Gal kokių žinių turite apie Kalėdines muges Kaune.
QUOTE(Jurgitar @ 2013 11 04, 21:02)
Gal kokių žinių turite apie Kalėdines muges Kaune.
Kaune bus Fazhion Bazaar'as kalėdinis dvi dienas gruodžio mėn,.
QUOTE(pievu.medus @ 2013 10 31, 13:38)
Kad atrašo iš karto kai jiems parašai
O jums jau davė atsakymą?
Sveikos, gal kas nors norėtų 'Fashion Bazaar - Kalėdos' gruodžio 7-8 d. pasidalinti vietelę? Man vienai per daug vietos, ir šiaip baisoka pirmą kartą Būtų šaunu ir daug drąsiau su kompanjone. Aš gaminu papuošaliuklus, tad vietos man nedaug reikia...
Dar viena mugė Kaune Megoj
KALĖDŲ MUGĖ 2013
2013-12-12 - 2013-12-15
PLC Mega parodų salė, Kaunas
bet man pasirodė labai jau brangiai... minimu 4m2 užsakinėti reikia plius registracijos mokestis, sumelė nebloga susidaro... net pasidalinus su kažkuom brangokoka...
KALĖDŲ MUGĖ 2013
2013-12-12 - 2013-12-15
PLC Mega parodų salė, Kaunas
bet man pasirodė labai jau brangiai... minimu 4m2 užsakinėti reikia plius registracijos mokestis, sumelė nebloga susidaro... net pasidalinus su kažkuom brangokoka...
Aš jau gavau atsakymą iš Panoramos
Sveikos, jei kas planuojat Kaune prekiaut kažkurioj mugėj, tai mielai kooperuočiaus. Prekiaučiau papuošalais. Palnavom su Murdeko kooperuotis i fashion bazaarą, bet kažkaip labai greit vietų nebeliko.
Sveiki,
Gal yra vietinu is Pilaites, aplik pilaite, zujunai, buividiskes, papiskes ir pan. Pupoj irgi bus muge 16 - 23dienomis, darbo dienomis muge vakarais, o savaitgali - visa diena. jei ka domina, atsiusciau kontaktus, rasykite i AZ
Gal yra vietinu is Pilaites, aplik pilaite, zujunai, buividiskes, papiskes ir pan. Pupoj irgi bus muge 16 - 23dienomis, darbo dienomis muge vakarais, o savaitgali - visa diena. jei ka domina, atsiusciau kontaktus, rasykite i AZ
Sveikos, pakvietė ir mane Panorama į mugę Viskas būtų labai gerai, bet man vienai visiškai neapsimoka prekiauti - turėsiu knygų skirtukų, bet visai nedaug, kad prekiaučiau jais mėnesį - rankdarbiai mano laisvalaikis, darbo dienomis sėdžiu ofise
Gal kas norėtų kooperuotis? Ir galėtų mane priimti porai gruodžio savaitgalių į savo viečikę? Daug vietos neužimsiu. Atsiskaityčiau kaip susitartume
Gal kas norėtų kooperuotis? Ir galėtų mane priimti porai gruodžio savaitgalių į savo viečikę? Daug vietos neužimsiu. Atsiskaityčiau kaip susitartume
o kokios kainos Panoramoje
Jau turiu vietą Panoramoje