Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

kokios dydžio reikalingas palapinė? miestas?
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2014 03 14, 16:43)
kokios dydžio reikalingas palapinė? miestas?

Mes iš Vilniaus raj. rytoj važiuojame i Kauna. Palapine 2*3, gali buti 2*2,5
Atsakyti
QUOTE(Jogundė @ 2014 03 14, 18:38)
Mes iš Vilniaus raj. rytoj važiuojame i Kauna. Palapine 2*3, gali buti 2*2,5

sutarta 4u.gif
Atsakyti
idomu kaip sekasi Kaune tokiu oru muge... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gegužės 10 dieną bus Tulpių festivalis Burbiškėse. Vieta lygtais 120 Lt. Nors mums kelio 10 km, bet turbūt supasuosim ir nevažiuosim.
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2014 03 15, 16:11)
Sveikos,
Gegužės 10 dieną bus Tulpių festivalis Burbiškėse. Vieta lygtais 120 Lt. Nors mums kelio 10 km, bet turbūt supasuosim ir nevažiuosim.

O jūs kada nors dalyvavote?
Niekada nebuvau šioje šventėje, tai galvoju, ar verta g.gif
Gal kas turi kokių atsiliepimų?
Atsakyti
Turiu 2x3 baltos spalvos palapinę, galiu nuomoti.
Vienos dienos nuomos kaina 50Lt.
Klaipėda, galiu siųsti į kitą miestą (+20Lt už siuntimą).
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2014 03 15, 11:59)
idomu kaip sekasi Kaune tokiu oru muge...  unsure.gif

jei ne penktadienio diena tai isvis butu visiskas nuostolis doh.gif o kur dar susalimas lauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 03 15, 17:19)
O jūs kada nors dalyvavote?
Niekada nebuvau šioje šventėje, tai galvoju, ar verta  g.gif
Gal kas turi kokių atsiliepimų?

Pernai dalyvavome. Kadangi vietą buvome gavę nemokamai, kelio 10 km nuo namų tai apsimokėjo. Bet priklauso nuo gaminių gal, kaip visose mugėse - vieniem gerai, kitiems blogai, pvz. daug kas sakė kas buvo Vilniuje Kaziuke, kad protingai padarėm, kad savo vieta pardavėm likus savaitei.
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2014 03 16, 11:09)
Pernai dalyvavome. Kadangi vietą buvome gavę nemokamai, kelio 10 km nuo namų tai apsimokėjo. Bet priklauso nuo gaminių gal, kaip visose mugėse - vieniem gerai, kitiems blogai, pvz. daug kas sakė kas buvo Vilniuje Kaziuke, kad protingai padarėm, kad savo vieta pardavėm likus savaitei.

Tai va...nors iš kitos pusės - tulpių šventę pamatyčiau, tai irgi nenuostolis bigsmile.gif
tik kad labai jau brangus gautusi tas "pamatymas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 03 14, 10:17)
kodel manote, kad is kitu saliu prekiaujantys uzima jusu vieta?  4u.gif

Nes Lietuvos mugėse labai LABAI daug latvių. Jiems duoda puikias vietas, nes gi užsieniečiai, reikia gerbti ir t.t. o į Latviją lietuviai nepapuola, yra mugių, kurios kategoriškai nepriima, kitos priima pakampiuose, jei lieka vietų. Ir jų dažniausiai nelieka. Kai kur net didesnius mokesčius taiko ir t.t. O pas mus pilnas Gedimino prospektas Latvių su sintetiniais meduoliais.
Burbiškėse niekada neprekiavau, bet girdėjau prastokų atsiliepimų. Aišku nuo prekės priklauso. Manau pirktų kažką iki 5-10 lt. Pačioje šventėje esu buvusi kelis kartus, nesužavėjo, jokio renginio, tik vagos žydinčių tulpių. Gal kažkas ir pasikeitę, seniai buvau smile.gif
aš šį savaitgalį dalyvavau Al'fiesta - alaus ir maisto festivalyje drinks_cheers.gif Nors prekės mano su tuo nesusijusios smile.gif Didžiulis minusas - iš organizatorių žadėtų mažiausiai 5000 žmonių, buvo sakyčiau keli šimtai geriausiu atveju. Buvo laaaabai nuobodu, nes žmonių tikrai mažai, didžiulė erdvė, tai būdavo, nes kad vos ne valandą niekas neužsuka.. bet užsukusieji nesikuklino ir pirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2014 03 16, 12:44)
Nes Lietuvos mugėse labai LABAI daug latvių. Jiems duoda puikias vietas, nes gi užsieniečiai, reikia gerbti ir t.t. o į Latviją lietuviai nepapuola, yra mugių, kurios kategoriškai nepriima, kitos priima pakampiuose, jei lieka vietų. Ir jų dažniausiai nelieka. Kai kur net didesnius mokesčius taiko ir t.t. O pas mus pilnas Gedimino prospektas Latvių su sintetiniais meduoliais.
Burbiškėse niekada neprekiavau, bet girdėjau prastokų atsiliepimų. Aišku nuo prekės priklauso. Manau pirktų kažką iki 5-10 lt. Pačioje šventėje esu buvusi kelis kartus, nesužavėjo, jokio renginio, tik vagos žydinčių tulpių. Gal kažkas ir pasikeitę, seniai buvau smile.gif
aš šį savaitgalį dalyvavau Al'fiesta - alaus ir maisto festivalyje  drinks_cheers.gif  Nors prekės mano su tuo nesusijusios smile.gif Didžiulis minusas - iš organizatorių žadėtų mažiausiai 5000 žmonių, buvo sakyčiau keli šimtai geriausiu atveju. Buvo laaaabai nuobodu, nes žmonių tikrai mažai, didžiulė erdvė, tai būdavo, nes kad vos ne valandą niekas neužsuka.. bet užsukusieji nesikuklino ir pirko smile.gif

O gal zinote kokios buna pagrindines muges Latvijoje? Na kad dideles. Pvz Daugpilyje, Rygoje.
Atsakyti