Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(LaukoFeja @ 2014 02 11, 23:45)

Visiškai tada nesuprantu kodėl aš nepapuoliau? O Jūs gal tautodailininkų pažymėjimus turit? gal jiem pirmenybė? Nes realiai tai mano darbai labai originalūs, visiškai rankų darbo ir mugėse retai sutinku kolegų su tos srities darbais. Plius žieminės prekės, aš labai tikėjausi, kad kas jau kas, o Stintos man turėtų būt labai nebloga mugė.. Žiauriai nusivylus esu.. o registravausi irgi internetu ir telefonu kalbėjomes 2 kartus, sakė viskas ok. O laišką gavau, kad nepatekau, ir dar nepasakyčiau, kad labai mandagų smile.gif

Nei tautodailes, nei paveldo nieko schmoll.gif Palanga...tuo viskas pasakyta mirksiukas.gif Nesiparinkit, visas sezonas pries akis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2014 02 11, 16:38)
sveikos, į Vilniaus Kaziuką registraciją nuo vasario 6d, pirmieji buvo su paveldu - o jų šimtai, pasirinkom prie Barbora kavinės, geriau nebuvo nors vasario 6d ryte rinkomės :/ praeitais metais už Onos bažnyčios buvo net, ir žiauriai įkyrėjo kinietiški lojantys šuniukais, bet pirko jų blizgučius ir silikoninius šviečiančius pabaisiukus ohoho kaip....

O tai Jūs su paveldu ir negavot 6d. jau vietų g.gif g.gif mes važiavom apie 12val.tai rinkomės kur norėjom mastau.gif kiti kur buvo tadien bet ne pagal sąrašus tai turėjo rinktis iš jiems paskirtų vietų,imti kur nori neleido .Su paveldu yra maždaug apie 600 gamintojų(gal dabar ir daugiau truputį) bet tikrai nevisi jie dalyvauja kaziuky,nes daug yra žolininkų,šiaudinukų,račių,kryždirbių,krosnių mūrytojų ir panašių gamintojų kurie tik kad sertifikavosi o mugėse nedalyvauja,blogai yra tai,kad pas urbą vėl išvešėjo korupcija-imama po 3-5 vietas ,nors būdavo galima max po 2, o tos vietos perparduodamos užtat ir nebelieka trečią dieną vietų unsure.gif
Atsakyti
Aš šendien tik važiavau vieta rinktis į Vilnių. Pasiėmiau prie rotušės, niekada ten neprekiavus, bet kad nebuvo jau kur rinktis, arba pats galas prie seimo arba rotušė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu.medus @ 2014 02 12, 22:45)
Aš šendien tik važiavau vieta rinktis į Vilnių. Pasiėmiau prie rotušės, niekada ten neprekiavus, bet kad nebuvo jau kur rinktis, arba pats galas prie seimo arba rotušė sad.gif

Prie Rotušės tikrai geriau nei prie Seimo smile.gif
Mes šiemet pavėlavom, bet kitais metais tikrai bandysim
Geros prekybos dalyvaujantiems
Atsakyti
QUOTE(vedrynai @ 2014 02 13, 11:56)
Prie Rotušės tikrai geriau nei prie Seimo smile.gif
Mes šiemet pavėlavom, bet kitais metais tikrai bandysim
Geros prekybos dalyvaujantiems

Ko visi to Seimo taip bijot? Aš du metus iš eilės ten buvau ir man buvo laaabai gerai wink.gif ir šiais metais ten ėmiau ax.gif
Gal tiesiog kiekviena vieta turi savo pirkėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 02 12, 21:58)
O tai Jūs  su paveldu ir negavot 6d. jau vietų  g.gif  g.gif  mes važiavom apie 12val.tai rinkomės kur norėjom mastau.gif  kiti kur buvo tadien bet ne pagal sąrašus tai turėjo rinktis iš jiems paskirtų vietų,imti kur nori neleido .Su paveldu yra maždaug apie 600 gamintojų(gal dabar ir daugiau truputį) bet tikrai nevisi jie dalyvauja kaziuky,nes daug yra žolininkų,šiaudinukų,račių,kryždirbių,krosnių mūrytojų ir panašių gamintojų kurie tik kad sertifikavosi o mugėse nedalyvauja,blogai yra tai,kad pas urbą vėl išvešėjo korupcija-imama po 3-5 vietas ,nors būdavo galima max po 2, o tos vietos perparduodamos užtat ir nebelieka trečią dieną vietų  unsure.gif

Giedruma, gavom gavom, beveik Pilies ir Sventaragio sankryzoj . Bet esme, kad ejom pirmieji, o jau kiek daug vietu pas juos buvo rezervuota... Suprantu, kad Tautodailes medines palapines rezervuotos, bet pagrindinese gatvese irgi "uzimtu" jau daug buvo..
Atsakyti
Tai gal jūs čia su Aleksiuke ėmėt vietas kartu blush2.gif
Na mums(pynėjams)tai ta vieta kaip ir visada labai thumbup.gif būdavo,teko stovėt ir kairiau ir dešiniau ir tiesiai priešais pilies gatvę-žmonių daug,masė eina iš vieno galo į kitą,pati ta sankryža g.gif Na o gedimino pr. tai nežinau,ar labai jau ten norisi lysti ,pilna ten užsieniečių,firmų prilindę,kolegos stoja ten kasmet,jiems patinka,mes prieš du metus stovėjom priešais lukiškių aikštę,na irgi šauniai suprekiavom,bet privažiuot sunku.Na visur galima rast minusų,bet mano nuomone prasčiausia vistik pakraščiuose stovėti,žmonių gi vistiek jau ne visi praeina ir "daeina" tongue.gif
Atsakyti
o kas skelbia konkursus dėl mugiu. Ta prasme dabar tris metus šita firma organizavo. Pagal kokius kriterijus renka. Gal mes kaip dalyviai galėtume pateikti savo pageidavimus. Na su šita firma šiais metais nusivyliau. Kažkoks bardakas buvo Toks jausmas kad vietos buvo iš anksto išdalintos , o mums liko paprastiem mirtingiesiems tik kampučiai. Šiandien paklausiau vieno pažystamo jis sakė gavo Maironio gatvėje vietą. iR SAKĖ daug jo pažystamų menininkų gavo ten vietą. Nežinau kaip ten sekasi prekiauti, bet aš ten nenorėčiau prekiauti
Atsakyti
Maironio gatvėje mums puikiai sekėsi, ten prekiavome keletą metų iš eilės. Tai buvo ne pernai, šiek tiek anksčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audėjėliai: 14 vasario 2014 - 09:35
QUOTE(Giedruma @ 2014 02 13, 22:21)
Tai gal jūs čia su Aleksiuke ėmėt vietas kartu  blush2.gif 
Na mums(pynėjams)tai ta vieta kaip ir visada labai  thumbup.gif  būdavo,teko stovėt ir kairiau ir dešiniau ir tiesiai priešais pilies gatvę-žmonių daug,masė eina iš vieno galo į kitą,pati ta sankryža  g.gif  Na o gedimino pr. tai nežinau,ar labai jau ten norisi lysti ,pilna ten užsieniečių,firmų prilindę,kolegos stoja ten kasmet,jiems patinka,mes prieš du metus stovėjom priešais lukiškių aikštę,na irgi šauniai suprekiavom,bet privažiuot sunku.Na visur galima rast minusų,bet mano nuomone prasčiausia vistik pakraščiuose stovėti,žmonių gi vistiek jau ne visi praeina ir "daeina" tongue.gif

Aleksiuke ne su meduliu- nepažìstu jos
Atsakyti
Geros prekybos stintų šventėje
Atsakyti
Dar dėl vietų-pinam dabar vienai firmelei kepinių padėkliukus,tai teko šnekėt su pardavėja viena,tai vien ši firma išsipirko 7 vietas kaziuke doh.gif unsure.gif Tai ka norėt,visiem kas ne prie didelio biznio tenka krašteliai,man stebūklas kad sertifikuoti dar kažką reiškia nors tokiai tendencijai einant,jaučiu kad neilgai truks ta laimė g.gif
Kas dėl organizatorių-tai jei pamenate koks būdavo bardakas prieš kokius 16m? Tai va,bet buvo mugė NEMOKAMA!tai kad tipo sutvarkyt visa ta "bespridiela" urba ir pasisiūlė organizuot mugę,aišku savęs neskriausdamas.Po kiek tai laiko (gal po 8 metų) sumastė kad jam neapsimoka tokiom kainom ten viska"tvarkyt"atseit vienas minusas,paprašė daugiau,savivaldybė nesutiko(ar neįtiko jai)ir paskelbė konkursą,kuriame dalyvaut pagal kriterijus tesugebėjo tik"konceptas".Po to urbai nušvito,kad biznis vistik geras,ir kai jau baigėsi sutarties su ta firma laikas,spėkit kas vėl laimėjo konkursą?Tik kad "Konceptas"tai aukštai kartelę užkėlė,aptarnavimas,vietų išpirkimas,registracija,viskas kas dabar yra tai jų dėka nes urbai tai dzin buvo,po tris paras prie jo "marceliukės" šaldavom.Be to su vietom vėl belekas daros,belekam parduoda,kad tik daugiau,"savi" gali bet kada užsisakyti vietas ir kiek nori ,ir tai vėl pasimatė šiemet visu gražumu
Tad manau kad ilysti ar reguliuoti kam nors į šį reikala nėra šansų,juolab kad net tas pats "konceptas"tai savivaldybės proteguojama įmonė,organizuojanti daug svarbių Vilniaus renginių.Nebent prekybininkai būtų tokie organizuoti ir pilietiški vieni kitų atžvilgiu,kad sugebėtų susiburti į kokia nors juos vienijančią organizaciją,juk pastoviai prekiaujančių mugėse susidarytų tikrai nemažai,gal tada visi krūvoje ir kažką reikštume o dabar keli balsai paskęsta masėje ir nieko žmogus padaryt negali unsure.gif
Atsakyti