Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

Gal kas žinote ka nors apie Kaziuko muge Panevėžyje , kada ji bus?
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Turiu klausimuką. Tos kas registravotės Žagarėj, ar jums atsiuntė patvirtinimą į el.paštą. Pernai lyg ir patvirtino, gal aš ką maišau.
Atsakyti
Gero oro ir sėkmingos prekybos visoms. 4u.gif Linkiu namo keliauti tuščiais krepšiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijalik @ 2014 03 07, 13:01)
Gero oro ir sėkmingos prekybos visoms. 4u.gif Linkiu namo keliauti tuščiais krepšiais smile.gif

Man atrodo 4u.gif visa Lietuva prekiauja biggrin.gif o pirkejai dar dirba
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Visi tiek pavarge, po toookios muges, tai ramuma smile.gif
Atsakyti
Vilniaus Kaziukas buvo išties puikus bigsmile.gif Ačiū visiems 4u.gif
Atsakyti
Vau... koks Kazys biggrin.gif Labai patiko man kaimynai, žiauriai gerą peilį įsigijau, atskaičiau rusų turistams moralus dėl Putlerio biggrin.gif Bet vistiek jie iš manes pirko blush2.gif
Buvo šilta, saulėta... Skilandį, karamėlinių gaidžių įsitaisiau ir šsikeičiau puodukus į toooookia lėlę, kad mano miela dukryte tiesio sprogo iš juoko.

O jau gumytės ir segtukai- tiesiai šrdin. Turėjau nuostabią kaimynę -- NUOSTABIĄ. Ačiū už kompaniją.

NU. dar už elektrą dar susimokėt reikia blink.gif doh.gif verysad.gif ...
Papildyta:
Ačiū už sveikinimą 4u.gif Vedrynai
Atsakyti
Ačiū visiems kas aplankė mano "kioskelį"

oras puikus,nuotaika dar smagesnė, ši mugė iš ties nusotabi visom prasmėm

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
nu smagu kad pavyko muge Vilniuje,o ir oras turbut daug ka leme, pasakiskas buvo wub.gif tikiuosi kad ir Kauno kaziuko muges metu bus taip sauleta unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi labai džiaugiamės Kaziuku smile.gif oras, pirkėjai, kaimynai puikūs smile.gif tiesa, Katedroj nelabai pavyko tas "tautodailės miestelis", nes srautas pas juos neužsuko, žmonės ėjo pavieniui, kelis kartus tik buvo banga žmonių sad.gif bet ir tai sekėsi gerai smile.gif Liux smile.gif
Atsakyti

Man Kaziukas irgi nerealus smile.gif Tokio tikrai nesitikejau, nors nesitikejau ir kad dalyvausiu smile.gif
Aciu "kolegei" uz vietos pasidalinima, uz labai gerai praleista laika. Jus abu su vyru patys geriausi!!! Sedziu, geriu arba is rankomis nulipdyto puodelio ir taip silta, gera wub.gif
Atsakyti