Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(neja @ 2013 02 28, 12:49)
na labai tirsta, sunku tepti, garbanojas...

Kaip gaila verysad.gif Aš į ją akis spiginau.. O gal kas žinot kitų gamintojų panašią spalvytę?
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 02 28, 15:01)
Kaip gaila verysad.gif Aš į ją akis spiginau.. O gal kas žinot kitų gamintojų panašią spalvytę?

as uzsisakau trugel creamsicle:) laukiu ant dienu...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 28, 11:57)

Man va sunku per kompa sugaudyt tikraja spalva, nes kiekvienos musu monitorius nustatytas pagal skoni, vienu sviesiau kitu ryshkumas kitoks, ir t.t todel labai gerai yra pasakyta, spalvas mes vistiek matome skirtingai..Kai gyvai gausiu tik tada i bus man aishku, ar panasumo su tigeriu yra ar ne, o daba tik spelioju biggrin.gif

Sokratas tu musu biggrin.gif

QUOTE(Tikrė @ 2013 02 28, 12:36)
Į klausimus neatsakysiu, bet noriu reabilituoti Gossip girl, nors ir ryški, bet šiaip labai graži spalvytė (mano rankos tokios pat šviesios su gelsvu atspalviu, gražiai žiūrisi ji man), o be to pasakiškai gerai lakuojasi, man jaučiu viena iš labiausiai patikusių dėl lakavimo lengvumo smile.gif Kitų Jūsų išvardytų neturiu, tad nepalyginsiu, bet šiaip kai kurios Gelish spalvytės labai prastai ir sunkiai lakuojasi 4u.gif

drinks_cheers.gif man Gossip Girl, kas liecias lakavima irgi laaabai smagi thumbup.gif
QUOTE(neja @ 2013 02 28, 13:49)
na labai tirsta, sunku tepti, garbanojas...

svarbiausia, kad laikytusi gerai, o visa kita - sutvarkoma biggrin.gif
Papildyta:
MERGAITES, o as ieskau kokiu sviesiu smelio spalvytes bet matiniu atspalviu. Kas ka gali pasiulyt? Ale kava su pienu blush2.gif
Atsakyti
Gal žinot kur tokius lipdukus LT nusipirkt? g.gif
hole reinforcement labels
http://www.amazon.co...orcement labels
Atsakyti
Isirinko siandien pana toki derini, nu nelimpa man spalvos apsoliut, alia gi neperkalbejau...O cia tiek primakliavota ojetus doh.gif na du rudziai tai IBD dolomitas,o va roziniai IBD Just so lovely 2 sluoksniai dengti ant 1 sluoksnio HG Eur so chip, nes viena ji nepadengia panagiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 28, 17:01)
Isirinko siandien pana toki derini, nu nelimpa man spalvos apsoliut, alia gi neperkalbejau...O cia tiek primakliavota ojetus doh.gif na du rudziai tai IBD dolomitas,o va roziniai IBD Just so lovely 2 sluoksniai dengti ant 1 sluoksnio HG Eur so chip, nes viena ji nepadengia panagiu biggrin.gif
user posted image

As gal nieko nesuprantu, bet man grazu smile.gif Man turbut isvis nera negraziu deriniu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, esu dar žalia, ir man skubiai reikia pagalbos blush2.gif gal nebūtų sunku atsakyti man į iškilusius klausimus? rolleyes.gif
1. Ar UV gelinis lakas ir ilgalaikis lakas yra vienas ir tas pats? ax.gif
2. Ar galima "harmony gelish top it off" naudoti kaip baze?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 02 28, 15:35)
Sokratas tu musu  biggrin.gif
drinks_cheers.gif man Gossip Girl, kas liecias lakavima irgi laaabai smagi  thumbup.gif
svarbiausia, kad laikytusi gerai, o visa kita - sutvarkoma  biggrin.gif
Papildyta:
MERGAITES, o as ieskau kokiu sviesiu smelio spalvytes bet matiniu atspalviu. Kas ka gali pasiulyt? Ale kava su pienu  blush2.gif

siuliau tamsia ruda sumaisyt su balta:) ir gal gausis kava su pienu:)))
Papildyta:
QUOTE(irmjes @ 2013 02 28, 18:31)
Sveikos, esu dar žalia, ir man skubiai reikia pagalbos  blush2.gif gal nebūtų sunku atsakyti man į iškilusius klausimus?  rolleyes.gif
1. Ar UV gelinis lakas ir ilgalaikis lakas yra vienas ir tas pats?  ax.gif

o kazkas naujo:) negirdetas anekdotas:)

taip ir ne:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 28 vasario 2013 - 16:39
QUOTE(irmjes @ 2013 02 28, 17:31)
Sveikos, esu dar žalia, ir man skubiai reikia pagalbos  blush2.gif gal nebūtų sunku atsakyti man į iškilusius klausimus?  rolleyes.gif
1. Ar UV gelinis lakas ir ilgalaikis lakas yra vienas ir tas pats?  ax.gif

1. taip
2. ne
Papildyta:
QUOTE(neja @ 2013 02 28, 17:35)
taip ir ne:)

nu jau vis geriau nei vienas ir tas pats klausimas "ar galima mixuoti skirtingu firmu sluoksnius " lotuliukas.gif o cia bent nuotaika pakelia biggrin.gif
Atsakyti
Smagu, kad pralinksminau smile.gif ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 02 28, 16:35)

Gal irmjes kažką maišo su firmomis, bet pvz Ba-Ha turi tokia bendrą ilgalaikio lakavimo priemonę, kaip pagrindas ir topas viename 4u.gif BASE/TOP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikrė: 28 vasario 2013 - 16:43
QUOTE(Tikrė @ 2013 02 28, 17:41)
Gal irmjes kažką maišo su firmomis, bet pvz Ba-Ha turi tokia bendrą ilgalaikio lakavimo priemonę, kaip pagrindas ir topas viename 4u.gif

tai yra ir daugiau fir4mu man regis kur turi 2in1 baze ir topas, bet siuo atveju klause harmony gelish topa ar galima vietoj bazes ...
Atsakyti