju klause harmony gelish topa ar galima vietoj bazes ...

Tai aš suprantu, bet po tokio vertinimo, kad klausimas kelias juoką pradedančioji gali sutrikti ir nebesuprasti kas/kaip/iš kur 4u.gif Man pačiai pradėjus domėtis taip viskas keista ir neaišku atrodė..
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 02 28, 12:36)
Į klausimus neatsakysiu, bet noriu reabilituoti Gossip girl, nors ir ryški, bet šiaip labai graži spalvytė (mano rankos tokios pat šviesios su gelsvu atspalviu, gražiai žiūrisi ji man), o be to pasakiškai gerai lakuojasi, man jaučiu viena iš labiausiai patikusių dėl lakavimo lengvumo smile.gif Kitų Jūsų išvardytų neturiu, tad nepalyginsiu, bet šiaip kai kurios Gelish spalvytės labai prastai ir sunkiai lakuojasi 4u.gif

Man ir super lakuojasi ir laikosi ir patinka pati spalvyte, ant trumpu naguciu linksmute, o ant ilgu vulgari ruzava mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano naujos spalvos
user posted image
Nuo kaires i desine
Artistis Voque
Orly Star Spangled
Progel Italion Melon
Shellac Hollywood
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 28, 19:41)
Mano naujos spalvos
jpg[/img]
Nuo kaires i desine
Artistis Voque
Orly Star Spangled
Progel Italion Melon
Shellac Hollywood

Hollywood matinis ar bluzgus raudonas?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 28, 20:41)
Mano naujos spalvos
user posted image
Nuo kaires i desine
Artistis Voque
Orly Star Spangled
Progel Italion Melon
Shellac Hollywood

pilka labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 28, 20:45)
Hollywood matinis ar bluzgus raudonas?

Matinis, be jokių bligzguciu. Bet negaliu įvardinti splva kaip raudona, turi ir koralo pigmento.
2 sluoksniai idealus, lakas tirstus bet lakuojasi smagiai thumbup.gif

http://www.amazon.co...ellac hollywood

QUOTE(rubinas33 @ 2013 02 28, 20:53)
pilka labai graži  4u.gif

Iš tikrųjų ne pilka lotuliukas.gif tokia su capuccino priemaisa. Labai labai graži spalva wub.gif tokia tikra vogue thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 28 vasario 2013 - 20:03
Prasau patarimo, ieskau sodriai juodos spalvos uv lako. Lakuoju tik sau, dauguma lakiuku pas mane HG, viena turiu Lacquerel (spalva juoda su melsvu zeruciu), bet pastaraja man labai sunku padengti topu, nes jisai kaip riebaliukas ant tos spalvos susitraukia, tenka deti daug topo sluoksniu (3-4), kad neliktu nepadengtu vietu... Todel noreciau, kad patartumete, kokia juoda spalva gerai ir greitai dengiasi. Neapsisprendziu ar HG black shadow, ar IDB black lava. O gal dar kokiu juodu spalvu yra? Aciu labai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2013 03 01, 10:20)
O gal dar kokiu juodu spalvu yra? Aciu labai wink.gif

As turiu juoda is Sensationail. Dar nebandziau. Pirkau toki http://www.sensation...ail-polish.html, 2 buteliukai, kad jeigu ir nepatiktu kaip dengiasi juoda, blizgiukas bet kokiu atveju sueis biggrin.gif . O jeigu patiks, pirksiu pilna juoda http://www.sensation...vous-black.html

Jeigu neskubu, tai isbandzius parasysiu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 01 kovo 2013 - 12:43
gal ne visai i ilgalaikio tema , bet panasiai smile.gif noriu patarimo , kuri pagalvele geriau ? su nuimamu uzvalkaliuku
user posted image
ar ''odine'' ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 03 01, 14:17)
gal ne visai i ilgalaikio tema , bet panasiai smile.gif noriu patarimo , kuri pagalvele geriau ? su nuimamu uzvalkaliuku

Manikiurininkei turbut lengviau priziurima dermantino pavirsiumi, nes nuvalai, dezinfekuoji su kokiu purskikliu ir vsio
Bet atsakysiu kaip kliente. Labai nepatiko, odiniu pavirsiumi, nes rankos mano dregsta kaip pas varle, tai man limpa rankos, pastoviai atplesinet reikedavo nuo pavirsiaus, tos vietos slapios likdvo, net paciai namalonu buvo. Apsukdavo tada manikiurininke popierine servetele ta poranki
O tas minkstas, nuimamu, toks malonus liesti, tos kilpeles malonios, bet matyt ten pilna dulkiu nuo didlinimo prilenda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 01 kovo 2013 - 15:49
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 28, 16:01)
Isirinko siandien pana toki derini, nu nelimpa man spalvos apsoliut, alia gi neperkalbejau...O cia tiek primakliavota ojetus doh.gif na du rudziai tai IBD dolomitas,o va roziniai IBD Just so lovely 2 sluoksniai dengti ant 1 sluoksnio HG Eur so chip, nes viena ji nepadengia panagiu biggrin.gif
user posted image

man grazu, bet jau kaip graziai i lygiai prie odeliu nudazyta wub.gif , kaip su trafaretu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau siandiena nagavitoj. Labai daug spalvu labai daug graziu. nusipirkau HG1367 bizguti. Jau isbandziau ant savo turimo Lafemme smoky pink, labai gerai atrodo. dar pasiimiau pabandymui HG 1523 my forbidden love. sitos dar nebandziau . ir IBD maui susnet. jau pabandziau bet dengiasi nelabai kaip. 4 sluoksnius dejau. ir kazkaip labai galiukai uzsitepti nenorejo. Kai ka idomiau padarysiu parodysiu. 4u.gif 4u.gif Bet tuo blizgiuku negaliu atsidziaugti.
Atsakyti