Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(JulieTa @ 2013 08 14, 07:19)
sveikos smile.gif

ar jau turit kokia info del rudens sventes Siauliuose?  g.gif gal kas info idetumet?  g.gif

šiaulių dienos
Atsakyti
Sveikos,

gal kas vaziuojat i Visagino country? Nuo keliu ten muge?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 15 rugpjūčio 2013 - 10:14
Pirma karta dalyvavau Krekenavoje, zolones atlaiduose. Dalyviu nemazai kaip tokiam miesteliui, 90 vietu siais metais buvo. Zmones is visos LT suvaziuoja. Pirkeju daug, nors ziurovu daugiau smile.gif Bet seip visai gerai smile.gif Kitamet vel noresiu dalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 08 15, 10:13)
Sveikos,

gal kas vaziuojat i Visagino country? Nuo keliu ten muge?
Aciu 4u.gif

jau geriau nevaziuot ten, nebent tik kokiu alum ptrekiait ar atrakcionais....
Atsakyti
ar kas nors dalyvavote Akademijoja rudenį? Ten vyks mugė
Atsakyti
Iškarto atsiprašau jei būsiu ne visai į temą, bet... nežinau kur dar to paklausti...
Sakykite, o LT atributiką gaminti ir ja prekiauti galima? t.y. trispalvės motyvais ir pan. nereik papildomų leidimų kažkokių? Kažkaip su Amerikos vėliava gali ko tik nori rast, o va Lietuvos labai mažai...
Iš anksto ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2013 08 23, 14:13)
Iškarto atsiprašau jei būsiu ne visai į temą, bet... nežinau kur dar to paklausti...
Sakykite, o LT atributiką gaminti ir ja prekiauti galima? t.y. trispalvės motyvais ir pan. nereik papildomų leidimų kažkokių? Kažkaip su Amerikos vėliava gali ko tik nori rast, o va Lietuvos labai mažai...
Iš anksto ačiū už atsakymą 4u.gif

manau, kad ne. man net nekiltu tokie klausimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 08 23, 15:20)
manau, kad ne. man net nekiltu tokie klausimai g.gif

Ne, tai ta prasme, kad negalima prekiauti, ar kad papildom leidimų nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2013 08 23, 14:39)
Ne, tai ta prasme, kad negalima prekiauti, ar kad papildom leidimų nereikia? g.gif

tai supratau, bet jus turit omeny del Lt atributikos, kad kurti dalykus su ja...Juk nesiruosiate jos isniekinti...Cia tai butu negalima. g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės, kas dalyvausite 2014 m. Kaziuko mugėje?

Gal galėtumėt priimti po sparneliu? ax.gif blush2.gif Man 14 m., esu labai pareiginga, gerai mokausi. žodžiu - labai gera mergaitė. smile.gif Gaminu papuošlau iš karoliukų, akmenėlių. Įsiterpčiau į mažą kampelį... Kad tik nesukelčiau Jums nepatogumų. Už savo "kampelį", žinoma, Jums susimokėčiau. Galėsiu pastovėti už Jus, esu pardavinėjusi ir turiu patirties, tik priimkite... sad.gif 4u.gif Prašau man rašyti el. paštu emilytenar@gmail.com arba tel. nr. 861154588 Labai ačiū. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliukė: 25 rugpjūčio 2013 - 11:55
Dar labai anksti kalbėti apie Kaziuką 2014 biggrin.gif 4u.gif Nuo sausio mėn.gali jau pradėt ieškotis su kuo prekiauti,dabar dar žmonės rudens šventėmis rūpinasi,po to bus Kalėdinės mugės ir tik tada pradėsim galvoti apie Kaziuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2013 08 25, 13:05)
Dar labai anksti kalbėti apie Kaziuką 2014  biggrin.gif  4u.gif  Nuo sausio mėn.gali jau pradėt ieškotis su kuo prekiauti,dabar dar žmonės rudens šventėmis rūpinasi,po to bus Kalėdinės mugės ir tik tada pradėsim galvoti apie Kaziuką  mirksiukas.gif

Taip, tačiau ieškau, gal kas tikrai eilinį sykį žada dalyvauti, kaip visada. smile.gif

O kokiose rudens mugėse galima prekiauti papuošalais? smile.gif
Atsakyti