gal kas nori dalintis savo vieta arba parduoti sąvają Kauno kaziuke?
Per pačią pirmą dieną vietų dalybų jau buvo nelikę vietų.
Vakar tvirtino ir paskelbė papildomų vietų Vilniaus g ir jau šiandien vietų irgi nėra nei Vilniaus g.
Kaži kaip ten papulti kai tą pačią dieną vietų jau nėra.
Ir gal kas turi nedaug darbukų tai susidėjus ant vietos būtų pigiau.
QUOTE(pievu.medus @ 2014 02 13, 00:45)
Aš šendien tik važiavau vieta rinktis į Vilnių. Pasiėmiau prie rotušės, niekada ten neprekiavus, bet kad nebuvo jau kur rinktis, arba pats galas prie seimo arba rotušė
aš irgi pasiemiau prie rotušės.Buvo likę gal 15 vietų, tai spejau vieną nučiupt.
Aš iš vis antrą kartą mugėj dalyvausiu
Papildyta:
kokios dar mugės bus pavasarį? norėčiau dar kur nors uzsiregistruoti.
Pavartykit temos puslapius- yra praeitų metų mugių sąrašas- apie konkrečią ieškokit info google. Kalbėta jau n kartų apie tai
www.mugiugidas.lt- čia yra informacijos
www.mugiugidas.lt- čia yra informacijos
QUOTE(Krissttina @ 2014 02 24, 15:59)
Sveikos merginos, gal kas ieškot kompanijos prekiauti Kaziuko mugėje Vilniuje? Nei karto nesu dalyvavusi ir sugalvojau, kad reikėtų išmėginti jėgas. Gal atsiras ieškančių kompanjonės?
o vieta jus turite
Papildyta:
QUOTE(Vaidutia @ 2014 02 24, 10:02)
aš irgi pasiemiau prie rotušės.Buvo likę gal 15 vietų, tai spejau vieną nučiupt.
Papildyta:
Papildyta:
Kaip keista,kad šiandien buvo galima gauti vietą Rotušėje,aš kai buvau,buvo likusios vietos prie seimo i Tymo kvartale,tai teko išvis atsisakyti
Sveikos merginos! Aš kaip visada irgi pražiopsau registraciją ir likau be vietos kaziuko mugėj Kaune...Gal kas norėtų draugijos?
Laba, ar daznai Kaune per muge Kaziuko, vaiksto tikrintojai? Mokesciai, veterinarine?
QUOTE(Marinčik @ 2014 02 24, 17:23)
o vieta jus turite
Papildyta:
Kaip keista,kad šiandien buvo galima gauti vietą Rotušėje,aš kai buvau,buvo likusios vietos prie seimo i Tymo kvartale,tai teko išvis atsisakyti
Papildyta:
buvau 14 val ir tikrai buvo dar gal 15 vietu vioenoje eileje ( ne pacioj geriausioj),kitos dvi buvo uzimtos.Man irgi siule tymą ir seimą, bet as pati paklausiau, gal yra vietų prie rotušės ir dar buvo likę.
QUOTE(lape snape* @ 2014 02 27, 19:48)
Laba, ar daznai Kaune per muge Kaziuko, vaiksto tikrintojai? Mokesciai, veterinarine?
tikrintojai savivaldybės dėl vietos praeina po kelis kartus į dieną, mažiausiai po tris. nes bobutės būna įsigudrina ir po pietų ar į vakarą ateit nelegaliai nesumokėjusios už vietą paprekiauti.
mokesčiai ar turit verslo liudijimą niekada netikrina nes sutarties savivaldybė nesirašo kol nėra verslo liudijimo. jie žino kad visi susimokėję už vietas automatiškai turi liudijimus arba yra įmonė ar kitas juridinis asmuo. Veterinarinė irgi kiekvieną mugę praeina, tikrina tik maistą. Skaičiau straipsnį kad randa labiausiai maisto laikymo trūkumų pvz ant žemės laiko maistą balose o ne ant palečių ar dėžių. Dar tikrina ar leidimus turite pvz kaimyno medum negaliu prekiauti nes jis turi tik leidimą prekiaut medum ir ūkio sertifikatus. Arba hihienos pasai ar kitokie švaros dokumentai būna netvarkoj kiek skaičiau. O maistu neprekiauju. tai va jei viską turite, nėr ko bijot.
QUOTE(Dvasia22 @ 2014 02 28, 15:40)
tikrintojai savivaldybės dėl vietos praeina po kelis kartus į dieną, mažiausiai po tris. nes bobutės būna įsigudrina ir po pietų ar į vakarą ateit nelegaliai nesumokėjusios už vietą paprekiauti.
mokesčiai ar turit verslo liudijimą niekada netikrina nes sutarties savivaldybė nesirašo kol nėra verslo liudijimo. jie žino kad visi susimokėję už vietas automatiškai turi liudijimus arba yra įmonė ar kitas juridinis asmuo. Veterinarinė irgi kiekvieną mugę praeina, tikrina tik maistą. Skaičiau straipsnį kad randa labiausiai maisto laikymo trūkumų pvz ant žemės laiko maistą balose o ne ant palečių ar dėžių. Dar tikrina ar leidimus turite pvz kaimyno medum negaliu prekiauti nes jis turi tik leidimą prekiaut medum ir ūkio sertifikatus. Arba hihienos pasai ar kitokie švaros dokumentai būna netvarkoj kiek skaičiau. O maistu neprekiauju. tai va jei viską turite, nėr ko bijot.
aciu uz atsakymus :)tai vat, kad viena dokumenta dar tik tvarkausi,ir iki muges tikrai nespesiu jo gaut nu rizikuot teks.