Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(lukasta @ 2013 03 03, 19:31)
Aš, kaip pirkėja, esu nusivylusi muge, tiksliau jos organizavimu. Toks jausmas, kad čia ne menininkų, amatininkų, o maisto ir masinės gamybos prekių  mugė. Koks procentas Gedimino prospekte rankų darbo gaminių???   

taigi Gedimino prospekte kainos yra vietos džiausios ir jas gali ykasti tik prekeivei perpardavinėtojai o amatininkai negali.
kokia bobule su kojinem ar riešinem gali sumoketi penkis šimtus ar daugiau už vietą o va riestainininkai gali nes sakė virš dešimt tukstanciu prekyba buvo tai kas jiem tie penki simtai? pazystamas riestaininkas sakė virš triju tūkstanciu y diena prekiauja o muge juk tris dienas buvo ir jis turejo per visa muge dvi net vietas. tai toki ir gali gedimino prospekte būti. o amatininkų tikrųjų reikia pakampiais paieškoti:)
Atsakyti
QUOTE(Dvasia22 @ 2013 03 03, 20:42)
taigi Gedimino prospekte kainos yra vietos džiausios ir jas gali ykasti tik prekeivei perpardavinėtojai o amatininkai negali.
kokia bobule su kojinem ar riešinem gali sumoketi penkis šimtus ar daugiau už vietą o va riestainininkai gali nes sakė virš dešimt tukstanciu prekyba buvo tai kas jiem tie penki simtai? pazystamas riestaininkas sakė virš triju tūkstanciu y diena prekiauja o muge juk tris dienas buvo ir jis turejo per visa muge dvi net vietas. tai toki ir gali gedimino prospekte būti. o amatininkų tikrųjų reikia pakampiais paieškoti:)

kainos tikrai ne nuo vietos priklauso... bent kaziukas.lt svetainėje kainos surašytos už palapinės dydį 4u.gif
tik tiek, kad yra grupė žmonių, kuriems taikoma pirmenybę rinktis kur prekiauti arba matyt pamokėta/finansuota už "VIP" vietas 4u.gif
Atsakyti
Bet su tais palapines dydziais irgi... kazkaip man atrodo vieta Rotuses aiksteje ir prie Seimo ar kituose pakrasciuose turetu skirtis kaina... Nes nesulyginama..PVZ. Zmones per gatve nuo Lukiskiu aikstes daznai net nepereina..

Dvasia mes stovejom Gedimino prospekte netoli Seimo, mokejom tiek pat kiek butu Maironio gatves gale kainave.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 01, 21:51)

Nuostabus darbeliai smile.gif jau tokie silti, tokie silti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvasia22 @ 2013 03 03, 21:42)

vietu kainos visur vienodos,skiriasi tik nuop imamo ploto smile.gif O del apyvartos-mes taipogi ne uz simta lt suprekiaujam,siekima iki 7000lt bet-beveik puse pajamu sudaro islaidos,beto,dirbam du menesius ir is sito gyvenam,o ne papildomai uzdirbinejam :4u: o maistininkam kai zinai kiek leidimai maistu prekiauti kainuoja(be kaziuko vietos kainos) tai kitaip imi ziuret i juos,kad tiek suprekiavo,tai nereiskai kad tai toks ju pelnas.Tik pritariu tai minciai,kad laabai daug firmu prilinde su savo masine produkcija ir manau kad va jiems tai reiktu trigubint kainas prekybai,nes mokescius nuo gauto pelno rodo kokius nori,nieks netikrina cool.gif
Atsakyti
Laba diena visoms, kol kas tik skaitinėjau šią temą (kaip ir visas kitas:), bet šiandien jau sprogau - Kaziukas išsigimė visiškai... Amatininkų tarp visos galybės šlamšto net nematai... Mano vieta buvo link Seimo, jau taip į mugės pabaigą, tai vaizdas toks kad žmonės eina net nesidairydami ir komentarai tokie "viskas kas gražu - ten toliau, čia šlamštas". Na o broliukai lenkai ir latviai tikrai gavę ne pačias prasčiausias vietas... Mano suprekiavimas tik vidutinis, tikėjausi tikrai geriau, aplinkiniai kalbėjo, kad iki GERAI - šviesmečiai...
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš irgi šiek tiek nuliūdus dėl mugės. Žinoma sekėsi neblogai, tačiau tikėjausi daugiau. Gal klientus išvaikė ir vakarykščias oras, tačiau paklausinėjus girdėjau, kad daug maž visiems kaziukas tik pusiau nei pernai pelno atnešė, o buvo ir tokių, kad sako net ir vieta neatsipirko.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 03 03, 23:00)
Nuostabus darbeliai smile.gif jau tokie silti, tokie silti...  4u.gif

wub.gif aciu uz pagyrimus

is ties,as net gyvendama salia pvz Maironio g, palapines karkaso vistiek nepalikineciau, tempciau namo... kazkaip lietuviai dar tokie yra, tai vis pagadint,tai sulankstyt, tai tiesiog pasiimt reikiama dali gali doh.gif doh.gif todel mes susipakuodavom viska tvarkingai net iki purvinu mediniu paleciu ir kartono lotuliukas.gif

man asmeniskai sis kaziukas prastesnis trigubai lyginant su pernai unsure.gif seimos kurios ejo su vaikuciais, tik ir tempia savo atzalas kuo toliau nuo mano "kioskelio" lotuliukas.gif nes zuikiai, katinukai ir kiti zaisliukai nereikalinga preke bigsmile.gif verysad.gif

pati praejau nemaza dali muges, ir tikrai pritarciau lukastai, nera ka ziuret ir pirkti..as ieskojau vaikuciams kokiu smagiu dovaneliu, tai teko nemazai praeit, kol radau kazka idomaus ir kitokio ...

bet buvo smagu, nes daug atejusi grozejosi, gyre, smagiai paplepejom wub.gif thumbup.gif - tai tik tai nuotaika kele cool.gif

veckute - manau, kad kuo toliau tuo bus dar blogiau.... paprastas meno kurejas, kuris neturi "blato" ar kitokiu galiu gauti geresne vieta, tai ir liks uzkampiuose.. verysad.gif

..prabegom praejau beveik puse Gedimino pr.. tai ner i ka ziuret, visur tie patys rudi puodai ir asociai , net nezinau ar jie tikrai paciu daryti, nes kainuoja siaubingai pigiai lotuliukas.gif ..vienas kitas tik tikrasis meninkas pats prekiaujantis savo darbais unsure.gif , tad tik ties tokiomis palapinemis ir stabteledavau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 04 kovo 2013 - 13:22
Mama gulbe, matai visada buna pirmas kartas ir vakar pirmas kartas buvo mano kailiu.. esam palike pora kartu uzpernai Kaziuke Meironio g. krastine buvo, bet radom, o siemet is vidurio eiles palapiniu isirinku buten musiske.. Patys kalti zinau, bet nuo to ne kiek negereiau dusioj..

O kad isigime sutinku...ir pirkejai ir kolegos prekeiviai ta pati sake..dar oras toks pasitaike..
Atsakyti
Aš irgi pritarsiu toms, kurios šiemet nusivylė Kaziuko muge, tikrai palyginus su pernai,man asmeniškai perpus prastensis nei pernai schmoll.gif ir pirkėjai pernai kažkokie mielesni buvo, ir kaimynai ir pati mugė, o šiemet tai tikrai aplink matėsi tik kinietiškos, lenkiškos prekės ir maistas doh.gif
Atsakyti
rolleyes.gif visi bent pavalge buvo thumbup.gif lotuliukas.gif atsigere alaus ir namucio lingavo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 04, 16:53)
rolleyes.gif  visi bent pavalge buvo  thumbup.gif  lotuliukas.gif  atsigere alaus ir namucio lingavo  hihihi.gif

tai jau tikrai, ant ko tai ant maisto mūsų lietuviams pinigų negaila doh.gif
na man svarbiausia tai penktadienį jau vieta atsipirko, šeštadienis buvo tobulas, o sekmadienis praktiškai kiauras smile.gif bet entuziazmo dalyvaut nepalaidojau biggrin.gif

Atsakyti