Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

Čia jau laimi tas,kas anksčiau į mugę atvažiuoja-jei pasirodysit tik prieš aštuonias tai vargu kur netoli savęs rasit,o šiaip tai kur tik galima,ten ir statot,jei mokama ir leidimas muginis negalioja,tariatės su prižiūrinčiu teritoriją,mokat apie 20-40lt "į leteną" už visą dieną ir stovit sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 02 28, 22:13)
Čia jau laimi tas,kas anksčiau į mugę atvažiuoja-jei pasirodysit tik prieš aštuonias tai vargu kur netoli savęs rasit,o šiaip tai kur tik galima,ten ir statot,jei mokama ir leidimas muginis negalioja,tariatės su prižiūrinčiu teritoriją,mokat apie 20-40lt "į leteną" už visą dieną ir stovit sau  smile.gif

prieš porą metų mašiną palikau priešai tymo kvartalą didelėjė aikštelėje. Ji buvo mokama. Vietinės "apsaugos" (eismo kontrolės) paklausiau- ar galiu ten palikti auto ir nieko nemokėti. Atsakymas buvo teigiamas. Jokių baudų negavau.
Atsakyti
Yra gera aikštelė už Vilnelės, kainuoja 10 lt už visą dieną. smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors norėtų su manimi paprekiauti per pusę pasidalinę vietą šeštadienį ir sekmadienį Vilniuje Kaziuke. Vieta yra Šventaragio gatvėje. Už nugaros turėtų būti vidaus reikalų ministerija. Turėjau kolegę, bet ji sugalvojo, kad pats metas atsisakyti.... O man vienai tiesiog per brangu. Aš be palapinės, su lentinėlėmis. keramika
Lauksiu žinutės.
Atsakyti
Gal dar kas nors turi laisva vietele Vilniaus kaziuko mugeje?
Atsakyti
Jau turiu vieta thumbup.gif
Atsakyti
kam reikia vietos kaziuko mugėje Vilniuje paskambinkite tel.861684493, nusipirko žmogus vietą ir negalės dalyvauti
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2014 03 02, 22:27)
kam reikia vietos kaziuko mugėje Vilniuje paskambinkite tel.861684493, nusipirko žmogus vietą ir negalės dalyvauti

Gal zinote kurioje vietoje vieta,jeigu man tiktu as visai noreciau 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

turiu toki kvailoka klausima blush2.gif
Ketinu dalyvauti Vilniuje Kaziuke, tai klausimas, jei issiparduodi greiciau nei per 3 dienas, tiesiog susikrauni ir isvaziuoji, ar ta vieta vistiek reikia laikyti ir buti 4u.gif Jauciu kvailai skamba, bet susimasciau, o kas jeigu kas smile.gif
Ir dar klausimelis, ar daug prekiu ruosiates? Ketinu prekiauti rubeliais, neisivaizduoju, kiek tureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2014 03 02, 23:36)
Laba diena,

turiu toki kvailoka klausima blush2.gif
Ketinu dalyvauti Vilniuje Kaziuke, tai klausimas, jei issiparduodi greiciau nei per 3 dienas, tiesiog susikrauni ir isvaziuoji, ar ta vieta vistiek reikia laikyti ir buti 4u.gif Jauciu kvailai skamba, bet susimasciau, o kas jeigu kas smile.gif
Ir dar klausimelis, ar daug prekiu ruosiates? Ketinu prekiauti rubeliais, neisivaizduoju, kiek tureti g.gif

Tikrai neprivalai buti, susipakuoji ir isvaziuoji. Butu grazu, jeigu pasiulytum cia forume gal kas noretu viena diena paprakiauti smile.gif

Kiek reikia veztis niekas nepasakys. muge mugei nelygi, taip pat ir prekes, vieniems perka kitiems ne. Maistas visur ir visda perkamas, juk skrandziui zmonija tarnauja smile.gif
Atsakyti
Aš irgi jau rami smile.gif Radau , ko rekėjo.
Atsakyti
Jee,turėsiu vieta irgi ,ačiū ditai0506 4u.gif bis.gif
Atsakyti