Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(LauGėlė @ 2013 09 17, 09:05)
Galėtumėte abi, tiek Jus, tiek šiandien besišypsanti, nurodyti tuos privalumus ir trukumus, kad aiškiau būtų sekančiais metais norintiems dalyvauti, be to, žinant trukumus galima bandyt juos apeiti.

1.Pirkau ir aš bilietą "prie lėlių" pirma vieta. Gavosi prie pat Lukiškių aikštės. Nieko tokio...truputį suklydo.
2. 9 valandą ryto tualetas g.gif Kavinės - nedirba, viešas - nedirba, biotualetų - nėra. Bėgau į kitą Lukiškių pusę link seimo, ten kavinė nuo 7 ar 8 dirbanti. Vienas nuėjimas į tualetą kainavo apie 6 lt. (Kodėl nebuvo tokios problemos jūros šventėje? ir sisiojom ir rankas plovėmės nemokamai mirksiukas.gif ) Paskutinę dieną kaimynė rado du biotualetus prie centro poliklinikos. Kitą kartą sauskelnes užsidėsiu.
3. Padarė šventę ir užblokavo centrą. Kokiais keliais sekmadienį prieš maratoną buvo galima įvažiuoti į centrą??? Aš esu vilnietė. Ratais maliausi apie 40 min, nors nuo mano namų iki prekybos vietos 20 minučių pėstute. Visus daiktus ant kupros ir pirmyn.
4. Baudos prekybininkams už automobilių parkavimą. 300-500 lt. už vietą mažas mokestis? (Aš nemokėjau baudos, bet mano pažįstami gavo baudos kvitą, nors dalyvio ženklas buvo).

Priprekiavau aš neblogai, bet organizatoriai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 18 rugsėjo 2013 - 08:43
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 09 18, 09:41)
1.Pirkau ir aš bilietą "prie lėlių"  pirma vieta. Gavosi prie pat Lukiškių aikštės. Nieko tokio...truputį suklydo.
2. 9 valandą ryto tualetas  g.gif Kavinės - nedirba, viešas - nedirba, biotualetų - nėra. Bėgau į kitą Lukiškių pusę link seimo, ten kavinė nuo 7 ar 8 dirbanti. Vienas nuėjimas į tualetą kainavo apie 6 lt. (Kodėl nebuvo tokios problemos jūros šventėje? ir sisiojom ir rankas plovėmės nemokamai  mirksiukas.gif ) Paskutinę dieną kaimynė rado du biotualetus prie centro poliklinikos. Kitą kartą sauskelnes užsidėsiu.
3. Padarė šventę ir užblokavo centrą. Kokiais keliais sekmadienį prieš maratoną buvo galima įvažiuoti į centrą??? Aš esu vilnietė. Ratais maliausi apie 40 min, nors nuo mano namų iki prekybos vietos 20 minučių pėstute. Visus daiktus ant kupros ir pirmyn.
4. Baudos prekybininkams už automobilių parkavimą. 300-500 lt. už vietą mažas mokestis? (Aš nemokėjau baudos, bet mano pažįstami gavo baudos kvitą, nors dalyvio ženklas buvo).

Priprekiavau aš neblogai, bet organizatoriai  doh.gif

Buvo tualetai, buvo. Gal nematete. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Taip biotualetai buvo prie šviesoforo. Mane tai nustebino pokalbis su organizatoriais kai del baudos paskambinau. Jie klause kas tau sakė, kad nemokamai, sakau girdėjau kaip jusu vadybininkė tokia juodukė dalindama leidimus visiems aiškino. Tai spėkit ką organizatoriai man atsakė smile.gif Kad pas juos tokia nedirba biggrin.gif biggrin.gif Suprasčiau jei viena būčiau buvus tokia durnelė su bauda, bet kad tikrai nemamažai mūsų tokių buvo. Gaila neįrašinėjo mūsų pokalbio niekas.
Dėl maratono, info nebuvo, bet visi kurie atvažiavo iki 9 val. buvo įleisti, nes pati atvažiavau laiku ir niekur nieko temptis ant pečių nereikėjo.
Organizatoriams labiausiai reik pasitempti dėl kultūringo elgesio bendraujant (ne visiems žinoma), nes dabar toks vaizdas, kad pinigus paėmė ir eikit jus .... . Ir žinoma pagaliau susitarti dėl tų mašinų statymų ir nebauduot. Juk ir taip nemažai mokam, tačiau visa tvarka parodo vilniaus valdžios lygį smile.gif smile.gif
Atsakyti
Na, buvau ir Tautu mugeje, o si savaitgali Siauliuose. Tautu muges nesklandumai, palyginus su Siauliu, tai tiesiog smulkmenos smile.gif Tarkim, del tu paciu wc. Sekmadieni prekybininkems pasiskundus poniai Zitai, kad sutvarkytu tuos du niekingus wc, nes neimanoma jais naudotis, biotualetai tiesiog isnyko! Ji turbut nusprende, kad prekybininkai gamtinius reikalus atlikti gales grize i namus, juk paskutine diena. Kaip jau cia paminejo kazkas, turbut reikia detis sauskelnes, nes dar kita syki organizatoriai nuspres, kad wc apskritai nera reikalingas, kitaip sakant, pataupys.
Atsakyti
QUOTE(eva007 @ 2013 09 23, 09:03)
Na, buvau ir Tautu mugeje, o si savaitgali Siauliuose. Tautu muges nesklandumai, palyginus su Siauliu, tai tiesiog smulkmenos smile.gif Tarkim, del tu paciu wc. Sekmadieni prekybininkems pasiskundus poniai Zitai, kad sutvarkytu tuos du niekingus wc, nes neimanoma jais naudotis, biotualetai tiesiog isnyko! Ji turbut nusprende, kad prekybininkai gamtinius reikalus atlikti gales grize i namus, juk paskutine diena. Kaip jau cia paminejo kazkas, turbut reikia detis sauskelnes, nes dar kita syki organizatoriai nuspres, kad wc apskritai nera reikalingas, kitaip sakant, pataupys.

nei pernai, nei šiemet neturėjau problemų su WC- kavinės, barai ir picerijos laisvai leidžia jais naudotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2013 09 23, 08:09)
nei pernai, nei šiemet neturėjau problemų su WC- kavinės, barai ir picerijos laisvai leidžia jais naudotis  4u.gif

Tai zinoma, kad leidzia. Tautu mugeje mokejau kavines personalui po 1 lt. Mokejau, nes buvo arti.
Siauliuose galimybes lakstyti po kavines neturejau, o biotualetai buvo cia pat.
Posto esme buvo ne apie tai, kur pasisiot, o apie organizatoriu poziuri i prekybininkus, kurie uz vieta sumoka tikrai nemazai.
Atsakyti
QUOTE(eva007 @ 2013 09 23, 08:03)

Siauliuose viesieji tuoletai yra priesais savivaldybe wink.gif Priklausomai nuo to, kokioje bulvaro dalyje mugininkai buvo isikure, kai kuriems buvo tikrai arti. Taip pat siauliuose galima uzeiti i betkuria kavine ir pasiprasyti. Kai kur gali buti mokamas koks litukas.

O siaip motereles, kurios bendravo su mugininkais ir skirste vietas, tai tikrai buvo labai mandrios smile.gif Labai smagu pavaidinti VIRSININKES smulkmiems prekybininkams smile.gif Va ir pasirodo visa kultura. ax.gif Manau, kad sventes organizatoriai turetu puoseleti dziaugsminga sventes dvasia, o ne atvirksciai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 23 rugsėjo 2013 - 08:40
Su tais Šiauliais tai ydomiai yr-mokesčius tai liepia sumokėt nurodant kad tai parama,o kaip žinia mums su IV ar patentu dirbantiems tokios lėšos nužsiskaito į išlaidas... g.gif sukčiai ant šito dalyko jie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2013 09 23, 10:21)
Su tais Šiauliais tai ydomiai yr-mokesčius tai liepia sumokėt nurodant kad tai parama,o kaip žinia mums su IV ar patentu dirbantiems tokios lėšos nužsiskaito į išlaidas... g.gif  sukčiai ant šito dalyko jie  unsure.gif

manau krauna pinigelius i ksiene ir tiek smile.gif kulturos centras juk gauna parama is savivaldymes ir manau butent is to organizuojama ir svente, be to turi ir stambiuju remeju ...bet cia tik mano pamastymas... ax.gif pvz as gavau leidima, bet kazkokio cekio ar saskaitos fakturos ne... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 09 23, 09:38)
Siauliuose viesieji tuoletai yra priesais savivaldybe wink.gif Priklausomai nuo to, kokioje bulvaro dalyje mugininkai buvo isikure, kai kuriems buvo tikrai arti. Taip pat siauliuose galima uzeiti i betkuria kavine ir pasiprasyti. Kai kur gali buti mokamas koks litukas.

O siaip motereles, kurios bendravo su mugininkais ir skirste vietas, tai tikrai buvo labai mandrios smile.gif Labai smagu pavaidinti VIRSININKES smulkmiems prekybininkams smile.gif Va ir pasirodo visa kultura.  ax.gif Manau, kad sventes organizatoriai turetu puoseleti dziaugsminga sventes dvasia, o ne atvirksciai...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
buvo labai negrazu stebeti, kaip organizatore uzpuole zmones su nuostabiais, ne kiciniais paveikslais, tai buvo pati graziausia muges dalis. prie turizmo infocentro. jokio ten verslo jiems didelio is to meno. jie turbut atvaziuoja ten pasireklamuoti daugiau, pasipopuliarinti. o kaip jie papuose visa muge! dekoti dar jiems turetu, kad vaziuoja i tuos Siaulius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 23 rugsėjo 2013 - 14:59
QUOTE(eva007 @ 2013 09 23, 09:18)
Tai zinoma, kad leidzia. Tautu mugeje mokejau kavines personalui po 1 lt. Mokejau, nes buvo arti.
Siauliuose galimybes lakstyti po kavines neturejau, o biotualetai buvo cia pat.
Posto esme buvo ne apie tai, kur pasisiot, o apie organizatoriu poziuri i prekybininkus, kurie uz vieta sumoka tikrai nemazai.

mes siusiojom parke, nes tualeto neradom. paskui ejom i kavine, ten leido smile.gif cia Siauliuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 23 rugsėjo 2013 - 15:26
QUOTE(mėnulis @ 2013 09 23, 14:57)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
buvo labai negrazu stebeti, kaip organizatore uzpuole zmones su nuostabiais, ne kiciniais paveikslais, tai buvo pati graziausia muges dalis. prie turizmo infocentro. jokio ten verslo jiems didelio is to meno. jie turbut atvaziuoja ten pasireklamuoti daugiau, pasipopuliarinti. o kaip jie papuose visa muge! dekoti dar jiems turetu, kad vaziuoja i tuos Siaulius smile.gif

sutinku, kad tu menininku darbai puose visa svente ir miesta smile.gif jei ne menininkai, tai nebutu kur akiu padeti apart tu prekiaujamu baisybiu doh.gif unsure.gif

maciau neblogai pirko kiniskus verinius ir dantu sepetukus , tik nustebau, kad muge pavadinta "AMATININKU muge" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 23 rugsėjo 2013 - 23:25