Norėčiau merginos, kad atkreiptumėte dėmesį . Šį savaitgalį Barita pasiūlė prekiauti vienoje palapinėje. Sutikau, lyg ir ir normaliai susitarėme, bet ji mums padarė labai negražų dalyką. Šeštadienį sumokėjome pinigus kaip tarėmės, ir ji po kokios valandos pareiškė, kad jai nėra ką veikti ir nusprendė palapinę pasiimti, nors mugė buvo dar nepasibaigusi. Ir likome stovėti be pastogės. Nors kaip tarėmės tai palapinė turėjo stovėti iki mugės pabaigos. Tiesiog rašau dėl to, kad kiti taip nenusviltų kaip mes. Arba pinigus jai reikia mokėti tik kai pasibaigs mugė.
Atsakysiu į dita0506 komentarą. Taip, tarėmės kartu prekiauti. Bet kodėl jūs nerašot, kad pati labai negražiai pasielgėt, atsivežusi tokius pat papuošalus prekybai, kaip ir mano. Į AŽ atsiuntėt visai kitų papuošalų foto, kokių mugėje net neturėjot. Aš jums iš karto galėjau pasakyti, kad krautumėtės viską atgal. Kai paklausiau, kaip visa tai suprasti, jūs tik numykėt, kad ką jau dabar darysi, kaip nors. Kadangi mūsų prekės panašios, aš prekiavau pas draugę palapinėje. Be to, už mugę, kiek teko prekiauti, mokestį dalijamės pačią pirmą dieną. Vis laukus, 3 mugės dieną pati priminiau, kad vis dėlto vieta ne nemokama. Aišku, pinigus sumokėjo, bet nelabai patenkinta. Palapinę išsiardžiau likus 1 val. iki mugės pabaigos. Tai tiek. Jei ką pamiršot darašyti, tai į AŽ, kad nereikėtų čia daugiau teršti temos.
QUOTE(Barita @ 2013 04 08, 17:14)
Atsakysiu į dita0506 komentarą. Taip, tarėmės kartu prekiauti. Bet kodėl jūs nerašot, kad pati labai negražiai pasielgėt, atsivežusi tokius pat papuošalus prekybai, kaip ir mano. Į AŽ atsiuntėt visai kitų papuošalų foto, kokių mugėje net neturėjot. Aš jums iš karto galėjau pasakyti, kad krautumėtės viską atgal. Kai paklausiau, kaip visa tai suprasti, jūs tik numykėt, kad ką jau dabar darysi, kaip nors. Kadangi mūsų prekės panašios, aš prekiavau pas draugę palapinėje. Be to, už mugę, kiek teko prekiauti, mokestį dalijamės pačią pirmą dieną. Vis laukus, 3 mugės dieną pati priminiau, kad vis dėlto vieta ne nemokama. Aišku, pinigus sumokėjo, bet nelabai patenkinta. Palapinę išsiardžiau likus 1 val. iki mugės pabaigos. Tai tiek. Jei ką pamiršot darašyti, tai į AŽ, kad nereikėtų čia daugiau teršti temos.
Mugė vyko dar tris valandas..Peržiūrėjau mūsų susirašinėjimą, aš jums nesiunčiau jokių darbų. Jei pati neapsižiūrėjote, tai aš nekalta. Nereikia čia melo skleisti
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2013 04 10, 21:49)
Mugė vyko dar tris valandas..Peržiūrėjau mūsų susirašinėjimą, aš jums nesiunčiau jokių darbų. Jei pati neapsižiūrėjote, tai aš nekalta. Nereikia čia melo skleisti
Kad ir teigiant, kad Jūs pasiėmete palapinę likus valandai,nesvarbu, kad tai melas. Jūs privalėjote būti iki mugės pabaigos, taip niekas nedaro
QUOTE(mystical @ 2013 03 14, 15:37)
Laba diena, matau daug ką nervina kinietiškas Kaziukas, tai kviečiu balandžio 27 d. Alytun į Jurginių mugę. Mugė vyks Miesto parke Dailiųjų amatų mokyklos kieme. Tik neišsigąskit- tai ne vaikučių šventė. Mes esam vienintelė profesinė mokykla Lietuvoje bandanti išlaikyti tradicinius amatus (galit pasitikrinti mūsų tinklapyje www.amatai.lt. Greitai ten bus patalpintas ir mugės skelbimas). Žinoma, mugėje prekiauna mūsų mokiniai, bet atvyksta nemažai tautodailininkų, liaudies meistrų. Kartai pasitaiko ir apsimetėlių amatininkų su kinietiškais guminiais žaisliukais , bet juos traukiam į juodus sąrašus ir daugiau neįsileidžiam.
O ar būna ten žmonių normaliai ar perka? Gal net atvažiavusių iš kitų miestų? Niekad negirdėjau apie šią mugę. Gal ir norėčiau pabandyt sudalyvaut, bet mastau ar verta važiuot iš Kauno, ar nebus nuostolis
QUOTE(margueritte* @ 2013 04 10, 23:10)
O ar būna ten žmonių normaliai ar perka? Gal net atvažiavusių iš kitų miestų? Niekad negirdėjau apie šią mugę. Gal ir norėčiau pabandyt sudalyvaut, bet mastau ar verta važiuot iš Kauno, ar nebus nuostolis
aš taip pat mėginčiau dalyvauti, tik klausimas tas pats ar būna žmonių ar perka?
QUOTE(margueritte* @ 2013 04 10, 23:10)
Labai drąsiai pasakyti, kad bus gera prekyba negaliu. Visada darydavome penktadienį- žmonės skundėsi, kad dirba ir negali ateit. Dabar nusprendėm daryti šešetadienį- gal bus patogiau. Oras dar toks, kad į daržus nelabai išvažinės ir bus likus savaitė iki Motinos dienos- gal reikės dovanų. Tikimės geriausio. Bet tai nėra didžiulė miesto mugė. Į Kalėdinę mugę viena prekiautoja iš Kauno atvažiuoja- tai gal verta. Kadangi už vietą lauke mokesčio neimam, tai Jums kainuotų tik kelionė- skaičiuokit. Jeigu sugalvosit atvažiuot- rašykit organizatorei- lauksim.
Gal geriau Jums atsakytų Dvasia22- jos sesė dalyvavo jau keletą kartų, o ji pati buvo per Kalėdinę.
Tiesiog draugiškai sakau- bijau prižadėt aukso kalnus, bet tikimės, kad bus gerai.
Tas seksis nesiseks priklauso nezinau nuo ko. Pvz mes i Alytu po viernos rudens muges kojos nebekeliam, bet kiti labai dziaugiasi :)Tirkai neimanoma pasakyti apsimoka - neapsimoka. Mum iki Alytaus 200 km ir vaziavom, kiti is Klaipedos vaziuoja, o is Kauno tai vienas juokas nuvaziuot
Beje, jau prasidejo registracija (pasirodo netgi nuo kovo 1 dienos) i Zagare
Beje, jau prasidejo registracija (pasirodo netgi nuo kovo 1 dienos) i Zagare
QUOTE(Rasaule @ 2013 04 11, 06:55)
aš taip pat mėginčiau dalyvauti, tik klausimas tas pats ar būna žmonių ar perka?
As visada dalyvauju šių organizatorių mugėse. Yra taip: Dabar balandžio 20d yra didelė pavasario mugė ir monė išliedę pinigus ir jau buvę mugėj kitą savaitgalį gali dar kartą y mugę neiti. Paskui ji ne miesto centre bus kaip ši didelė mugė o ji bus dailiųjų amatų mokyklos kieme ir šalia mokyklos ne mokykla organizatorė. Kadangi dalyvavimas nemokamas tai pagrinde dalyviai yra visi vaikai tos mokyklos su mažai darbukų ir pirkėjai jų tėveliai. per kalėdas kai buvo mokyklos viduje ir dar dvi dienas tai sekėsi labai gerai. O dabar kai vieną dieną ir truks gal kokias tik tris valandas tai nezinau kaip bus. bet bandysiu dalyvaut nes nemokamai.
Iškart pasakau kad su dideliais daigtais ir prekėm brangesnėm kaip dešimt litų jokiu būdu nevažiuoti. Nes tie mokyklos vaikučiai turi du litus ir ateina pirkti kas už juos išeina. Tai man su auskariukais po du po tris gerai sekėsi o va kas kainavo virš dešimt pvz velti karoliai arba sagės ar auskarai gražesni tai niekas nepirko.
O tėveliai irgi eina ne tam kad ko reikia o kad savo aikus paremti tai iš mūsų svetimų nieko neperka, o jei kas labai patinka tai irgi iki dešimt lt perka.
Vienas didžiesias pirkejas buvo mokyklos mokytoja ji pirko riešines, bet dabar ji jau jas turi tai ir riešinių neimu. Galit susimest kelios dalyvės kad kuras atsipirktų ir pabandyti, bet tik tada bandyti jei prekių turit po du litus. O jei dalykai jūsų ne mokyklai skirti o didelei mugei pvz pinti kašikai tai važiuokit balandžio 20 ten sodinuk7ar kokia mugė. Bet čia jau miesto centre bus ir organizuoja ne jokia mokykla o savivaldybė ir ten dalyvavimas brangus ir jau verslo liudijimų reikia. Na kaip normaliose mugėse. O šitoj tai visi vaikai kas ką turi kad ir po vieną daigtą gali dalyvauti kai nemokamai irverslo liudijimų nereikia.
Papildyta:
QUOTE(mystical @ 2013 04 11, 14:02)
Labai drąsiai pasakyti, kad bus gera prekyba negaliu. Visada darydavome penktadienį- žmonės skundėsi, kad dirba ir negali ateit. Dabar nusprendėm daryti šešetadienį- gal bus patogiau. Oras dar toks, kad į daržus nelabai išvažinės ir bus likus savaitė iki Motinos dienos- gal reikės dovanų. Tikimės geriausio. Bet tai nėra didžiulė miesto mugė. Į Kalėdinę mugę viena prekiautoja iš Kauno atvažiuoja- tai gal verta. Kadangi už vietą lauke mokesčio neimam, tai Jums kainuotų tik kelionė- skaičiuokit. Jeigu sugalvosit atvažiuot- rašykit organizatorei- lauksim.
Gal geriau Jums atsakytų Dvasia22- jos sesė dalyvavo jau keletą kartų, o ji pati buvo per Kalėdinę.
Tiesiog draugiškai sakau- bijau prižadėt aukso kalnus, bet tikimės, kad bus gerai.
Atsakau kad atsipirks ar ne galima sprest tik pagal pačias kiekvieno prekes. Jeigu turite daug vaikams skirtų prekių ir labai pigių tai staiga išgraibstys, o jei koki pinti baldai dideli tai galit ir nei vieno neparduoti. Galiu prigriebti dar kokią dalyvę su savim tai kuras pigiau bus.
Beja kilometrų lygiai 60 iki Alytaus. Tai paskaiciuokit gal tik 20lt kuras kainuoja tai negi neparduosit uz 20lt prekiu? aisku kad parduosit. O jei ir visai nieko neparduosit tai menkas nuostolis. labai siulyciau maisto dalyviams. Va maista tai ten siaubia. Viska ir riestainius ir sūrius ir medų ir viską kas valgoma. Plius maistas mugę atgaivina pagyvina pritraukia žmonių. Aš patarčiau dalyvaujam kuo daugiau dalyvių tada bus mugė vykusi. Nes jeigu žmonės pamato kad stovi trys palapinės tai visai neina į mugę. Tikiuosi bus daug ant gatvės dalyvių nes tam vidiniam kieme net nežino niekas kad yra mugė, nes net nesimato nuo gatvės. Beja bus šilta tai ir augalų pasimkit. visos rašot turit perteklių tai vienų tai kitų, juk atskirų leidimų nereikalauja tai imkit ką turit tai ne vieną ką nu[irks tai kitą ka nupirks.
QUOTE(Timka10 @ 2013 04 13, 15:36)
Laba diena,
o ta didele pavasarine muge Alytuje balandzio 20-a tai "Verslo muge" Kepyklos gatves miestelyje? Gal zinote kokia dalyvavimo kaina?
o ta didele pavasarine muge Alytuje balandzio 20-a tai "Verslo muge" Kepyklos gatves miestelyje? Gal zinote kokia dalyvavimo kaina?
Dalyvavimas nemokamas. Ne didžiausia, bet bandyti galima...