Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(September_Lady @ 2013 02 13, 21:38)
[img]http://w
va tas HG Glamour Queen, palyginimui šalia kitų spalvų.  smile.gif čia 2 sluoksniai, ant nagų tikrai 3 reikia.
Papildyta:
aišku, labai fainas  wub.gif

Ooo dekui uz foto 4u.gif
Atsakyti
Glamour Queen- realiai rusvesne nei toj nuotraukoje
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 13, 21:30)

Na - greit mergos rodot kaip valentinas puoset rytdienai  bigsmile.gif

Senses 900+ibd bing cherry

doh.gif blembački......net seilė nutyso.... nu kaip gražu.....kodėl tu ne Kaune? atlėkčiau pas tave tokių grožių wub.gif pasidaryti..... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 14, 09:21)
doh.gif blembački......net seilė nutyso.... nu kaip gražu.....kodėl tu ne Kaune? atlėkčiau pas tave tokių grožių  wub.gif pasidaryti..... cool.gif

Jau isivaizduoju, as tau - tu man lotuliukas.gif gavau eur so chik ar kaip te ana vadinas biggrin.gif Aciu Editukui 4u.gif Zesim a mano vyresneles ja gundysis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 vasario 2013 - 09:36
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 14, 10:30)
Jau isivaizduoju, as tau - tu man lotuliukas.gif gavau eur so chik ar kaip te ana vadinas  biggrin.gif  Aciu Editukui 4u.gif  Zesim a mano vyresneles ja gundysis ax.gif

aga būtų tiesiog idealu wink.gif
čia tą tokią šviesią iš rudens kolekcijos? blyn kaip aš nepažystu tais pavadinimais spalvų aš tik kodais barkodais lotuliukas.gif ....jei ta apie kurią mąstau tai man ji graži ir pas mane kaip tik su ja ne vyrenės lakuojais o jaunos panos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 14, 09:42)
aga būtų tiesiog idealu wink.gif
čia tą tokią šviesią iš rudens kolekcijos? blyn kaip aš nepažystu tais pavadinimais spalvų aš tik kodais barkodais  lotuliukas.gif ....jei ta apie kurią mąstau tai man ji graži ir pas mane kaip tik su ja ne vyrenės lakuojais o jaunos panos  mirksiukas.gif

greiciausia apie ta pati mastai 01542 :)Ma rodos tu net buvai ikelus ta spalva su kazkokiu blizgiu ir katukais va atkapsciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 vasario 2013 - 09:47
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 14, 10:45)
greiciausia apie ta pati mastai 01542 smile.gif

Jo bigsmile.gif gera spalvytė....tik mini minusas pasikeičia ji patamsėja čiut ant nagų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 14, 09:47)
Jo  bigsmile.gif gera spalvytė....tik mini minusas pasikeičia ji patamsėja čiut ant nagų  mirksiukas.gif

g.gif Cia spalva patamseja kai lakuoji, ar cia tipo po keliu savaiciu megeja pigmentacija spalvos pakeisti?Vakar skaitinejau nete, kad isblukimas galimas su HG topu, sakoma , kad pakeistus kitoki topa blunkanciom spalvom-kazkiek galima to isvengti.Nezinau kiek tiesos, bet sakiau pabandysiu sita bajeri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 14, 10:48)
g.gif  Cia spalva patamseja kai lakuoji, ar cia tipo po keliu savaiciu megeja pigmentacija spalvos pakeisti?Vakar skaitinejau nete, kad isblukimas galimas su HG topu, sakoma , kad pakeistus kitoki topa blunkanciom spalvom-kazkiek galima to isvengti.Nezinau kiek tiesos, bet sakiau pabandysiu sita bajeri g.gif

ania? g.gif nu įdomiai įdomiai....
Jo po gryžimo išblukę būna...
Atsakyti
Jolkuce nagiukai wub.gif stampukas super.
Ar naudojate specialu laka stampukui ?
ar stampuojate pries Topa? Jei ne tai kuriame zingsnyje. Labai sudomina smile.gif grazumelis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 14 vasario 2013 - 10:54
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 13, 21:30)

Na - greit mergos rodot kaip valentinas puoset rytdienai  bigsmile.gif
Senses 900+ibd bing cherry

SUPER!!! thumbup.gif Nius laaabai grazu! bigsmile.gif
Tik va nepagalvojau, kad stampukas, nes as ta pati varianta piesiau.. ax.gif Bet kadangi su paprastu laku mergyte norejo valentadieniui sirdeliu, tai negaliu ir kelti cia foto.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2013 02 14, 10:24)
Jolkuce nagiukai  wub.gif  stampukas super.
Ar naudojate specialu laka stampukui ?
ar stampuojate pries Topa? Jei ne tai kuriame zingsnyje.  Labai sudomina smile.gif grazumelis...

Turiu ir spec ir paprastu laku,Stampuoju ir pries topa ir ant, cia jau nuo situacijos priklauso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 14, 10:58)
SUPER!!! thumbup.gif Nius laaabai grazu! bigsmile.gif
Tik va nepagalvojau, kad stampukas, nes as ta pati varianta piesiau.. ax.gif Bet kadangi su paprastu laku mergyte norejo valentadieniui sirdeliu, tai negaliu ir kelti cia foto..  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Tai vistiek poarodyk pvz manikiurininkiu temoj bent bigsmile.gif
Atsakyti