Gal kas žinote ka nors apie Kaziuko muge Panevėžyje , kada ji bus?
Sveikos mergaitės. Turiu klausimuką. Tos kas registravotės Žagarėj, ar jums atsiuntė patvirtinimą į el.paštą. Pernai lyg ir patvirtino, gal aš ką maišau.
QUOTE(lijalik @ 2014 03 07, 13:01)
Gero oro ir sėkmingos prekybos visoms. Linkiu namo keliauti tuščiais krepšiais
Man atrodo visa Lietuva prekiauja o pirkejai dar dirba
Visi tiek pavarge, po toookios muges, tai ramuma
Vilniaus Kaziukas buvo išties puikus Ačiū visiems
Vau... koks Kazys Labai patiko man kaimynai, žiauriai gerą peilį įsigijau, atskaičiau rusų turistams moralus dėl Putlerio Bet vistiek jie iš manes pirko
Buvo šilta, saulėta... Skilandį, karamėlinių gaidžių įsitaisiau ir šsikeičiau puodukus į toooookia lėlę, kad mano miela dukryte tiesio sprogo iš juoko.
O jau gumytės ir segtukai- tiesiai šrdin. Turėjau nuostabią kaimynę -- NUOSTABIĄ. Ačiū už kompaniją.
NU. dar už elektrą dar susimokėt reikia ...
Papildyta:
Ačiū už sveikinimą Vedrynai
Buvo šilta, saulėta... Skilandį, karamėlinių gaidžių įsitaisiau ir šsikeičiau puodukus į toooookia lėlę, kad mano miela dukryte tiesio sprogo iš juoko.
O jau gumytės ir segtukai- tiesiai šrdin. Turėjau nuostabią kaimynę -- NUOSTABIĄ. Ačiū už kompaniją.
NU. dar už elektrą dar susimokėt reikia ...
Papildyta:
Ačiū už sveikinimą Vedrynai
nu smagu kad pavyko muge Vilniuje,o ir oras turbut daug ka leme, pasakiskas buvo tikiuosi kad ir Kauno kaziuko muges metu bus taip sauleta
Mes irgi labai džiaugiamės Kaziuku oras, pirkėjai, kaimynai puikūs tiesa, Katedroj nelabai pavyko tas "tautodailės miestelis", nes srautas pas juos neužsuko, žmonės ėjo pavieniui, kelis kartus tik buvo banga žmonių bet ir tai sekėsi gerai Liux
Man Kaziukas irgi nerealus Tokio tikrai nesitikejau, nors nesitikejau ir kad dalyvausiu
Aciu "kolegei" uz vietos pasidalinima, uz labai gerai praleista laika. Jus abu su vyru patys geriausi!!! Sedziu, geriu arba is rankomis nulipdyto puodelio ir taip silta, gera