Aš irgi jau turiu vietą Būsiu antrame aukšte, nežinau gerai ar ne. Pernai buvau pirmame.
O tai kokios kainos Panoramoj ir kokie reikalavimai?
O man kilo toks klausimas, nes visi mane pradėjo gąsdinti,,, Ar kas nors mugės metu susidūrėt su vagystėm? Ypač smulkių dalykėlių, kaip pauošaliukų ir pan.
Vagia ne tik mugių metu ,bet ir parduotuvėse,turgeliuose kasdien šito apstu.Saugai savo gaminius ir tiek
"Bijai vilko-neik į mišką"
"Bijai vilko-neik į mišką"
Mano atsakymas gąsdintojams toks ir buvo, kad jei tik apie tai galvot, tai kam išvis kažkur eit, dalyvauti ir kažką daryti:) Net namie ramiai būdamas negali būti tikras, kad neapvogs...
kaina 850 lt už vietą visam mugės laikotarpiui. Reikalavimai būti visą tą laiką - nuo 11 iki 20 val.
Taip, esu macius situacija kai pavoge prekiautojui pinigus. Jie paliko viska kitiems trumpam, bet kiti su zmonem bendrauja, parduoda savo preke, ka ten suziuresi, juolab, kad buvo ant stalo pinigine padeta. Uztai reikia ju niekur nepadeti, geriausia prisirist piniginej prie saves. Ir nepalikinet labai kitiems pasaugot, nes tie kurie nori pavogti dazniausiai stebi, arba tai daro ir mazi vaikai, ka nugriebia.
Va su tais vaikais tai problema. Trakuose labai vaikai vagia, kiek buvau tiek nesužiūrėjau. Ir Žagarėj esu kelis kartus nukentėjus. Užtat dabar atidžiai stebiu visų rankas Plius arčiau krašto dedu pačias pigiausias prekes, kad jei jau nugvelbs taip skaudu nebus. O va šiemet žagarėj man nuo manekeno tiesiai nukabino kolje, blin dar vis gaila, to įdeto darbo
Šakės... Eina sau.... jei man pavogtų kažką geresnio jaučiu apsiverkčiau... gaila įdėto darbo tikrai... Neįsivaizduoju, kaip sužiūrėt man reiks vienai.. reikia turbūt ieškotis pagalbos kokios:)
ir man yra pavoge,gaila, bet taip atsitinka. Visada reikia labai žiūrėti,bet kur gali apvogti
Mergaitės,nesigązdinkit Vagia visur ir visuomet kur daug žmonių-visose mugėse,turguose savaitgaliais,per renginius,parduotuvėse...dukrai teko padirbėt maximoj pora mėn.tai patikėkit,kokie ten vagysčių mastai nors ir kameros sustatytos,o vagia nuo vaikų iki diedukų Pas mus vienos mugės metu moterėlė tokia nugvelbt dėželę bandė-apsirengus taip,kad daugumai toli šviečia ,kailinukai,batai firminiai,makiažas,išvaizda kaip gerai pasiturinčio žmogaus,o vat vagia...Kitoj mugėj iš didelės mašinos prekiavom,tai kažkokie pusberniai sumastė po mašina pašliaušt ir pro apačią gaminius traukt gerai kad keliese prekiaujant pastebėjom,bet kažkiek vistiek nušvilpė...Tad ir sakau,nuo to niekur nepasidėsi,abiem akim taip sakant žiūrėt reikia
Na ir sugalvot dar taip reikia - pašliaužt po mašina.... siaubas......