Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

registracija į Žagarę- http://zagaresrp.am....index.php#a/505
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2014 03 02, 23:36)
Laba diena,

turiu toki kvailoka klausima blush2.gif
Ketinu dalyvauti Vilniuje Kaziuke, tai klausimas, jei issiparduodi greiciau nei per 3 dienas, tiesiog susikrauni ir isvaziuoji, ar ta vieta vistiek reikia laikyti ir buti 4u.gif Jauciu kvailai skamba, bet susimasciau, o kas jeigu kas smile.gif
Ir dar klausimelis, ar daug prekiu ruosiates? Ketinu prekiauti rubeliais, neisivaizduoju, kiek tureti g.gif

Na mano patirtis sako, kad prekių reikia turėti labai daug. Žmogui turi būti tiek dydžių, tiek spalvų pasirinkimas. Aš esu pasiruošusi beprotiškai daug, ir tai po Rumšiškių dar pildau atsargas, nes matau, kad kai kurių prekių gali pritrūkti. Nors tai ne taisyklė, pvz turėjau prekes, kurias pačioj pirmoj mugėj šluote šlavė, o kitose vos po vieną kitą nuperka arba nė vienos biggrin.gif nenuspėjama. Žinoma, priklauso nuo to, kuo prekiaujate, bet su mažai prekių nerizikuočiau wink.gif Juk yra proga užsidirbti, tai nuo dūšios ir dirbu smile.gif
Papildyta:
Atsiliepimai apie Rumšiškių užgavėnes:
Man prekyba ėjosi gerai, tikrai galvojau, kad gali būti prasčiau, ypač atsižvelgiant į sąlygas, Gavau gana prastą vietą, toli nuo žmonių srauto, dalis jų tiesiog tingėdavo prieiti arčiau. Kaimynams prekyba sekėsi prasčiau.
Liūdniausia tai, kad iš maždaug 20 artimiausių prekeivių net 3 buvo su plastikiniais lojančiais šuniukais. Tokioj mugėj tikrai jų nesitikėjau. O atvažiavus registruotis administratorė ištardo ir netgi išsityčioja iš būsimų prekių, "tai jūs čia kiču prekiausit, niekas nepirks" ir pan. (čia kitų žmonių atsiliepimai, man registruojantis dirbo kita moteris). Žinoma, labai daug maisto, bet man tai netrukdo, pati mielai paskanauju ko nors smile.gif
Žodžiu, nebuvo taip blogai, kaip tikėjausi paklausius atsiliepimų, bet kaip tokio masto šventė, galėjo eitis ir geriau smile.gif Kitais metais važiuosiu, tik kai ką darysiu kitaip biggrin.gif
Atsakyti

LaukoFeja,o ką jus pardavinėjote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2014 03 03, 15:07)
LaukoFeja,o ką jus pardavinėjote  4u.gif

Megztus aksesuarus smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Noriu tikslios info.kada kaziuko muge Kaune?si ar kita savaitgali?dekui.
Atsakyti
SVEIKI,gal kas priimtu mergina is pajurio sestadieniui sekmadieniui su stenduku vienu,sestadieniui sekmadieniui,prekiauciau gintariniai papuosalai su oda.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2014 03 03, 20:59)
Labuka 4u.gif
Noriu tikslios info.kada kaziuko muge Kaune?si ar kita savaitgali?dekui.

Kovo 14-16 dienomis
Kaziuko mugė 2014 Kaune
Atsakyti
Gal kas nors is Panevėžio šeštadienį važiuosite į Kaziuką? Galėčiau priimti važiuoti kartu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

O nuo kelintos val. penktadienį Vilniuje prasideda kaziukas? Pirmąkart prekiausiu Vilniuj ir neįsivaizduoju kada ten pradeda rinktis prekybinikai?
Atsakyti
QUOTE(margueritte* @ 2014 03 04, 14:53)
Sveikos  smile.gif

O nuo kelintos val. penktadienį Vilniuje prasideda kaziukas? Pirmąkart prekiausiu Vilniuj ir neįsivaizduoju kada ten pradeda rinktis prekybinikai?

apskaičiuokit kiek laiko reikia paruošti vietą, prekes ir pan. Bus daug žmonių- problemos su mašinom/pravažiavimu.
Šiaip dažniausiai 10 jau turi būti tvarka. (bent mašina patraukta iš teritorijos).
Atsakyti
QUOTE(margueritte* @ 2014 03 04, 15:53)
Sveikos  smile.gif

~8 ryto jau turi pradėt statyt palapinę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 04 kovo 2014 - 17:51

Labas vakaras, noriu papasakoti apie užgavėnias Vilniuja. Žmonių buvo daug, bet pirkimas buvo vidutinis. Bet svarbiausia tai organizatorė, ji atėjo pas kiekvieną į palapinę ir pradėjo sakyti "jūs nesusimokėjote", parodai dokumentus, kad susimokėjai, tada ji pasakydavo, kad jūs susimokėjote vieniems sakė, kad savivaldybei, kitiems mokęsčiams, o jai nesusimokėjome. Tada ji liepė kiekvienai palapinei susimokėti po penkiasdešimt litų. ČEKIO NEDAVĖ jokio. Tie kurie davė dar savo prekių, pvz. riešinę, pirštines.....it t.t , tai nuo tų atstodavo. Jei nieko papildomai nedavei tai tada ieškojo prie ko prisikabinti. Vienu žodžiu gavosi auksinė vieta. Palapinių buvo apie 90. Neblogas biznis. Po 50 lt ėmė iš palapinių kas prekiavo ne maisto prekėmis. Neaišku kokią duoklę turėjo susimokėti tie kas prekiavo maistu.
Atsakyti