Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(latwiesa @ 2013 08 07, 18:35)
cia jus apie rugpjucio menesio? ar buvusia?

nes jei cia uz busima tiek sumokejote, tai man rimtai reiks pakalbeti su organizatoriais. nes jie is manes prase butent 200 plius pvm. o uz kovo men tai tikrai buvo maziau.

Ir kaip ši kartą mugė lyginant su ana, ar labiau apsimokejo, ar daugiau zmoniu buvo, ar organizacija geresne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliukė @ 2013 08 25, 14:15)
O kokiose rudens mugėse galima prekiauti papuošalais? smile.gif

kadangi esat labai gera mergaitė, tai pavartykit dabartinę ir ankstesnes temas- surasit daug naudingos informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LauGėlė @ 2013 08 25, 16:41)
Ir kaip ši kartą mugė lyginant su ana, ar labiau apsimokejo, ar daugiau zmoniu buvo, ar organizacija geresne? 4u.gif

Man asmeniskai, kovo menesio muge 100 kartu geresne, si karta nuvyle zmoniu gausumu.
Atsakyti
QUOTE(latwiesa @ 2013 08 26, 08:13)
Man asmeniskai, kovo menesio muge 100 kartu geresne, si karta nuvyle zmoniu gausumu.

del to as ir nedalyvavau si karta, nes kazkaip galvojau, kad nelabai tinkamas metas daug kas dar kaimuose, prie juru, ezeru, sventese ivairiose ir t.t.
Atsakyti
Vėl aš su klausimais:
kaip jums Panevėžio mugės? Nežinau, ar važiuoti g.gif
Kvaki, dėl Visagino buvot teisi doh.gif
Atsakyti
Man šių metų Bazaar'as buvo kiek prastesnis nei kovo mėn. labai keikti negaliu, perpus blogiau nebuvo, tik šiaip pati aplinka, žmonės (lankytojai) buvo kiek kitokie ax.gif
Atsakyti
Sveiki,kaip su prekyba Tautu mugeje Vilniuje? Siais metais dalyvauju su " Leliu paroda" ax.gif Tautu muge vyksta po Vilniaus dienu,tai gal jau ten prisiperka ir nieko gero smile.gif
Atsakyti
Labas rytas muginėtojos smile.gif Norėjau paklausti, kaip jums vakar Pakruojo kaimo šventė smile.gif Man trūksta žodžių, kiek buvo prekiautojų su kinietiškom prekėm, dar niekur neteko to matyti, ir plius, kad jiems pačios geriausios vietos duotos buvo, o tie kas savo rankom bando kažką daryti, nustumti į galą.
Atsakyti
Labas vakaras,
gal atsirastu darbstuoliu, norinciu rugsejo 14 d. sudalyvauti Piliuonoje (Kauno r.) vyksiancioje "Krastieciu sventeje"?. Svente vyks nuo 12 val. iki velaus vakaro. Klausimu lauksiu AZ smile.gif
Atsakyti
gal kas nori prekiauti šį savaitgalį Panevėžyje ? Turim bilietą, bet patys važiuoti nebegalim ax.gif kam reikia vietelės į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2013 08 28, 18:00)
Sveiki,kaip su prekyba Tautu mugeje  Vilniuje? Siais metais dalyvauju su " Leliu paroda" ax.gif  Tautu muge vyksta po Vilniaus dienu,tai gal jau ten prisiperka ir nieko gero  smile.gif

Vat aš tos Tautų mugės kažkaip irgi prisibijau, nes labai vietos neaiškios ir šiaip sekantį savaitgalį po didelio renginio (Sostinės dienų) g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2013 09 04, 17:56)
Vat aš tos Tautų mugės kažkaip irgi prisibijau, nes labai vietos neaiškios ir šiaip sekantį savaitgalį po didelio renginio  (Sostinės dienų)  g.gif

O aš surizikuosiu. Nusipirkau bilietą g.gif ir pati nežinau, kam to reik blush2.gif
Atsakyti