Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

Na kaip po Vilniaus Kaziuko? Visi sušalę gulite lovytese ir šildotes? Kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 02 28, 23:15)
o kodel negalima prekiauti, netgi jei patys siuva rankomis? g.gif

as manau galima rolleyes.gif sian kiek spejau apeiti vilniaus muge, tai tikrai yra ne mazai, kur padaryta ne paciu rankomis smile.gif

man sian visai smagi diena smile.gif zmoniu truputuka mazoka, bet visai smagu, ir pagirti atejo ir pasiziureti ir pirkti bigsmile.gif

kam smalsu ,galit pasiziurineti bigsmile.gif

Mano Kaziuko "kioskelis"
Atsakyti
Visiems sekmes siandien - antraja Kaziuko mugeje wink.gif cool.gif
Atsakyti
Susalom vakar Kaziuky ir zmoniu nedaug.... pernai gerokai daugiau buvo smile.gif na ziuresim kaip siandien smile.gif
Atsakyti
pasidalinkirt merginos ispudziais apie Kaziuka?
Atsakyti
Prekiavau 2 dienas iš planuotų 3-jų. Palyginus su pernai- prastai unsure.gif Žmonių pilna, bet pardavimas neypatingas. Ir negaliu pasakyti, kad vieta būtų labai nepalanki.... Žodžiu, aš tikėjausi geresnio unsure.gif
Atsakyti
KAziukas jau nebe tas kaziukas ....o didelis didelių prekybininkų turgus...amatininkų reikia gerokai paieškoti....Man smagiausia būdavo keliauti i kaziuką ir rasti puikių keramikų, vytelių pynėjų ir medžio drožėjų, audėjų...siuvinėtojų ir visų kitų amatininkų, kurie turėdavo mažą savo vietelę arba vienintelį savo "kioskelį" ir žinojai,kad šio autoriaus darbų neberasi niekur kitur mugėje....latviškų, lenkiškų ir ypač kiniškų prekių kesdien kiekvienam prekybos centre ar turguje gali surasti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 03 kovo 2013 - 14:40
O as be nuotaikos visai.. Cia atsakymas toms, kurios klause apie palapines palikima.. Uzvakar karkasa vezemes namo, o sianakt palikom.. ir neberadom.. Palapine buvo 2x2 be triju priekiniu kistuku. Ir policija kvietem ir su apsauga ir organizatoriais bendravom .. Niekas nieko padet negali, nemate nezino ir t.t.. Nors apsauga bendravo ir vis siule pagalba tikrai geranoriskai..
Tai va tokia ir Kaziuko muge.. jau namie sedim, nes su papuosalais nelabai paprekiausi be stogo virs galvos.. nors bandem skeciais dangstyti keleta pardavem, bet supratom, kad nieko nebus.

Bendrai neatsizvelgiant i sita nuostoi, muge buvo tokia vidutiniska.. bet siaip muges vis prastej man. Ir sitoje nenorejau dalyvauti, bet susigundziau kazkaip su mintim kad va paskutine bus.. Tai ka gi tikrai paskutine.. Liko tik tentas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilku motinėlė: 03 kovo 2013 - 15:13
QUOTE(Jumi @ 2013 03 03, 15:35)
KAziukas jau nebe tas kaziukas ....o didelis didelių prekybininkų turgus...amatininkų reikia gerokai paieškoti....Man smagiausia būdavo keliauti i kaziuką ir rasti puikių keramikų, vytelių pynėjų ir medžio drožėjų, audėjų...siuvinėtojų ir visų kitų amatininkų, kurie turėdavo mažą savo vietelę arba vienintelį savo "kioskelį" ir žinojai,kad šio autoriaus darbų neberasi niekur kitur mugėje....latviškų, lenkiškų ir ypač kiniškų prekių kesdien kiekvienam prekybos centre ar turguje gali surasti....

tokios palapinės kaip mano (aš apie asortimentą- vaikiška tekstilė) tikrai nei vienos nebuvo kaziuke ankščiau.... bet atsirado tokių, kurios pradėjo kopijuoti. Taip atsirado dar viena panaši....Aš nieko naujo negaminiu. Tik tiek, kad mugėse nebuvo tokių prekių.
Buvo vakar pirkėjų, kurios klausė- kieno gamybos, kokios firmos, kiniečių? biggrin.gif Sakau- mano, viskas kas yra palapinėje- mano gamybos. Tai žiūrėjo akis išpūtusios....Stengiuosi apgalvoti viską- nuo modeliuko iki pakavimo, etikečių. Matyt šitas "reikalas" ir pakiša koją g.gif Bet kai tokie orai, praeina kruva besidominančių, visiems reikia pačiupinėti, tai kas liks iš prekinės išvaizdos į vakarą? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir man buvo keista,kad klausia kieno gamybos blink.gif Nesupratau is pradziu,bet prasiejusi per muge-nustebau,kinietisku prekiu pilna,nejauku ir nemalonu. Nekaltinu pirkeju,tik keista,kad jie nesupranta,kuo skiriasi ranku darbai,nuo fabricnu g.gif
Atsakyti
Vat čia ir pasireiškia urbos "organizavimo ypatumai"-priims belekiek prekybininkų,su belekokiom prekem kad tik daugiau lt už vietas surinktų doh.gif o ir miesto savivaldybė kur žiūri g.gif matyt tik kad kišenę savo...kogero nesulauksim Kaziuko mugės pripažinimo kaip tautinio paveldo ar įtraukimo į unesco ,nes kas pripažins eilinį turgų muge unsure.gif ir taip tendencija visose mugėse,užtat pirkėjai ir skundžiasi,kad nieko originalaus nelikę.

Šiaip mums kaziukas visai neblogas,tik kad pirmą syk per tiek metų dalyvavimo nedaug teturėjom prekių,važiavom taip sakant iš idėjos biggrin.gif bet ką planavom,tą uždirbom,sprendžiant pagal kolegas(pynėjus),tai prekyba ir jiems gera buvo cool.gif
Atsakyti
Aš, kaip pirkėja, esu nusivylusi muge, tiksliau jos organizavimu. Toks jausmas, kad čia ne menininkų, amatininkų, o maisto ir masinės gamybos prekių mugė. Koks procentas Gedimino prospekte rankų darbo gaminių??? Aplinkui tik po 3 sugretintas palapines maisto, alaus ir pramoninės gamybos medžio dirbinių. Dar masinės gamybos kojinės, ale vilnonės šlepetės, kurias rankomis nebent ant prekystalio sukrovė...... ir tarpukuose vienas kitas "kioskelis" rankų darbo gaminių, kuriais prekiauja pats autorius.
O jau tas nesvietiškas lietuviskas svetingumas - latviams, lenkams puikiausios vietos miesto centre, nors lenkų daržinės dydžio palapinėse prekės tikrai ne rankų darbo. Latviams juvelyrams puikios vietos prie Muzikos akademijos, o lietuvių meistrams tik prie seimo, rotušės aikštės gale ar beveik prie Tymo kvartalo. Nebūtų pikta, jei broliai kaimynai ir Lietuvos meistrus svetingai sutiktų, bet deje jie pirma savus palaiko (taip ir pas mus turėtų būti), o jau atvykėliams kas liko - šoniukuose pakraščiuose.
Patiko prekės Pilies, Maironio g., Tymo kvartale, prospekto gale, Rotušės aikštėje. Ten panašu į mano įsivaizduojamą Kaziuką. Iki pat Seimo net nepriėjau, pakilo vėjas ir pradėjo vartyt palapines.....
Atsakyti