Pirma karta dalyvavau Krekenavoje, zolones atlaiduose. Dalyviu nemazai kaip tokiam miesteliui, 90 vietu siais metais buvo. Zmones is visos LT suvaziuoja. Pirkeju daug, nors ziurovu daugiau Bet seip visai gerai Kitamet vel noresiu dalyvauti
Iškarto atsiprašau jei būsiu ne visai į temą, bet... nežinau kur dar to paklausti... Sakykite, o LT atributiką gaminti ir ja prekiauti galima? t.y. trispalvės motyvais ir pan. nereik papildomų leidimų kažkokių? Kažkaip su Amerikos vėliava gali ko tik nori rast, o va Lietuvos labai mažai... Iš anksto ačiū už atsakymą
Iškarto atsiprašau jei būsiu ne visai į temą, bet... nežinau kur dar to paklausti...
Sakykite, o LT atributiką gaminti ir ja prekiauti galima? t.y. trispalvės motyvais ir pan. nereik papildomų leidimų kažkokių? Kažkaip su Amerikos vėliava gali ko tik nori rast, o va Lietuvos labai mažai...
Iš anksto ačiū už atsakymą
Sveikos Mamytės, kas dalyvausite 2014 m. Kaziuko mugėje?
Gal galėtumėt priimti po sparneliu? Man 14 m., esu labai pareiginga, gerai mokausi. žodžiu - labai gera mergaitė. Gaminu papuošlau iš karoliukų, akmenėlių. Įsiterpčiau į mažą kampelį... Kad tik nesukelčiau Jums nepatogumų. Už savo "kampelį", žinoma, Jums susimokėčiau. Galėsiu pastovėti už Jus, esu pardavinėjusi ir turiu patirties, tik priimkite... Prašau man rašyti el. paštu emilytenar@gmail.com arba tel. nr. 861154588 Labai ačiū.
Dar labai anksti kalbėti apie Kaziuką 2014 Nuo sausio mėn.gali jau pradėt ieškotis su kuo prekiauti,dabar dar žmonės rudens šventėmis rūpinasi,po to bus Kalėdinės mugės ir tik tada pradėsim galvoti apie Kaziuką
Dar labai anksti kalbėti apie Kaziuką 2014 Nuo sausio mėn.gali jau pradėt ieškotis su kuo prekiauti,dabar dar žmonės rudens šventėmis rūpinasi,po to bus Kalėdinės mugės ir tik tada pradėsim galvoti apie Kaziuką