Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

Gal kokių žinių turite apie Kalėdines muges Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2013 11 04, 21:02)
Gal kokių žinių turite apie Kalėdines muges Kaune.

Kaune bus Fazhion Bazaar'as kalėdinis wink.gif dvi dienas ax.gif gruodžio mėn,.
Atsakyti
QUOTE(pievu.medus @ 2013 10 31, 13:38)
Kad atrašo iš karto kai jiems parašai smile.gif

O jums jau davė atsakymą?
Atsakyti
Sveikos, gal kas nors norėtų 'Fashion Bazaar - Kalėdos' gruodžio 7-8 d. pasidalinti vietelę? Man vienai per daug vietos, ir šiaip baisoka pirmą kartąsmile.gif Būtų šaunu ir daug drąsiau su kompanjone. Aš gaminu papuošaliuklus, tad vietos man nedaug reikia...
Atsakyti
Dar viena mugė Kaune Megoj
KALĖDŲ MUGĖ 2013
2013-12-12 - 2013-12-15
PLC Mega parodų salė, Kaunas

bet man pasirodė labai jau brangiai... minimu 4m2 užsakinėti reikia plius registracijos mokestis, sumelė nebloga susidaro... net pasidalinus su kažkuom brangokoka...
Atsakyti
Sveikos,

Aš taip pat domiuosi prekyba Fashion Bazaar Kaune. Kokios ten salygos, kainos, kur užsiregistruoti?
Ir beje, tikrai norėčiau su kažkuo kooperuotis ir dalintis stendu smile.gif

Ačiū už info
Atsakyti
Aš jau gavau atsakymą iš Panoramos
Atsakyti
Sveikos, jei kas planuojat Kaune prekiaut kažkurioj mugėj, tai mielai kooperuočiaus. Prekiaučiau papuošalais. Palnavom su Murdeko kooperuotis i fashion bazaarą, bet kažkaip labai greit vietų nebeliko.
Atsakyti
Sveiki,

Gal yra vietinu is Pilaites, aplik pilaite, zujunai, buividiskes, papiskes ir pan. smile.gif Pupoj irgi bus muge 16 - 23dienomis, darbo dienomis muge vakarais, o savaitgali - visa diena. jei ka domina, atsiusciau kontaktus, rasykite i AZ smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pakvietė ir mane Panorama į mugę smile.gif Viskas būtų labai gerai, bet man vienai visiškai neapsimoka prekiauti - turėsiu knygų skirtukų, bet visai nedaug, kad prekiaučiau jais mėnesį - rankdarbiai mano laisvalaikis, darbo dienomis sėdžiu ofise rolleyes.gif

Gal kas norėtų kooperuotis? Ir galėtų mane priimti porai gruodžio savaitgalių į savo viečikę? Daug vietos neužimsiu. Atsiskaityčiau kaip susitartume 4u.gif
Atsakyti
o kokios kainos Panoramoje 4u.gif
Atsakyti
Jau turiu vietą Panoramoje
Atsakyti