QUOTE(LauGėlė @ 2013 09 17, 09:05)
Galėtumėte abi, tiek Jus, tiek šiandien besišypsanti, nurodyti tuos privalumus ir trukumus, kad aiškiau būtų sekančiais metais norintiems dalyvauti, be to, žinant trukumus galima bandyt juos apeiti.
1.Pirkau ir aš bilietą "prie lėlių" pirma vieta. Gavosi prie pat Lukiškių aikštės. Nieko tokio...truputį suklydo.
2. 9 valandą ryto tualetas Kavinės - nedirba, viešas - nedirba, biotualetų - nėra. Bėgau į kitą Lukiškių pusę link seimo, ten kavinė nuo 7 ar 8 dirbanti. Vienas nuėjimas į tualetą kainavo apie 6 lt. (Kodėl nebuvo tokios problemos jūros šventėje? ir sisiojom ir rankas plovėmės nemokamai ) Paskutinę dieną kaimynė rado du biotualetus prie centro poliklinikos. Kitą kartą sauskelnes užsidėsiu.
3. Padarė šventę ir užblokavo centrą. Kokiais keliais sekmadienį prieš maratoną buvo galima įvažiuoti į centrą??? Aš esu vilnietė. Ratais maliausi apie 40 min, nors nuo mano namų iki prekybos vietos 20 minučių pėstute. Visus daiktus ant kupros ir pirmyn.
4. Baudos prekybininkams už automobilių parkavimą. 300-500 lt. už vietą mažas mokestis? (Aš nemokėjau baudos, bet mano pažįstami gavo baudos kvitą, nors dalyvio ženklas buvo).
Priprekiavau aš neblogai, bet organizatoriai