Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

Kada siais metais Kaune vyks tos Hanza dienos? Tai ne tas pats kas Kauno dienos, ar ne? Ivedziau i paieska, tai apie Hanza dienas 2013 nieko nemeta. Tik ta nuoroda kada galima registruotis.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 30, 21:30)
Kada siais metais Kaune vyks tos Hanza dienos? Tai ne tas pats kas Kauno dienos, ar ne? Ivedziau i paieska, tai apie Hanza dienas 2013 nieko nemeta. Tik ta nuoroda kada galima registruotis.

Kauno miesto dienos vyksta apie gegužės 20d., o Hanza dienos kažkur rugpjūčio gale-rugsėjo pradžioje man rodos g.gif
Atsakyti
Kiek aš žinau šiemet Hanza dienų nebus.
Atsakyti
Šiap tai visi labai "įsijautė"į tarptautines Hanza dienas ir įsivaizduoja kad jos tokios visada jau ir bus.Deja,realybė tokia,kad tos paprastos hanza kur būdavo iki tol -visai nedidelė šventė,vykstanti tik palei krantinę šalia Vytauto bažnyčios.Mugė ten-tai visai ne kas būdavo,na gal kas su originaliais papuošalais tik kažką suprekiaudavo geresnio,bet šiaip tai smagi šventė pasibūti(kaip žiūrovui),riterių kovų pažiūrėti,muzikos kitokios paklausyti smile.gif gaila kad ir ją valdžia nustekeno unsure.gif kaip ir kernevę...
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2013 05 01, 23:50)
Šiap tai visi labai "įsijautė"į tarptautines Hanza dienas ir įsivaizduoja kad jos tokios visada jau ir bus.Deja,realybė tokia,kad tos paprastos hanza kur būdavo iki tol -visai nedidelė šventė,vykstanti tik palei krantinę šalia Vytauto bažnyčios.Mugė ten-tai visai ne kas būdavo,na gal kas su originaliais papuošalais tik kažką suprekiaudavo geresnio,bet šiaip tai smagi šventė pasibūti(kaip žiūrovui),riterių kovų pažiūrėti,muzikos kitokios paklausyti  smile.gif  gaila kad ir ją valdžia nustekeno  unsure.gif  kaip ir kernevę...

o ta bus bent tokios? ir kada?
Atsakyti
Registruoja į naisių vasarą. Dėl dalyvavimo mugėje davė tel. 861249337 Inga.
Atsakyti
QUOTE(Minimyma @ 2013 04 30, 10:34)
Gal ne itema, bet gal patarsit kokia palapine pirkti? Yra du variantai: tvirtesnio karkaso,o kita greitai surenkama, bet ji ne tokia tvirta (siai akcija).

pirkti tik tokią kuri turi karkasą ant žemės. tą turginę pirkti su metaliniais strypais storais mažiausia ir pigiausia 380 lt kainuoja ir toliau kaina dideja pagal dydį. Joku būdu nepirkti kokios plonais plastikiniais trypukais tai kas kad jie ir žeme eina bet tokią sulaužo vejas jau per pirma muge. Toliau jokiu budu nepirkti už 70lt sodo palapines iš senuku kuri yra plastikine ir be karkaso ant žemes. Geriau be tokios negu su tokia bure kuria keturiese vos išlaikome per menkiausia vejuka. Taigi supratote jeigu perkate pigesnę ir silpnesnę tai arba negalėsit prekiauti kaip su ta sodo arba suluš labai greitai. Taigi imkit gal kažkiek brangesnę bet daugiau metų atlaikys. Nors ir tas tentines tvirtesnes visi svoriais ramsto iš visų pusių nes ir jos dar juda. O kokios palapiniu kainos gal kur pigiau kažka radote nes ir aš ieškau palapines ir stalų ieškau. Tai kas kur matet pigiau parašykit.
Dėkui.
Atsakyti

karta susipazinau su zmonemis, kur vyras dirbo automobiliu mechaniku, tai jis turejo virinimo aparata, tai savo zmonai ta palapine, labai maza ir jaukia, suvirino. Sake tokiu metal strypu senukuose buna. O plevele paprasta balta apdenge. Tai kartais gal galima tinkama zmogu susirasti. Tokius daiktus turi suvirintojai, mechanikai. Ir gali padaryti ta palapine.
Atsakyti
Aš pirkau atskirai "metalą" (karkasą), o tentą siuvau pati. Savikaina gavosi pigiau.
Atsakyti
aciu uz konsultacijas del palapiniu.
ziurineju pirkti is cia palapine ir stala:

http://www.geloma.lt...?id_product=174

Tik ar cia skaitosi, kad yra karkasas ant zemes? Ji man atrodo tvirtesne nei greito surinkimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minimyma: 03 gegužės 2013 - 07:44
QUOTE(mėnulis @ 2013 05 02, 01:11)
o ta bus bent tokios? ir kada?

Tai kad po tų didžiųjų Hanza mes net nesidomim prekyba tenai ax.gif na,neapsimoka,geriau kitas muges tuo metu renkames(rugpjūčio mėn.)

QUOTE(Minimyma @ 2013 05 03, 09:43)
aciu uz konsultacijas del palapiniu.
ziurineju pirkti is cia palapine ir stala:

http://www.geloma.lt...?id_product=174

Tik ar cia skaitosi, kad yra karkasas ant zemes? Ji man atrodo tvirtesne nei greito surinkimo  g.gif

Na bet ir išbrango palapinės doh.gif dar prieš kelis metus už 3x3 mokėjau 440lt o dabar .... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2013 05 03, 10:17)
Na bet ir išbrango palapinės  doh.gif  dar prieš kelis metus už 3x3 mokėjau 440lt o dabar ....  mastau.gif

3x3 510 lt gariunuose kainavo pries pora metu ,kaip tik pati pirkau 2012 m kaziukui

spalva kas perka siulyciau imti balta, nes yra mugiu, kurie turi reikalavimu palapines spalvai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 03 gegužės 2013 - 19:56