Va, va.
Yra tokia mugė- Sostinė dienų - Vilniuje. Sakyčiau šaunuoliai- jie atsirenka savo prekybininkus ir ten neatsiranda ten ale tautodailininkų, nors ....
Šiaip, tai labai patiko man gruzinė su emalės darbeliais... Ir kažkaip mugės organizatoriai turi kompetencijos atskirti masinę ir meninkų produkcija.
Papildyta:
[quote=Gabimik,2014 02 17, 21:46]
Konkretus klausimas, ar dirbdama oficialiai aš dar prie patento turėsiu mokėti papildomai ligonių kasoms?
[/quote]
Taip, reikės.
[/quote]
Nu jo logiška, kuo daugiau dirbi, tuo daugiau sergi.
Stinta ir man nekokia buvo. Ne nuostolis, bet... Antrą dieną net neilkau, nes pirmają nemalonumų apturėjau, ir darbelių pavogė, ir sudužo nuo skersvėjo.
Klaipėdos Kaziukui registruoja Kazimieru bendrija : http://www.kazimieras.lt/
Aš badysiu. Vietą jau turiu. Surizikuosiu.
Nors gyvenu prie pat Rumšiškių, bet kai tokie orai ir pliurza, ten nieko smagaus nebus Nors šiaip užgavėnių prekyba ten nebloga būna.
Klaipėdos Kaziukui registruoja Kazimieru bendrija : http://www.kazimieras.lt/
Aš badysiu. Vietą jau turiu. Surizikuosiu.
Nors gyvenu prie pat Rumšiškių, bet kai tokie orai ir pliurza, ten nieko smagaus nebus Nors šiaip užgavėnių prekyba ten nebloga būna.
QUOTE(Ortija @ 2014 02 17, 21:35)
Bet jums tautodailininkams tai gerai, dar nors kažką darot. O aš baigiau dailės akademiją ir net kaip tautodailinikė negaliu pretenduoti į vietą mugėje
Konkretus klausimas, ar dirbdama oficialiai aš dar prie patento turėsiu mokėti papildomai ligonių kasoms?
o kas trūkdo dalyvauti mugėse Sumokat už vietą ir pirmyn. Mugėse minimum pusę dalyvių yra be tautod. pažymėjimų
sm yra atskiros temos apie verslo liudijimus ir pan- nepatingėkit pasinaudoti "paieška"
QUOTE(aleksiuke @ 2014 02 18, 00:10)
o kas trūkdo dalyvauti mugėse Sumokat už vietą ir pirmyn. Mugėse minimum pusę dalyvių yra be tautod. pažymėjimų
sm yra atskiros temos apie verslo liudijimus ir pan- nepatingėkit pasinaudoti "paieška"
Teisybė, dalyvauti galima, aš ir pati dalyvauju. Tik už vietą daugiau mokėt reikia. Kai kur tautodailininkam puse kainos, kai kur ir didesnė nuolaida aišku kai mugė 20 lt, tai tas pusė kainos nesijaučia. Bet Sartuose buvo 400 lt, o tautodailininkam, jei neklystu, 75 lt, tai jau skirtumas
QUOTE(LaukoFeja @ 2014 02 18, 08:39)
Teisybė, dalyvauti galima, aš ir pati dalyvauju. Tik už vietą daugiau mokėt reikia. Kai kur tautodailininkam puse kainos, kai kur ir didesnė nuolaida aišku kai mugė 20 lt, tai tas pusė kainos nesijaučia. Bet Sartuose buvo 400 lt, o tautodailininkam, jei neklystu, 75 lt, tai jau skirtumas
bet tai nedraudžia dalyvauti kiekvieno žmogaus pasirinkimas
labas , na jau turim vieta Kauno Kaziuke,tikiuos seksis gerai o parodoje Lzuu ( na dabar ASU) esat kas nors dalyvave? butu idomu pabandyti tenais , siemet vyks Balandzio 3-5dienomis
Tikėkitės, kad pašals, arba bent saulutė pašildys taip, kad pliurzos nebūtų, kitaip bus linksmybės buzoj
QUOTE(lape snape* @ 2014 02 18, 13:56)
labas , na jau turim vieta Kauno Kaziuke,tikiuos seksis gerai o parodoje Lzuu ( na dabar ASU) esat kas nors dalyvave? butu idomu pabandyti tenais , siemet vyks Balandzio 3-5dienomis
Bijau pameluoti, bet ten pigiausia vieta kainavo 300 litų... ar tik ne už dieną.
Kam aktualu,tai jau galima rezervuotis Šiaulių mugėje Ant rubežiaus ,tik reikia kuo greičiau sumokėti,nes liks vietos tik pakraštėliuose,ir nesvarbua ar su tautodaile ar sertifikuotas,jie ten tik"paramą"žiūri kad pervestum
QUOTE(Giedruma @ 2014 02 18, 22:37)
Kam aktualu,tai jau galima rezervuotis Šiaulių mugėje Ant rubežiaus ,tik reikia kuo greičiau sumokėti,nes liks vietos tik pakraštėliuose,ir nesvarbua ar su tautodaile ar sertifikuotas,jie ten tik"paramą"žiūri kad pervestum
su tautodaile pigiau perpus
QUOTE(pievu.medus @ 2014 02 18, 21:03)
Tikėkitės, kad pašals, arba bent saulutė pašildys taip, kad pliurzos nebūtų, kitaip bus linksmybės buzoj
Va va, jau ruošiu guminius batus, jų vistiek reikės dar galvoju kokį "kilimą" iš plėvelės ar tento pasitiest palapinėj bent jau ieškosiu sprendimų. Bet aš kaip Maxima, mėgstu apie viską pagalvot, viskam pasiruošt, tai gal kažkaip išsisuksim aišku saulytė būtų puikus sprendimas, tik ne mano galiom
Va kas su dužtančiom prekėm, tai sako labai netinkama mugė.. o pas mane mezginiai, tikiuosi nekris ant žemės ir neišsiteps