Sveikos, prisimenu, kad ar sioje ar praeitoje mugiu temoje (visai neseniai)kazkuri forumo nare klause, gal kas turi kontaktus dailininko, kuris buna mugese su savo paveikslais, tapo daugiausiai medzius, jei neklystu, taip klausta buvo. Postas istrintas, nesuprantu, kodel arba jo nerandu. Kuri nare klause? Manau, galeciau duoti jo kontaktus. Parasykite man i az. Arba parasykite, kas klause, pati parasysiu.
QUOTE(Džigė @ 2013 03 04, 17:04)
Sveikos, as gal ne i tema, bet nzn kur kreiptis. Vakar buvome kaziuke, ir mateme nuostabius paveikslus vieno profesoriaus piestus, buvo 3 paveikslai su alyvomis, aguonomis, kainos nuo 500 iki .... autorius minejo kad savo darbais prekiauja tik karta metuose t.y Kaziuke, visa kita parodos uzsienyje.... Vyras kopia jau i 8 desimti. Labai gailiuosi kad nepaemiau jo kontaktu, nes man jo paveikslai stovi akyse. Gal kas kartais zinote jo tel nr,ar siaip kpokius kontaktus? jei kas atsirastu zinantis, labai lauksiu A.Z nes temos neseku
QUOTE(mėnulis @ 2013 03 14, 16:26)
Sveikos, prisimenu, kad ar sioje ar praeitoje mugiu temoje (visai neseniai)kazkuri forumo nare klause, gal kas turi kontaktus dailininko, kuris buna mugese su savo paveikslais, tapo daugiausiai medzius, jei neklystu, taip klausta buvo. Postas istrintas, nesuprantu, kodel arba jo nerandu. Kuri nare klause? Manau, galeciau duoti jo kontaktus. Parasykite man i az. Arba parasykite, kas klause, pati parasysiu.
ne apie sita klausiat?
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 03 14, 17:54)
ne apie sita klausiat?
Tada ne sitas dailininkas. Arba buvo klausta apie dar viena.
Sveiki mugininkai
Ieškau dalyvių kurie daro bet kokius magnetukus. (molis, stiklas, medis nesvarbu kokius)
Dar ieškau kas daro dūžtančius suvenyrus, pvz molinius puodukus ar statulėles, stiklo gaminukus ar kažką dūžtančio.
Turiu ypatingus pasiūlymus magnetukų įsigijimui ir dūžtančių daiktų pakavimui.
Kai dažniausiai tokie dalykai labai sunku būna rasti pirkti, o jei jau randi tai kosmiškai kainuoja.
O aš darau bižuteriją tai man nereikia tokių daykų tai papigei atiduodu.
Ieškau dalyvių kurie daro bet kokius magnetukus. (molis, stiklas, medis nesvarbu kokius)
Dar ieškau kas daro dūžtančius suvenyrus, pvz molinius puodukus ar statulėles, stiklo gaminukus ar kažką dūžtančio.
Turiu ypatingus pasiūlymus magnetukų įsigijimui ir dūžtančių daiktų pakavimui.
Kai dažniausiai tokie dalykai labai sunku būna rasti pirkti, o jei jau randi tai kosmiškai kainuoja.
O aš darau bižuteriją tai man nereikia tokių daykų tai papigei atiduodu.
Dzūkijos regiono priešvelykinė mugė Auksalio kupkas
2013 m. kovo 23 d., prieš Verbų sekmadienį Varėnos miesti jau trecių roz rangsim Dzūkijos regiono priešvelykinį mugį Auksalio kupkas". Mugėn kvieciam dalyvauc tautodailinykus, amatinykus, ūkinykus, sodinykus, verslinykus, kaimo bendruomenių atstovus ir visus nagyngus Dzūkijos žmonis iš Alytaus miesto, Kaišiadorių, Lazdijų, Švenčionių, Prienų, Trakų, Šalčininkų, Varėnos ir Alytaus rajonų, Birštono, Druskininkų ir Elektrėnų savivaldybių.
Žiūrėc ir pirkc kvieciam ruoščis ir atvykc iš viso svieto, apsilankį nesgailėsit, ba cia galėsta insigyc gražiausių darbų iš nagyngų dzūkų meistrų, paragauc gardzių dzūkiškų valgių, pasklausyc skambių dainų ir muzikantų griežimo.
Visa, kas Dzūkijon geriausia, tųdzien Auksalio kupkan" surasi!
Mugės dalyvių registracija ir išsamesnė informacija
:telephone_logo1: tel.: (8 310) 52751
:email: elektroniniu paštu: juozas.bieksa@varena.lt
Ar kas dalyvaujate šioje mugėje? aš galvoju gal nedalyvauti. labai jau atsiliepimai blogi kad visiems nesiseka Varėnoje. ar kas važiuojat ar kam sekasi Varėnoje?
Aš irgi registravausi, bet nedalyvausiu. Šalta dar, nenoooriu. Būtų oras geras, tai važiuočiau. Šitoj mugėj dar nebuvus, atgarsiu kaip ir negirdejus.
Galėčiau pasidalinti puse vietos pavasario mugėje Kaune "Ka pasėsi...", kuri vyks balandžio 4-6 dienomis. Pageidaučiau ne su papuošalais. Smulkiau į AŽ.
kai šita "filipuko" firma organizuos muges, niekas nevažiuokite. Susirinks pinigus, o pagal sutartį kas parašyta nieko nebus. Svarbiausia, kad nebuvo reklamos. Jų paklausus kur jie reklamavo šitą mugę, jie paaiškino, bulvare ant stulpų,kiekviename autobuse,ir espres kontakte laikraštyje. Pasivaikščiojau bulvare, jokio skelbimo nemačiau, paprašiau, kad pažįstama pasivažinėtų autobusais, taip pat nematė nei vieno skelbimo. Paklausus, kodėl nėra reklamos pvz. laikraštyje "Šiaulių naujienose arba Šiaulių krašte" , buvo atsakyta, kad ji kuri atsiliepė telefonu, pasakė, kad ji laikraščių neskaito. Vienu žodiu buvo žadėta daug,bet nieko nematėme. Žmonės preiautojai stovėjo balose. ORGANIZATORIUS UAB "BALHEIDAS" ATKREIPKITE DĖMESĮ
Čia apie Šiaulių velykinę mugę ?
QUOTE(Giedruma @ 2013 03 30, 21:33)
Čia apie Šiaulių velykinę mugę ?
taip
paskaitykite "Šiaulių naujienų" laikraštyje straipsnį kovo 29d ,klientų atsiliepimai apie šią mugę,ir bus aiškų kokia buvo mugė
Na su tuo "balheidu" tai ir su kaledinem mugem keistai buvo-jie viduryje savaitės ja organizavo,plius gruodžio pačioje pardžioje ir kaina plese neaišku už ka gerai kad nerizikavom nei tada nei šykart su velykine muge "nepasirašem"
komentarai apie šią mugę laikraštyje kovo 30d
"Velykinę nuotaiką mieste gadina purvynai" taip vadinasi straipsnis, nemoku ikelti, ten su nuotrauka straipsnis
"Velykinę nuotaiką mieste gadina purvynai" taip vadinasi straipsnis, nemoku ikelti, ten su nuotrauka straipsnis