Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

Sveiki, labai reikia palpinės Kauno Kaziuko mugej.

Gal turite parduoti, arba išnuomoti.
Atsakyti
Gariūnuose būna pirkti palapinių
Atsakyti
QUOTE(milka @ 2013 03 04, 20:24)
O kuom prekiavot, jei ne paslaptis?  ax.gif

Veltomis segėmis mirksiukas.gif

Atsakyti
Na nejaugi niekas nenori prekiauti Šiauliuose kovo 28-30d. Jau užsisakiau vietą palapiniai, būtų man pigiau už vietą mokėti ir kitam žmogui būtu dar vieta. Man vienai perdaug. Nejaugi nieko nedomina.
Atsakyti
O gal kas nors vis dar norėtų šį savaitgalį paprekiaut Kaune kaziuko mugėje? Turiu laisvą 1m vietos Vilniaus g, prie senamiesčio raštinės. Žmonės, kurie norėjo šio metro, ką tik atsisakė. rašykit AŽ arba į tel. 860006322
Atsakyti
Kaip sekasi prekyba Kauno Kaziuke???
Atsakyti
QUOTE(Vetrungele @ 2013 03 08, 23:04)
Kaip sekasi prekyba Kauno Kaziuke???

kam gerai, kam nelabai... 4u.gif Man kaip pirmas blynas, tai labai prisvilęs... sad.gif Sušąlau žiauriai, neįgaliesiems skyrė tokią gatvytę, kur mažai žmonių praeina. O ir ir šiaip schmoll.gif Tai šiandien net nebevažiavau. daugiau jokių didelių mugių schmoll.gif jau geriau po truputuką, po biškiuką, bet be nervų ir ramiai ir nesikankinant. Sveikata brangiau, o ir nervai kainuoja. Atrodo prekytės ir taip nebrangios, o neina. Visi stebisi ko taip pigiai. Bet perka brangiau. Tik kitur. g.gif
Nesuprantu aš tų žmonių. O gal tiesiog diena pasitaikė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(christyn @ 2013 03 09, 15:01)
kam gerai, kam nelabai...  4u.gif Man kaip pirmas blynas, tai labai prisvilęs... sad.gif Sušąlau žiauriai,  neįgaliesiems skyrė tokią gatvytę, kur mažai žmonių praeina. O ir ir šiaip  schmoll.gif  Tai šiandien net nebevažiavau. daugiau jokių didelių mugių  schmoll.gif  jau geriau po truputuką, po biškiuką, bet be nervų ir ramiai ir nesikankinant. Sveikata brangiau, o ir nervai kainuoja. Atrodo prekytės ir taip nebrangios, o neina. Visi stebisi ko taip pigiai. Bet perka brangiau. Tik kitur. g.gif
Nesuprantu aš tų žmonių. O gal tiesiog diena pasitaikė...  verysad.gif

o aš sakyčiau nereikia taip nusiminti, gal kitą kartą pasiseks geriau. O gal tavo gaminukuose , kaip aš sakau paskutinio akcento trūksta, todėl ir nelabai perka. Bet kita vertus tikriausiai kiekvienas gaminukas turi savo pirkėją. Nenusiminkite
Atsakyti
Reikėjo dalyvauti ir šiandien. Kiek klausinėjomes aplinkui prekybininkų, kurie dažniau dalyvauja - penktadienis visada toks, šeštadieniais daugiau žmonių, tai ir pirkėjų daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta.
Buvau penktadieni, buvau sestadieni. Taip, sestadieni zmoniu zymiai daugiau, bet kad pirkeju butu lygiai taip pat zymiai daugiau, tai nepasakyciau.
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2013 03 07, 15:11)
Na nejaugi niekas nenori prekiauti Šiauliuose kovo 28-30d. Jau užsisakiau vietą palapiniai, būtų man pigiau už vietą mokėti ir kitam žmogui būtu dar vieta. Man vienai perdaug. Nejaugi nieko nedomina.

Kuo Jus prekiausite, papuosaliukais?
Papildyta:
QUOTE(christyn @ 2013 03 09, 14:01)
kam gerai, kam nelabai...  4u.gif Man kaip pirmas blynas, tai labai prisvilęs... sad.gif Sušąlau žiauriai,  neįgaliesiems skyrė tokią gatvytę, kur mažai žmonių praeina. O ir ir šiaip  schmoll.gif  Tai šiandien net nebevažiavau. daugiau jokių didelių mugių  schmoll.gif  jau geriau po truputuką, po biškiuką, bet be nervų ir ramiai ir nesikankinant. Sveikata brangiau, o ir nervai kainuoja. Atrodo prekytės ir taip nebrangios, o neina. Visi stebisi ko taip pigiai. Bet perka brangiau. Tik kitur. g.gif
Nesuprantu aš tų žmonių. O gal tiesiog diena pasitaikė...  verysad.gif

Nenusiminkite. Del to nebrangumo norejau pareikst savo nuomone. Kai daiktas labai pigus, daznai jis nevertinamas ir zmogus galvoja, kad "fuflia". Stebisi kaip pigu, kaip gerai, bet toks psichologinis kabliukas pastumeja kazkur kitur pasukti. Ir kiekviena preke turi savo klienta. Geriau kartais kantriai palaukti ir atsipirks, negu tiketis, kad pigiai ir greitai viska isgriebs ir paskui tenka nusivilti...
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, matau daug ką nervina kinietiškas Kaziukas, tai kviečiu balandžio 27 d. Alytun į Jurginių mugę. Mugė vyks Miesto parke Dailiųjų amatų mokyklos kieme. Tik neišsigąskit- tai ne vaikučių šventė. Mes esam vienintelė profesinė mokykla Lietuvoje bandanti išlaikyti tradicinius amatus (galit pasitikrinti mūsų tinklapyje www.amatai.lt. Greitai ten bus patalpintas ir mugės skelbimas). Žinoma, mugėje prekiauna mūsų mokiniai, bet atvyksta nemažai tautodailininkų, liaudies meistrų. Kartai pasitaiko ir apsimetėlių amatininkų su kinietiškais guminiais žaisliukais smile.gif , bet juos traukiam į juodus sąrašus ir daugiau neįsileidžiam.
Atsakyti