Gal kas žinote kokios liepos mėnesį bus mugės? Būčiau dėkinga
Gal kas planuoja dalyvauti artejancioje siauliu mugeje ir galetu/noretu uz susitarta suma priglausti mano paveikslus? Paveikslai nera labai didelio formato
I az
I az
QUOTE(cindy @ 2013 05 10, 17:38)
Iš kur čia tokios nerealios kainos?
Internetu perkant prekybai liudijimo kaina 3 lt plius sodra kazkiek. litas atrodo.
O taip jeigu gamybai perkate penkiom dienom tai buna 10lt plius sodra ir gaunasi apie 23lt.
Papildyta:
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2013 05 20, 18:34)
Gal kas turite vietą Kauno dienose Laisvės alėjoje ir neplanuojate dalyvauti penktadienį?
Turim vietelę santakoje, bet penktadienį mielai įsikurtume Laisvėje
Turim vietelę santakoje, bet penktadienį mielai įsikurtume Laisvėje
Santakoje daug geresne vieta. Kazi kode nepatyre bega y laisve kode joje atrodo jum geriau kai scena ir renginiai santakoje?
Papildyta:
QUOTE(margueritte* @ 2013 05 20, 10:36)
Sveikos
Gal kas norėtų priimti mane į savo vietelę paprekiauti Kauno dienose? Turiu labai nedaug, todėl neapsimokėjo imti visą vietą. Užimčiau pusė metriuko arba kiek leistumėt, ir aišku susimokėčiau Prekiauju papuošalais, turiu veiklos pažymą Jei atsiras draugiškų žmogučių, rašykit į pm
Gal kas norėtų priimti mane į savo vietelę paprekiauti Kauno dienose? Turiu labai nedaug, todėl neapsimokėjo imti visą vietą. Užimčiau pusė metriuko arba kiek leistumėt, ir aišku susimokėčiau Prekiauju papuošalais, turiu veiklos pažymą Jei atsiras draugiškų žmogučių, rašykit į pm
O Kauno dienose tiek daug buvo laisvu vietu kad galejot per desimt vietu stoti ir niekam nemoketi.
Jeigu turite liudijima tai ir stokit.
Niekas visas tris dienas netikrino jokios sutarties, o del lietaus isilakste visi prekybininkai tai vietu buvo labai daug.
beja ir as vieta siuliau, bet man net moket nebut reikeja kiek vietu laisvu salia manes stovejo.
ir ka jau ten per sitoki lietu butum paprekevus. Tik pajuodo detales papuosalu kaipkas net per nakty surudijo, o pirkimas labai mazas Kaune. Kaune daugiau nebedalyvausiu su papuosalais.
Kaunas,imat kad tai antras pagal dydi miestas, prekybos atžvilgiu išvis nulis geriau susiprekiaujam Jurbarke,Kretingoj ar Radviliškį nei savam mieste
Šį savaitgalį Šiauliai,sekantį Marijampolė
Šį savaitgalį Šiauliai,sekantį Marijampolė
o Man Jurbarke pats baisiausias buvo šiemet pirkimas per miesto dienas. šimto lt nesurinkau tai nei benzinas neatsipirko nei detalės gaminių.
O jau Burbiškių dvare kaip mažai prekevom ir mes, ir visi kiti labai skundėsi, visi Lietuva išbegiojus į užsienius ir nera žmonių. Sakė prekybininkai kad niekada dar nėra buvę šitiek mažai žmonų dvare,
Ar girdėjot jau galima registruotis Kaune Joninių šventei. Bet aš nesiregistruosiu niekada daugiau kaune jokiai prekybai.
O jau Burbiškių dvare kaip mažai prekevom ir mes, ir visi kiti labai skundėsi, visi Lietuva išbegiojus į užsienius ir nera žmonių. Sakė prekybininkai kad niekada dar nėra buvę šitiek mažai žmonų dvare,
Ar girdėjot jau galima registruotis Kaune Joninių šventei. Bet aš nesiregistruosiu niekada daugiau kaune jokiai prekybai.
Aš jau senai sakiau, kad Kaune nieko gero nebūna. Šiemet Kaziukas buvo paskutinė mugė. Kauna galima lyginti su Trakais pagal prekybą. O dėl Burbiškių, jei jau žmogus moka už bilietą, tai natūralu, kad nusipirks nebent alaus ar šašlyko, bet ne dirbinių, jie ten važiuoja pramogauti, o ne apsipirkti, ta pati situacija su Rumsiskių buities muziejumi, iš prekybininkų ima nerealiai dauk, kaip dėl kelių valandų prekybos, o pirkimas ne visada atsiperka, nebent per užgavėnes.
Labas rytas Mačiau, kad Šiaulių bulvaras jau šurmuliuoja. Sėkmės visiems "Ant rubežiaus"
QUOTE(Dvasia22 @ 2013 06 05, 07:18)
Mes buvom Burbiskiu dvare su keramika, tai tikrai galima sakyti, kad muge nusisekus buvo. Aisku su ta salyga, kad mum iki to dvaro i viena puse 10 km. tai kuro islaidos atsimete.
Birzelio 15 diena vyksta svente Kretingoje, tik ten reikalavimas baltos palapines.
Laba diena, gal kas turi vietos palapinėje ir galėtų priimti mane Marijampolės mugėje. Prekiauju papuošalais
Labas rytas.
Prašom pasidalinti įspūdžiai iš Šiaulių (ant rubežiaus) ir jei kas buvot- iš Alytaus ir Marijampolės mugių
Prašom pasidalinti įspūdžiai iš Šiaulių (ant rubežiaus) ir jei kas buvot- iš Alytaus ir Marijampolės mugių
Man Marijampolė visai nebloga ir Alytuj kai kurie prekeiviai savė, gerai sekėsi, bet čia jau labai subjektyvūs atsiliepimai
Girdėjau, kad 29 d. vyks mugė Vilkaviškyje, gal kas nors ką nors girdėjot? Kur skambintis, registruotis, kas per mugė?
Girdėjau, kad 29 d. vyks mugė Vilkaviškyje, gal kas nors ką nors girdėjot? Kur skambintis, registruotis, kas per mugė?