Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(mama_gulbe @ 2013 10 14, 23:13)
bigsmile.gif  oho!

idomu kiek kainuos tada Vilniaus Kaziukas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Jeigu neklystu,kiti metai bus paskutiniai iš trijų,kuriem pasirašė marceliukė su savivaldybe dėl organizavimo mugės,tai kaina kaip ir turėtų būti tokia pati.Teoriškai mastau.gif biggrin.gif
O vėliau tai neabejoju kad brangs.Kol neliks kas važiuoja iš tikrų amatininkų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 15 spalio 2013 - 21:21
QUOTE(xingx @ 2013 10 15, 19:27)
Skambinau i Babilona, tai sake, spalio pabaigoje bus aiskiau, dabar nieko nepasake. O kainos Babilone visai pakenciamos. Kazkiuko muge irgi 20Lt dienai buvo,tik prekybinku mazai buvo, bet bent jau man labai gerai buvo smile.gif Be konkurencijos biggrin.gif O jeigu rimtai, tai zinau, kad norinciu tikrai daug, visi laukiam datu ir kainu.

Sveikos moterys,
esu is Vilniaus, siandien irgi domejausi kaledinemis mugemis. Kol kas nieko gero, G9 muges kaip man atsake - siemet gal ir nebus, o kitos vietos sostineje ir nezinau.
Panoramos PC labai isrankus ir ne visus priima, bet meginsiu ieskoti kontaktu.
Gal kas zino i ka ten kreiptis? panorama lt - nieko neradau:)
LABAi ieskau partneres, [COLOR=red]palapine turiu, bet gatveje neketinu salti, jei vaziuoti i Kauno MEGA - but gerai su kuo nors, masinytes neturiu, prekiaujau savo ranku darbo papuosalais.
Parasykite cuia ...jei kas susidomes mano pasiulymu.
Sekmiu

CelestinaLT ax.gif
Atsakyti
Gal kas noretu pasidalint vieta Moters pasaulis parodoje Kaune?

Prekiauju atvirukais ir užimčiau viena kvadratinį metrą. Gal kam yra laisvos vietos?
Atsakyti
QUOTE(Dvasia22 @ 2013 10 19, 09:30)
Gal kas noretu pasidalint vieta Moters pasaulis parodoje Kaune?

Prekiauju atvirukais ir užimčiau viena kvadratinį metrą. Gal kam yra laisvos vietos?

Sveika, Dvasia22,
man tavo pasiulymas atrodo vilojanciai, Parasyk man i maila - dd3@inbox.lt
pasitarsime:)

celestinaLt

Atsakyti
Panorama sakė, kad info apie kalėdines muges turės spalio antroj pusėj 4u.gif meilai yra du kontaktui: info@panorama.lt ir panorama@panorama.lt

Į Moters pasaulį norėjau ir aš, bet kainos ten kosminės doh.gif vietų ta prasme smile.gif
Atsakyti
Gavau tokį pasiūlymą smile.gif mugė prie VCUP 3 aukšto įėjimo

„Nykštukų dovanos"

Tikra Kalėdų mugė Vilniaus centre,
VCUP aikštėje

2013 12 18 - 2013 12 21

Liaudies meistrų, tautodailininkų, amatininkų rankų darbo dirbiniai, žuvis, skanumynai Kalėdų vaišėms.

Smagūs rengiai visai šeimai

Kalėdų šviesa, muzika, šiluma, žaidimai prie eglutės su Nykštukais, gera nuotaika ir netikėtos dovanos

Dėl prekybos mugėje kreipkitės
kaledos.vcup@gmail.com
8 611, 467151, 8 699 80026

Kviečiame dalyvauti Kalėdinėje mugėje prie Vilniaus centrinės universalinės parduotuvės, aikštėje, ties centriniu įėjimu į prekybos centrą (nuo Konstitucijos pr. pusės), nuo gruodžio 18 iki 21 dienos. Prekyba vyktų nuo 11.30 iki 18.30 val.

Kviečiame dalyvauti amatininkus, tautodailininkus, liaudies meistrus, tautinio ir kulinarinio paveldo atstovus, ūkininkus, prekiauti nemasinės gamybos rankų darbo dirbiniais, maisto produktais.

Prekybos vieta

Kalėdinė mugė rengiama miesto centre, šalia prekybos centro, kur žmonės ateina tikslingai - pirkti originalių Kalėdinių dovanų. Kiekvieną dieną vidutiniškai prekybos centre apsilanko apie 15 000 pirkėjų, šventinėmis dienomis jų skaičius būna ženkliai didesnis.
Numatoma, kad aikštėje prekiaus nuo 50 iki 70 dalyvių.

Kiekvienas dalyvis turės pasirūpinti savo prekybos įranga - stalu, kėdė, palapine, pageidautina balta, šventiniu prekybos vietos apipavidalinimu. Vienam dalyviui numatome skirti apie 3x2m.

Mugės apipavidalinimas, programa ir reklama pirkėjams

Mugė rengiama ne tik kaip apsipirkimo vieta, bet ir pramoga šeimoms su vaikais, aplinkinių biurų darbuotojams, visiems vilniečiams.

Šviesa, muzika ir gyvu bendravimu su atėjusiais bus kuriama šventiška nuotaika.

Šalia papuoštų eglučių bus įrengta scena, kurioje profesionalūs aktoriai - Kalėdų nykštukai - kvies žmones ir vaikus sveikinti vieni kitus, džiaugtis gražiausia metų švente.

Nykštukai kvies įsigyti Kalėdinių dovanų ir iš Jūsų.

Jau nuo spalio pabaigos apie rengiamą mugę atsiras informacija VCUP interneto svetainėje.

Mugės išvakarėse ji bus reklamuojama didžiausiuose interneto portaluose (lrytas.lt), populiariose radijo stotyse, spaudoje, pačiame prekybos centre, Vilniaus savivaldybės tinklalapyje www.vilnius.lt

Dalyvių registracija

Norintys dalyvauti mugėje bus registruojami nuo:

spalio 16 iki gruodžio 1 d.

Kadangi vietų skaičius ribotas, kviečiame neatidėti registracijos iki paskutinės dienos, nes registracija bus pabaigta tuomet, kai bus surinktas numatomas dalyvių skaičius.

Registracija priimama e paštu

kaledos.vcup@gmai.com

tel. 8 611 46751; 8 699 80026.

Kalėdinę mugę organizuoja VŠĮ „Aveniu Publika”, www.aveniu-vilnius.lt

Dalyvavimo sąlygos:

· Prekyba masinės gamybos gaminiais iš Kinijos mugėje nepageidaujama.

· Prekybininkai turi turėti dokumentus, leidžiančius legaliai užsiimti šia veikla.

· Prekybininkai priimami prekiauti visą mugės laiką - 4 dienas ir dalyvauti mugėje jos veikimo laiku.

· Prekybininkai turės pasirūpinti savo prekių ir kito inventoriaus saugumu, nakčiai prekių nebus galima palikti mugėje. Nakties metu mugės teritoriją saugos apsauga.

· Dėl dalyvavimo mugėje, jei reikia, bus pasirašomos sutartys. Išrašomos PVM sąskaitos faktūros, priimant dalyvavimo mokestį.

· Aikštės teritorija yra stebima video kameromis.

Dalyvavimo kaina 4 dienoms:

Už prekybos vietą -palapinę - 300 Lt + PVM (363 Lt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriuks: 28 spalio 2013 - 14:40
QUOTE(ausriuks @ 2013 10 28, 15:37)
Gavau tokį pasiūlymą smile.gif mugė prie VCUP 3 aukšto įėjimo

Skamba visai smagiai ax.gif ačiū už informaciją 4u.gif

Gal kam nors Panorama atsiliepė? ar nieks neketinat ten dalyvaut? nes man tai nieko neatrašė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2013 10 28, 15:37)
Už prekybos vietą -palapinę - 300 Lt + PVM (363 Lt).

visai nedidele kaina, visai idomu turetu buti, kas nedirba, tai visa gerai smile.gif bet daznai tokiu metu jau zmones tur kaledines dovanas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2013 10 28, 17:05)
Skamba visai smagiai  ax.gif  ačiū už informaciją  4u.gif

Gal kam nors Panorama atsiliepė? ar nieks neketinat ten dalyvaut? nes man tai nieko neatrašė  schmoll.gif

Skamba tai skamba, bet gali buti salta g.gif
Nors kaina gera thumbup.gif
Man irgi is Panoramos tylu verysad.gif
Atsakyti
panoramoje atsakymus duos kitą savaitę. Atrašys visiems
Atsakyti
Kad atrašo iš karto kai jiems parašai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu.medus @ 2013 10 31, 13:38)
Kad atrašo iš karto kai jiems parašai smile.gif

aš skambinau man sakė, kad dar jie nesprendė,nes labai užsiėmę
Atsakyti