Labadiena,norejau suzinoti ar jusu vaikas naudojo vaistus Driptane?Mano dukrytei 3,9m.slapinasi naktim i lova.Informacijos lapelyje raso,kad galima gerti tik nuo 5m.Ar teko jusu vaikuciam naudoti suos vaistus panasaus amziaus?Ar padejo?Aciu.
P.S. atsiprasau,jei buvo tokia tema .Kazkaip neradau.
Laba,
Mano dukrytei 3.7men, israse sio vaisto del naktinio slapinimosi, paskaiciau kad jis tinkamas vaikams nuo 5m amziaus
Man taip pat labai idomu butu suzinoti ar tokio amziaus vaikams galima duoti sio vaisto
Ar yra vartojusiu?
Mano dukrytei 3.7men, israse sio vaisto del naktinio slapinimosi, paskaiciau kad jis tinkamas vaikams nuo 5m amziaus

Man taip pat labai idomu butu suzinoti ar tokio amziaus vaikams galima duoti sio vaisto

Ar yra vartojusiu?
Berniukui beveik 6 metai. Pries tai naudojom Minirin. Nepadejo. Po jo israse Driptane 5mg. po viena tablete ryte ir vakare. Kelis kartus veidas pasidare raudonas, du kartus pykino. Cia per savaite laiko. Daugiau nenaudojam. Skambinau gydytojui, sake nutraukti.
! | Redaguota moderatorius: vaistų prekyba/mainai/dovanojimas forume draudžiami. |
Manau reiketų pabandyti sutvarkyti šias problemėles su homeopatiniais
Mums sekasi, poveikis jau kitą dieną
.
Homeopatiniai žirniukai ir toliau mane stebina puikiu veikimu
be to nebrangūs, skanūs, galima vartoti nuo metuku, o gal ir dar anksčiau ( nesu tuo tikra).
Pabandykite, rekomenduoju

QUOTE(lady bird @ 2013 07 30, 13:55)
Manau reiketų pabandyti sutvarkyti šias problemėles su homeopatiniais
.
be to nebrangūs, skanūs, galima vartoti nuo metuku, o gal ir dar anksčiau ( nesu tuo tikra).

būtent kokius naudojate?