Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 09 04, 19:24)
O aš surizikuosiu. Nusipirkau bilietą  g.gif ir pati nežinau, kam to reik  blush2.gif

O vietą gavot normalią?
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2013 09 05, 16:40)
O vietą gavot normalią?

Tai kad tik Gedo prospekte vyks muge, tai jau man visai nesvarbu atrodo, kurioj vietoj. Jeigu oras bus geras, eis pasivaiksciodami zmones iki Lukiskiu, o jei ne.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2013 08 25, 21:10)
kadangi esat labai gera mergaitė, tai pavartykit dabartinę ir ankstesnes temas- surasit daug naudingos informacijos 4u.gif

Tai kad info gali būt pasenusi... ;( Be to, argi sunku parašyti kelis žodžius, žinant atsakymą? smile.gif blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliukė @ 2013 09 08, 13:09)
Tai kad info gali būt pasenusi...  ;( Be to, argi sunku parašyti kelis žodžius, žinant atsakymą? smile.gif  blush2.gif  ax.gif  smile.gif

Nieko niekam ji cia nera pasakius ir jums nepasakys. Geriausiu atveju lieps pagooglint biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 09 08, 14:37)
Nieko niekam ji cia nera pasakius ir jums nepasakys.  Geriausiu atveju lieps pagooglint  biggrin.gif  doh.gif

O kodėl turėčiau sakyti, jei viskas parašyta jau ankščiau. Laikas visiems yra labai brangus. Jei tingisi- tai jau nemano problemos. Kas nori, tas randa 4u.gif
Be to, aš neliepiu, o rekomenduoju, siūlau pagooglinti, jei šitoj temoj per mažai info 4u.gif
Labai patogu, kai viskas patiekta ant lekštutės. biggrin.gif doh.gif O kai reikia biškutį savo jėgų įdėti į paieškas- be galo sudėtinga. doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
Mes gyvenam visuomeneje, o ne kaip pavieniai individai, todel visai puiku, kai zmones pasidalina savo ziniomis ir patirtimi. Mano toks mastymas, kad tu padesi kazkam, tas zmogus pades kitam.
Zmones neturintys laiko netrunyja internete ir nerasineja tusciu komentaru, antraip laiko pakankamai ir net perdaug mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 08 rugsėjo 2013 - 17:30
aš apie vieną, tamsta apie kitą- neturiu ką pridurti biggrin.gif

puikių mugių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliukė @ 2013 09 08, 13:09)
Tai kad info gali būt pasenusi...  ;( Be to, argi sunku parašyti kelis žodžius, žinant atsakymą? smile.gif  blush2.gif  ax.gif  smile.gif

Info nesensta, paprastai miestuose sventes vyksta panasiu metu, tikslesne data galima suzinoti tu miestu puslapiuose, juk kiekvienas ir miestus ir keliones atstumus renkasi pagal save smile.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif Parašai vieną kartą,antrą,trečią(kiek nauja tema,tiek visada info buna)bet negana,dar taip sakant į burną idėk ir sukramtyk ,o pasiūlius savo ir kitų žmonių idėtą informaciją susirasti nes ji tikrai yra,tai sulauki nepatenkintu komentarų blink.gif "niekas nesidalina"..ką galiu,žinau,parašiau,jei sunku paskaityt-jau ne mano bėda,bet teršt temos dešimt kart apie tą patį rašant nematau prasmės.
beje,prisiregistravus šioje temoje,pirmas dvi perskaičiau nuo iki,sunku nebuvo,nes info tada labai reikėjo ir google pranaršiau ne vieną valandą ir nevieną vakarą ieškodama mugių ir renginių.tad nelabai suprantų tokių,kurie nesugeba patys bent minimaliai susirast to,kas domina ir dar sugeba išburbėt mastau.gif
Beje iternetas šiuo metu tai vieta,iš kur atkeliauja daugumos klientai.Darbas jame tapo net ir amatininkų kasdienybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 08 rugsėjo 2013 - 23:15
Merginos ar dalyvausite Siauliu miesto sventeje "SIAULIU DIENOS 777"? 4u.gif

Atsakyti
dalyvausiu
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2013 09 08, 21:12)
doh.gif  doh.gif  Parašai vieną kartą,antrą,trečią(kiek nauja tema,tiek visada info buna)bet negana,dar taip sakant į burną idėk ir sukramtyk ,o pasiūlius savo ir kitų žmonių idėtą informaciją susirasti nes ji tikrai yra,tai sulauki nepatenkintu komentarų  blink.gif  "niekas nesidalina"..ką galiu,žinau,parašiau,jei sunku paskaityt-jau ne mano bėda,bet teršt temos dešimt kart apie tą patį rašant nematau prasmės.
beje,prisiregistravus šioje temoje,pirmas dvi perskaičiau nuo iki,sunku nebuvo,nes info tada labai reikėjo ir google pranaršiau ne vieną valandą ir nevieną vakarą ieškodama mugių ir renginių.tad nelabai suprantų tokių,kurie nesugeba patys bent minimaliai susirast to,kas domina ir dar sugeba išburbėt  mastau.gif
Beje iternetas šiuo metu tai vieta,iš kur atkeliauja daugumos klientai.Darbas jame tapo net ir amatininkų kasdienybe  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti