registracija į Žagarę- http://zagaresrp.am....index.php#a/505
QUOTE(Rendi @ 2014 03 02, 23:36)
Laba diena,
turiu toki kvailoka klausima
Ketinu dalyvauti Vilniuje Kaziuke, tai klausimas, jei issiparduodi greiciau nei per 3 dienas, tiesiog susikrauni ir isvaziuoji, ar ta vieta vistiek reikia laikyti ir buti Jauciu kvailai skamba, bet susimasciau, o kas jeigu kas
Ir dar klausimelis, ar daug prekiu ruosiates? Ketinu prekiauti rubeliais, neisivaizduoju, kiek tureti
turiu toki kvailoka klausima
Ketinu dalyvauti Vilniuje Kaziuke, tai klausimas, jei issiparduodi greiciau nei per 3 dienas, tiesiog susikrauni ir isvaziuoji, ar ta vieta vistiek reikia laikyti ir buti Jauciu kvailai skamba, bet susimasciau, o kas jeigu kas
Ir dar klausimelis, ar daug prekiu ruosiates? Ketinu prekiauti rubeliais, neisivaizduoju, kiek tureti
Na mano patirtis sako, kad prekių reikia turėti labai daug. Žmogui turi būti tiek dydžių, tiek spalvų pasirinkimas. Aš esu pasiruošusi beprotiškai daug, ir tai po Rumšiškių dar pildau atsargas, nes matau, kad kai kurių prekių gali pritrūkti. Nors tai ne taisyklė, pvz turėjau prekes, kurias pačioj pirmoj mugėj šluote šlavė, o kitose vos po vieną kitą nuperka arba nė vienos nenuspėjama. Žinoma, priklauso nuo to, kuo prekiaujate, bet su mažai prekių nerizikuočiau Juk yra proga užsidirbti, tai nuo dūšios ir dirbu
Papildyta:
Atsiliepimai apie Rumšiškių užgavėnes:
Man prekyba ėjosi gerai, tikrai galvojau, kad gali būti prasčiau, ypač atsižvelgiant į sąlygas, Gavau gana prastą vietą, toli nuo žmonių srauto, dalis jų tiesiog tingėdavo prieiti arčiau. Kaimynams prekyba sekėsi prasčiau.
Liūdniausia tai, kad iš maždaug 20 artimiausių prekeivių net 3 buvo su plastikiniais lojančiais šuniukais. Tokioj mugėj tikrai jų nesitikėjau. O atvažiavus registruotis administratorė ištardo ir netgi išsityčioja iš būsimų prekių, "tai jūs čia kiču prekiausit, niekas nepirks" ir pan. (čia kitų žmonių atsiliepimai, man registruojantis dirbo kita moteris). Žinoma, labai daug maisto, bet man tai netrukdo, pati mielai paskanauju ko nors
Žodžiu, nebuvo taip blogai, kaip tikėjausi paklausius atsiliepimų, bet kaip tokio masto šventė, galėjo eitis ir geriau Kitais metais važiuosiu, tik kai ką darysiu kitaip
LaukoFeja,o ką jus pardavinėjote
QUOTE(Marinčik @ 2014 03 03, 15:07)
LaukoFeja,o ką jus pardavinėjote
Megztus aksesuarus
Labuka
Noriu tikslios info.kada kaziuko muge Kaune?si ar kita savaitgali?dekui.
Noriu tikslios info.kada kaziuko muge Kaune?si ar kita savaitgali?dekui.
Gal kas nors is Panevėžio šeštadienį važiuosite į Kaziuką? Galėčiau priimti važiuoti kartu
Sveikos
O nuo kelintos val. penktadienį Vilniuje prasideda kaziukas? Pirmąkart prekiausiu Vilniuj ir neįsivaizduoju kada ten pradeda rinktis prekybinikai?
O nuo kelintos val. penktadienį Vilniuje prasideda kaziukas? Pirmąkart prekiausiu Vilniuj ir neįsivaizduoju kada ten pradeda rinktis prekybinikai?
QUOTE(margueritte* @ 2014 03 04, 14:53)
Sveikos
apskaičiuokit kiek laiko reikia paruošti vietą, prekes ir pan. Bus daug žmonių- problemos su mašinom/pravažiavimu.
Šiaip dažniausiai 10 jau turi būti tvarka. (bent mašina patraukta iš teritorijos).
QUOTE(margueritte* @ 2014 03 04, 15:53)
Sveikos
~8 ryto jau turi pradėt statyt palapinę
Labas vakaras, noriu papasakoti apie užgavėnias Vilniuja. Žmonių buvo daug, bet pirkimas buvo vidutinis. Bet svarbiausia tai organizatorė, ji atėjo pas kiekvieną į palapinę ir pradėjo sakyti "jūs nesusimokėjote", parodai dokumentus, kad susimokėjai, tada ji pasakydavo, kad jūs susimokėjote vieniems sakė, kad savivaldybei, kitiems mokęsčiams, o jai nesusimokėjome. Tada ji liepė kiekvienai palapinei susimokėti po penkiasdešimt litų. ČEKIO NEDAVĖ jokio. Tie kurie davė dar savo prekių, pvz. riešinę, pirštines.....it t.t , tai nuo tų atstodavo. Jei nieko papildomai nedavei tai tada ieškojo prie ko prisikabinti. Vienu žodžiu gavosi auksinė vieta. Palapinių buvo apie 90. Neblogas biznis. Po 50 lt ėmė iš palapinių kas prekiavo ne maisto prekėmis. Neaišku kokią duoklę turėjo susimokėti tie kas prekiavo maistu.