Sveikos, as gal ne i tema, bet nzn kur kreiptis. Vakar buvome kaziuke, ir mateme nuostabius paveikslus vieno profesoriaus piestus, buvo 3 paveikslai su alyvomis, aguonomis, kainos nuo 500 iki .... autorius minejo kad savo darbais prekiauja tik karta metuose t.y Kaziuke, visa kita parodos uzsienyje.... Vyras kopia jau i 8 desimti. Labai gailiuosi kad nepaemiau jo kontaktu, nes man jo paveikslai stovi akyse. Gal kas kartais zinote jo tel nr,ar siaip kpokius kontaktus? jei kas atsirastu zinantis, labai lauksiu A.Z nes temos neseku
Ir man kaziukas nesuper buvo, nusivyliau. Maironio g. stovėjau, tai čia tikrai nemažai buvo prekiaujančių savo darbo gaminiais, tik keista būdavo irgi, kai prieina apžiūri mano kepurytes ir klausia, jos iš Lenkijos , tai sakau ne, mano darbo, nemasinės gamybos
Nostalgiją pajaučiau senų laikų kaziukui, kai eidavom pažiūrėti ir būdavo tik rankų darbo prekės, bet to dar žmonės atlyginimų negavę, už butus susimokėję, tai bent jau iš manęs pirko tik pigesnes prekes.
Nostalgiją pajaučiau senų laikų kaziukui, kai eidavom pažiūrėti ir būdavo tik rankų darbo prekės, bet to dar žmonės atlyginimų negavę, už butus susimokėję, tai bent jau iš manęs pirko tik pigesnes prekes.
QUOTE(mimka @ 2013 03 04, 17:03)
tai jau tikrai, ant ko tai ant maisto mūsų lietuviams pinigų negaila
na man svarbiausia tai penktadienį jau vieta atsipirko, šeštadienis buvo tobulas, o sekmadienis praktiškai kiauras bet entuziazmo dalyvaut nepalaidojau
na man svarbiausia tai penktadienį jau vieta atsipirko, šeštadienis buvo tobulas, o sekmadienis praktiškai kiauras bet entuziazmo dalyvaut nepalaidojau
O kuom prekiavot, jei ne paslaptis?
o aš patenkinta,pirmą kartą dalyvavau
Papildyta:
aš stovėjau būtent Gedimino prospekte einant link seimo. Esu labai patenkinta. Dar du pažystami teip pat toje vietoje prekiavo ir visiems gerai. Aš galvoju, kad daug kas priklauso nuo prekių, ar kaip tu jas pateiki
Papildyta:
QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 03 03, 22:50)
Bet su tais palapines dydziais irgi... kazkaip man atrodo vieta Rotuses aiksteje ir prie Seimo ar kituose pakrasciuose turetu skirtis kaina... Nes nesulyginama..PVZ. Zmones per gatve nuo Lukiskiu aikstes daznai net nepereina..
Dvasia mes stovejom Gedimino prospekte netoli Seimo, mokejom tiek pat kiek butu Maironio gatves gale kainave.
Dvasia mes stovejom Gedimino prospekte netoli Seimo, mokejom tiek pat kiek butu Maironio gatves gale kainave.
aš stovėjau būtent Gedimino prospekte einant link seimo. Esu labai patenkinta. Dar du pažystami teip pat toje vietoje prekiavo ir visiems gerai. Aš galvoju, kad daug kas priklauso nuo prekių, ar kaip tu jas pateiki
perskaičiau jūsų žinutes ir sutinku, kad lenkams, latviams pačios geriausios vietos. Ir tikrai galėtų neleisti prekiauti kinietiškomis, ar kitų gamintojų prekėmis. Juk tai amatininkų mugė. Na kiti skaito save amatininkais ir tie kurie prisiperka kinietiškų prekių (pusgaminių),truputį ideda savo darbo, ir jie skaito save amatininkais. Gaila, kad taip .
Mums Kaziukas buvo neblogas. Patiko malonus ir šiltas žmonių bendravimas.
O kad geriausios vietos atiduotos "svečiams" iš užsienio - tai baisiai baisiai pikta. Kažkada bandėme registruotis į mugę Latvijoje - tai net nepriėmė. Iškėlė tokias sąlygas, kad patiems dingo noras ten važiuoti. O vat svetingieji lietuviai - saviškius į pakampius nugrūda, o visiems kitiems - vip vietas atiduoda. Pikta.
O kad geriausios vietos atiduotos "svečiams" iš užsienio - tai baisiai baisiai pikta. Kažkada bandėme registruotis į mugę Latvijoje - tai net nepriėmė. Iškėlė tokias sąlygas, kad patiems dingo noras ten važiuoti. O vat svetingieji lietuviai - saviškius į pakampius nugrūda, o visiems kitiems - vip vietas atiduoda. Pikta.
QUOTE(dita0506 @ 2013 03 04, 21:14)
o aš patenkinta,pirmą kartą dalyvavau
Papildyta:
Papildyta:
saunu, o kuo Jus prekiavote
Turėjau dvi vietas. Gedimino pr. gale turėjom kaimynę su Kalvarijų turgaus asortimentu. Jei ji dar nebūtų tiek klykavusi apie nuolaidas ir kitus absurdus, vieta gal būtų atsipirkusi. Vieni arba lėkdavo tiesiai prie rėksnės kažko pigiai nusipirkti, arba tiesiog darydavo lanką.
Maironio g. buvo jau panašiau į amatininkų mugę, tačiau šalimais buvo sumesti krepšiai iš Lenkijos. Priešais vyras prekiavo savo pintais "kašikais". Spėkit, pas ką daugiau buvo pirkėjų? Liūdna...
Dabar sėdžiu ir mąstau - kokia prasmė tiek krapštytis su rankdarbiais, kai didžioji dalis mugės lankytojų mieliau perka pigius, masinės gamybos daiktus...
Maironio g. buvo jau panašiau į amatininkų mugę, tačiau šalimais buvo sumesti krepšiai iš Lenkijos. Priešais vyras prekiavo savo pintais "kašikais". Spėkit, pas ką daugiau buvo pirkėjų? Liūdna...
Dabar sėdžiu ir mąstau - kokia prasmė tiek krapštytis su rankdarbiais, kai didžioji dalis mugės lankytojų mieliau perka pigius, masinės gamybos daiktus...
Sveiki,
Ar yra kas noretų prekiauti Kauno kaziuko mugėje, bet neturi nei vietos, nei palapinės? Prekiausiu papuošalais (rankų darbo bižuterija ), bet daug darbelių neturiu, tad pusę palapinės išnuomuočiau Vietą gavau nemokamai, vasario 16 gatvėj, palapinę nuomuosiu. Tad palapinės nuoma būtų per pusę . Būtų gerai, jei atsirastų auksarankė, kuri norėtų prekiauti veltais ar nertais darbeliais.
Ar yra kas noretų prekiauti Kauno kaziuko mugėje, bet neturi nei vietos, nei palapinės? Prekiausiu papuošalais (rankų darbo bižuterija ), bet daug darbelių neturiu, tad pusę palapinės išnuomuočiau Vietą gavau nemokamai, vasario 16 gatvėj, palapinę nuomuosiu. Tad palapinės nuoma būtų per pusę . Būtų gerai, jei atsirastų auksarankė, kuri norėtų prekiauti veltais ar nertais darbeliais.
QUOTE(christyn @ 2013 03 05, 14:04)
Sveiki,
Ar yra kas noretų prekiauti Kauno kaziuko mugėje, bet neturi nei vietos, nei palapinės?
Ar yra kas noretų prekiauti Kauno kaziuko mugėje, bet neturi nei vietos, nei palapinės?
Jau radau kompanionę
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 04, 21:58)
saunu, o kuo Jus prekiavote
papuošalai
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2013 03 05, 18:36)
papuošalai
ieškau kompanjonės(o) šiaulių mugėje prekiauti