Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -tęsiam temą!

QUOTE(Dvasia22 @ 2013 04 17, 19:07)
Sveiki tai kaip sekėsi sodinukų mugė Alytuje?
Ar dar yra norinčių važiuoti iš kauno 27 dienai kad benzinas pigiau gautūsi?
Dalyvaukim kuo daugiau dalyvių tai smagiau bus smile.gif Alytus netoli o dalyvavimas nemokamas:)

Gaila, bet buvo visiskas fiasko. Net nepagalvojau, kad rinksis tokia publika, kuriai buvo idomu tik sodinukai ir mesa. I muges vaziuoju 3 metai, vertinu kaip pacia nesekmingiausia muge.
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti, kaip vertinate Utenos muges, kaip tai miestas pirkimo atzvilgiu? Skonio zmoniu?
Atsakyti
Ikisiu ir as nosi. Kas liecia Alytaus, Druskininku muges.... jos vienos is prasciausiu... pardavimo atzvilgiu.. Alytuje teko dalyvauti mugeje ir tai buvo pirmas ir paskutinis kartas.
Atsakyti
QUOTE(warinex @ 2013 04 22, 09:05)
Ikisiu ir as nosi. Kas liecia Alytaus, Druskininku muges.... jos vienos is prasciausiu... pardavimo atzvilgiu.. Alytuje teko dalyvauti mugeje ir tai buvo pirmas ir paskutinis kartas.

žiūrint kam prasčiausios mirksiukas.gif
Druskininkuose buvau vieną kartą (sezono uždarymas)- sakyčiau nebloga.
Alytuje teko dalyvauti du kartus: miesto šventėje ir rudenį (rudens gėrybių šventė). Pirmąkart- neaukso kalnai, bet ir ne visai tragedija. O vat antrą kartą (rudenį)- liudnokai jau. unsure.gif
Vis dėlto daug kas priklauso nuo to kuo prekiauji ir kokia vieta
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2013 04 22, 09:38)
žiūrint kam prasčiausios mirksiukas.gif
Druskininkuose buvau vieną kartą (sezono uždarymas)- sakyčiau nebloga.
Alytuje teko dalyvauti du kartus: miesto šventėje ir rudenį (rudens gėrybių šventė). Pirmąkart- neaukso kalnai, bet ir ne visai tragedija. O vat antrą kartą (rudenį)- liudnokai jau.  unsure.gif
Vis dėlto daug kas priklauso nuo to kuo prekiauji ir kokia vieta

Alytuje buvau viena karta, tai tik apie ji ir kalbu:)
Druskinkuose viskas priklauso nuo turistu, nes pasiturinciu vietiniu, tikrai nera daug, o jei ir yra.... drisciau sakyti... su neislavintu skoniu ir supratimu kas tas ranku darbas... bet kaip ir visur yra isimciu:)
Atsakyti
Radau apie muge gal bus kam įdomu
http://nykstenai.wor...truotis-i-muge/
Papildyta:
Dar viena
https://sites.google.../site/manopado/
Atsakyti
Sveiki,

Gal jau matėte regėjote... Jau patalpinta informacija apie Jūros šventę Klaipėdoje. http://www.jurossven.../?lt=1365772095

Ar ruošiatės kas dalyvauti?

Labai būtų įdomu išgirsti nuomonių tų, kurie pernai, užpernai dalyvavo: kaip sekėsi prekyba?

Man baisokos kainos už vietas, o dar plius kur kitos papildomos išlaidos įsirengiant vietą... Ir spėju, kad pirkėjai nepalyginsi kaip Kaziuke, čia daugiau valdo maistas ir alus... Tikrieji miesto gyventojai per tokias šventes iš miesto pabėga nuo masės žmonių.:/

O taip norėtusi sudalyvauti...
Atsakyti
Apie Juros svente atsiliepimai geri,sako,gera prekyba,jau kelis metus svajoju,bet is Vilniaus brangiai gaunasi,jei kas kooperuotusi,pvz. 3 zmones-noreciau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, čia žiūriu tiek daug aprašyta apie muges, bet niekur neradau nuomonės apie Jurbarką ir Kauno dienas? Gal yra dalyvavusių? Įdomu būtų išgirst jūsų nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 21, 11:55)
Sveiki, noriu paklausti, kaip vertinate Utenos muges, kaip tai miestas pirkimo atzvilgiu? Skonio zmoniu?

Buvom Utenoj pries 3 metus ir praeita savaitgali. tai lygiai tas pats. prekeiviai juokavo, kad sekancioj mugej Utenoj apsipirks vieni is kitu ir vaziuos namo.... Nebuvo netrgi jokios reklamos apie rengini.
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2013 04 24, 19:53)
Buvom Utenoj pries 3 metus ir praeita savaitgali. tai lygiai tas pats. prekeiviai juokavo, kad sekancioj mugej Utenoj apsipirks vieni is kitu ir vaziuos namo.... Nebuvo netrgi jokios reklamos apie rengini.

Idomiausia, kad Utenoje pro tave praeina, kaip pro tuscia vieta smile.gif Kazko ji man labai primena Kauna del zmoniu idomios reakcijos tokios. Tarsi bijo prieiti ar jiems nerupi. 0 atsakomosios reakcijos. Man ta reakcija svarbi. Vienodai kaip ir pirkimas. Nors siaip sio krasto zmones draugiski labai. Gal tai parodo, kad uzsidare...
Atsakyti
QUOTE(Smail68 @ 2013 04 24, 16:30)
Sveikos, čia žiūriu tiek daug aprašyta apie muges, bet niekur neradau nuomonės apie Jurbarką ir Kauno dienas? Gal yra dalyvavusių? Įdomu būtų išgirst jūsų nuomonę.

Kaunas mums nelabai,kaip ir daugumai turbūt g.gif o Jurbarkas visia nieko,ne didžiuliai uždarbiai,bet mums apsimokėjo smile.gif
Atsakyti