Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(Toast @ 2013 11 13, 10:50)
Sveikos, pakvietė ir mane Panorama į mugę  smile.gif Viskas būtų labai gerai, bet man vienai visiškai neapsimoka prekiauti - turėsiu knygų skirtukų, bet visai nedaug, kad prekiaučiau jais mėnesį - rankdarbiai mano laisvalaikis, darbo dienomis sėdžiu ofise  rolleyes.gif

Gal kas norėtų kooperuotis? Ir galėtų mane priimti porai gruodžio savaitgalių į savo viečikę? Daug vietos neužimsiu. Atsiskaityčiau kaip susitartume  4u.gif

Labas, as noreciau, gal galetum man visa info parasyti I elp. zgeles.visiems@gmail.com

Lauksiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(balandyte23 @ 2013 11 18, 19:08)
Labas, as noreciau, gal galetum man visa info parasyti I elp. zgeles.visiems@gmail.com

Lauksiu smile.gif

Ar bus dalyvaujanciu mugei panevezy cido arenoje? Noreciau su kazkuo per puse sudalyvauti vienoj palapinei? smile.gif
Atsakyti
Merginos, prašau, neberašykit daugiau dėl mugės - draugę jau turiu friends.gif

Telieka išmėginti savo jėgas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, turiu išsipirkusi vietą gruodžio 18-22 dienomis Marijampolės Maximoje. Taip gavosi, kad pati dalyvaut nebegalėsiu, tai gal ką domintų ši vieta wink.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas pernai esate prekiave Babilone, Panevezy? Brukstelkit atsiliepimu, negaliu apsispresti doh.gif
Atsakyti
Gavau laišką, gal kam bus aktualu...

Laba diena,

Planuojame rengti Kalėdinę vaikiškų prekių mugę PPC Mole (Kaune) š.m. gruodžio 16-23 d. Kiekvienam dalyviui suteikiame stalą, staltiesę, kėdę. Dalyvio dienos kaina 10Lt+PVM. Reikia dalyvauti visas aštuonias dienas nuo 10 iki 21 val. Todėl, viso laiko kaina yra 80Lt+PVM. Planuojama vykdyti plačią komunikaciją, todėl žmonių srautai bus dideli. Labai kviečiame Jus apsvarstyti šį pasiūlymą ir informupti apie ketinimą dalyvauti per šią savaitę. Gražios die! nos!
E-paštas: renata@exclusiveideas.lt
Atsakyti
QUOTE(eva007 @ 2013 11 19, 16:40)
Merginos, gal kas pernai esate prekiave Babilone, Panevezy? Brukstelkit atsiliepimu, negaliu apsispresti  doh.gif

as pernai nedalyvavau, bet prekiavo mano darbu pasiemusi kita mugininke. tai ji labai dziaugesi ir mano su laaabai padidintomis kainomis nemazai pardave. siemet dalyvausiu pati. kiek zinau vietu jau nera, nebent po 10d. dar atsirastu kokia vietele.
Atsakyti
QUOTE(CelestinaLT @ 2013 10 18, 22:58)
Sveikos moterys,
esu is Vilniaus, siandien irgi domejausi kaledinemis mugemis. Kol kas nieko gero, G9 muges kaip man atsake - siemet gal ir nebus,  o kitos vietos sostineje ir nezinau.
Panoramos PC labai isrankus ir ne visus priima, bet meginsiu ieskoti kontaktu.
Gal kas zino i ka ten kreiptis? panorama  lt  - nieko neradau:)
LABAi ieskau partneres, [COLOR=red]palapine turiu, bet gatveje neketinu salti, jei vaziuoti i Kauno MEGA - but gerai su kuo nors, masinytes neturiu, prekiaujau savo ranku darbo papuosalais.
Parasykite cuia ...jei kas susidomes mano pasiulymu.
Sekmiu

CelestinaLT ax.gif

Gedimino 9 jau atidarė
Atsakyti
Labas rytas smile.gif gal kas ka žino apie Šiaulių akropolyje rengiamą mugę? Kažkaip neužmatau niekur jokios info 4u.gif
Atsakyti
Turim vietą kalėdinėj mugėj oze ir ieškom kompanjonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 27 lapkričio 2013 - 09:40
QUOTE(Jumi @ 2013 11 27, 09:17)
Turim vietą kalėdinėj mugėj oze ir  ieškom kompanjonės.

kokiom dienom vyks muge? kuom jus prekiausite?
Atsakyti
Kaip muge Mole...?telefonas organizatorių išjungtas...
Atsakyti
Gal žinot kada mugė vyks Panoramoj?
Atsakyti