Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(mėnulis @ 2013 06 29, 22:57)
zinau ta sarasa,ten ne visos,o pilnas sarasas-praeitu metu.bet ir tai lb praleista daug.

galu gale yra google biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2013 06 30, 10:17)
galu gale yra google  biggrin.gif

taip biggrin.gif Tik ne viska ten galima rasti, jei nezinau ko ieskai tiksliai.

Atsakyti
jau koks intelektualus patarimas nuskambejo taj ojej, niekas net nebutu sugalvojes taip ieskot informacijos....

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 06 30, 11:35)
jau koks intelektualus patarimas nuskambejo taj ojej, niekas net nebutu sugalvojes taip ieskot informacijos....

biggrin.gif

Nu jo biggrin.gif Kazkaip birzeli mugiu daug, o va liepa reikia pasieskot, prasifiltruoti normaliai. Nevisada ir vieta patogi...Jei vyksta kaime, kaip Zagares festivalis, ar Naisiuose. Isskyrus Juros svente apie kuria zino visi. Idomu, gal Siauliuose bus kas nors rimtesnio liepos menesi? smile.gif Ar rugpjuti. Lyg festivalis bus Saules ziedas, ten turbut visai kas kita negu "Ant rubeziaus". Patiko man Siauliai visai.

O gal zinote, ar didele muge Naisiuose buna? Juk kaimelis ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 30 birželio 2013 - 10:59
QUOTE(mėnulis @ 2013 06 30, 11:49)
O gal zinote, ar didele muge Naisiuose buna? Juk kaimelis ten.

g.gif man irgi idomi jusu nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 06 30, 11:35)

biggrin.gif

jei čia man, tai koks klausimas- toks ir atsakymas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal nelabai į temą,bet gal kas turite parduoti nebereikalingą baltą 2*2 palapinę prekybai?pirkčiau ir naują,pigiau nei skelbimuose.Arba gal kas išnuomotų Jūros šventei už prieinamą kainą?Dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeriJonke @ 2013 06 27, 13:26)
Gal kas dalyvavo Naisių vasaros mugėje? smile.gif

Skambinau siandien pasiklausti del vietos prekybai. Vietu nera. Sake, kad jau praejusia savaite visas isdalino.
Atsakyti
Ar kas žadate dalyvauti vyšnių festivalio mugėje? Gal kas gali pasidalinti atsiliepimais kas dalyvavote anksčiau?
Atsakyti
gal kas kam nors per daug vietos naisiuose ir nori pernuomuoti???
Atsakyti
QUOTE(dowwi @ 2013 07 05, 11:20)
Ar kas žadate dalyvauti vyšnių festivalio mugėje? Gal kas gali pasidalinti atsiliepimais kas dalyvavote anksčiau?

aš dalyvausiu ir pernai dalyvavau (pirmą kartą)- man patiko
Atsakyti
Jau yra sarašai prekybai Jūros šventės metu! Prekiaus vietomis jau nuo 11d.
prekybininkų Jūros šventėje sąrašai
Atsakyti