Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(rapoliuke @ 2013 12 03, 19:38)
Gal žinot kada mugė vyks Panoramoj?

Jau nuo penktadienio vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2013 12 03, 20:49)
Jau nuo penktadienio vyksta smile.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti
gal yra norinčių kelioms dienoms pasidalinti vieta prie savo stalo kelioms dienoms Vilniuje ir sutaupyti mokesčio už vietą.
užimčiau koki pusę metro į plotį.
Atsakyti
Gal kas prekiavote fashion bazare? kaip sekesi? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Nu mano reziume apie fashion bazaarą toks: Kauniečiai labai skiriasi nuo vilniečių, Vilnius kažkaip negaili pinigų, kauniečiai perka pigius dalykus. Iki dvidešimt litų. Jei prekiaujant kažkokiais mielais mažmožiais už nedidelę sumą, tai visai neblogai eina parduot. O kažką vienetinio ir brangaus tai jau kur kas sunkiau parduot. Kitas dalykas labai svarbu pati vieta mugėje, mes ganėtinai gale buvom, tai srautas žmonių ten daug mažesnis. Dar labai svarbu pats eksponavimas, nu bet čia visur tas svarbu, mes kadangi paskubom viską paskutinėm dienom darėm, tai nelabai prabangiai tas mūsų stendukas atrodė. Ir aišku bendravimas su žmonėm vienas iš esminių dalykų. Nes žmonės dažnai bijo klaust kažko. Va jei sėdi tiesiog už prekystalio ir tik į klausimus atsakai tai naudos irgi ne kažką, reik sudomint pirkėjus, papasakot, kas čia kaip padaryta. Na šiaip vzitinių kalną išdalinau, buvo visai nebloga patirtis, kitą sykį jau kur kas geriau galėsim pasiruošt.
Atsakyti
Gal kas žino, ar Klaipėdoje bus kokių mugelių prieškalėdinių?
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu vietą mugėje Mole(Kaunas), antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį vieta laisva, nes pati dirbu. Jei kuri norėtumėt sudalyvauti rašykit asmeniškai. Mokestis tikrai nedidelis
Mugė nuo 16 iki 23 dienos, 10-21 val
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perle70: 13 gruodžio 2013 - 11:46
Kalėdinė mugė Mažeikiuose gruodžio 18-24 dienomis pc "Eifelis" 4u.gif gal ka sudomins
Nr. pasiteiravimui 868707146
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomutia: 13 gruodžio 2013 - 12:52
Sveikinu, sveikinu, sveikinu! drinks_cheers.gif
Kaip sekėsi prekiauti Kalėdinėse mugėse, kokie atsiliepimai?
Asmeniškai man prastai, baisiausia mugė buvo prie VCUP doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eva007 @ 2014 01 03, 18:30)
Sveikinu, sveikinu, sveikinu!  drinks_cheers.gif
Asmeniškai man prastai, baisiausia mugė buvo prie VCUP  doh.gif

Ir tave su Naujais!

As prekiavau 9dienas Panevezyje, Babilone. tai man labai gerai, suprekiavau dvigubai daugiau nei tikejausi. Dar buvo galima prekiauti ir po svenciu, bet nelabai turejau ka pasiulyti, tai atsisakiau.

Kada dabar vel muges prasides? itariu, kad Kaziuko reikes laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eva007 @ 2014 01 03, 18:30)
Sveikinu, sveikinu, sveikinu!  drinks_cheers.gif
Asmeniškai man prastai, baisiausia mugė buvo prie VCUP  doh.gif

dėl CUP'o sutinku doh.gif

Buvom Kėdainiuose- patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar artės Sartai,Užgavėnių mugės,dar būna kažkokių smulkesnių,bet kad mes tokiu metu smarkiai ruošiamės tik kaziukui tai nieko labai negaliu daugiau papasakot ax.gif
Atsakyti