Siandien pirksiu is sportdirect, gal butu norinciu siuntima pasidalint ?
10 proc. rubams ir batams yra
ilona kaunas
iloiva26@gmail.com
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 13, 19:52)
Merginos, o sesiametei butu ka su sitais kompiuteriukais veikt? Ir kuri geriau imt tokio amziaus vaikui? Uzreikejo ir man
As tokius pirkau,dar paziurejus youtube filmuka,galvoju faini bus.bet kai gavau,tai man nelabai kaip buvo pavaizduota,kad svies,bet nesviete.Ant stiklo uzklijuotas lipdukas.sakyciau jie labiau iki kokiu 5-6 metu.
Ir dar ten kur raides sako,tai su kinietisku akcentu
QUOTE(Vai2te26 @ 2013 02 13, 20:16)
As tokius pirkau,dar paziurejus youtube filmuka,galvoju faini bus.bet kai gavau,tai man nelabai kaip buvo pavaizduota,kad svies,bet nesviete.Ant stiklo uzklijuotas lipdukas.sakyciau jie labiau iki kokiu 5-6 metu.
Aciu Reiskia, praaugom
QUOTE(jurgitatr @ 2013 02 13, 18:25)
Kokios salygos?
Siuntimas 65lt, tai imu po 6,5Lt žmogui už siuntimą . Aš pati Kaune, Eiguliuose - čia bus galima atsiimti, kitur galiu siųsti paštu arba loginpost.
Ir pridedu prie prekės 1,5lt, kad nereikėtų iš savų padengti už kurso svyravimus, pakavimo išlaidas ir pan.
QUOTE(Borri @ 2013 02 13, 20:18)
Siuntimas 65lt, tai imu po 6,5Lt žmogui už siuntimą . Aš pati Kaune, Eiguliuose - čia bus galima atsiimti, kitur galiu siųsti paštu arba loginpost.
Ir pridedu prie prekės 1,5lt, kad nereikėtų iš savų padengti už kurso svyravimus, pakavimo išlaidas ir pan.
Nu kursas tikrai taip baisiai nesvyruoja , kad ir rezervuoja po pvz. 4,07 Lt., o nurašo po 4,10 Lt., tai ant prekės kuri kainuoja 10£, gaunasi 40,70 Lt. ir 41,00 Lt. - skirtumas 30 ct.
Čia jau man kvepia lengvu bizniuku neaišku nei siuntimo mokestis nei kiek pridedama čia tema be tarpininkavimo mokesčio t.y. perkam kartu kad būtų pigiau ir džiaugiamės pigiai apsipirkusios o ne uždirbusios
QUOTE(priklausomybe @ 2013 02 13, 20:44)
Nu kursas tikrai taip baisiai nesvyruoja , kad ir rezervuoja po pvz. 4,07 Lt., o nurašo po 4,10 Lt., tai ant prekės kuri kainuoja 10£, gaunasi 40,70 Lt. ir 41,00 Lt. - skirtumas 30 ct.
Nėra ko baisėtis, o verčiau pabaigti skaityti sakinį . Tikrai neturiu noro pirkti pakuotes siuntiniams iš savų pinigų, iš savų pinigų atskaičiuoti už banko nuskaičiavimus ir pan. . Jeigu jums patinka tokius dalykus padengti iš savų - labai prašom, o aš atsisakau.
Beje, tas pats kurso svyravimas. Šiame puslapyje užsakymą renku 150sv. Šiek tiek skiriasi nuo 10sv, ne?
Mamos, iš karto jums biznis . Žinokit, milijoną susikrausiu iš to 1,5lt . Net dar kartą perskaičiau - atrodo lyg ir nieko neslepiu, nei siuntimo mokesčio, nei dar kažko
Na rašote kad siuntimas 6,5 LT o jeigu 20 mamų prisijungs vistiek 6,5? 6,5*20 - 130 LT jau va ir bizniukas pradžiai, o dar plius po 1 lituką nui prekytės už pakavimą, jeigu mamyčių daugiau ir prekyčių nemažai. sakyčiau biznis (čia mano nuomonė prašom neįsižeisti)
Užsakymą tvirtinu šį šeštadienį.
Šiuo metu (su manimi ir keliais mano šeimos nariais) yra 7 žmonės.
Kažkaip tų 20 mamų nematau . Be abejo, jeigu staiga dėl kažkokių neaiškių priežasčių atsiras toks jų antplūdis - dalinsime iš užsisakančiųjų skaičiaus.
Tiesiog kažkaip "neskaniai" pasijutau... Norėjau užsisakyti sau pigiau, o pasijaučiau lyg kokį nusikaltimą daranti
Šiuo metu (su manimi ir keliais mano šeimos nariais) yra 7 žmonės.
Kažkaip tų 20 mamų nematau . Be abejo, jeigu staiga dėl kažkokių neaiškių priežasčių atsiras toks jų antplūdis - dalinsime iš užsisakančiųjų skaičiaus.
Tiesiog kažkaip "neskaniai" pasijutau... Norėjau užsisakyti sau pigiau, o pasijaučiau lyg kokį nusikaltimą daranti
Trolemole, nezinau, seniai pirma karta pirkau, bet m
an abu leido naudoti
an abu leido naudoti
QUOTE(Borri @ 2013 02 13, 20:52)
Nėra ko baisėtis, o verčiau pabaigti skaityti sakinį . Tikrai neturiu noro pirkti pakuotes siuntiniams iš savų pinigų, iš savų pinigų atskaičiuoti už banko nuskaičiavimus ir pan. . Jeigu jums patinka tokius dalykus padengti iš savų - labai prašom, o aš atsisakau.
Beje, tas pats kurso svyravimas. Šiame puslapyje užsakymą renku 150sv. Šiek tiek skiriasi nuo 10sv, ne?
Mamos, iš karto jums biznis . Žinokit, milijoną susikrausiu iš to 1,5lt . Net dar kartą perskaičiau - atrodo lyg ir nieko neslepiu, nei siuntimo mokesčio, nei dar kažko
Na viską aš perskaičiau, už pakavimą sutinku, kad galima kokį litą paimti, bet gal visos bus kaunietės
Man irgi kvepia lengvu bizniuku...
O, beje, už pervedimą aš visada prašau, kad pridėtų +1,40 Lt., jei perveda ne iš to pačio banko kaip mano, nes tikrai jei 10 žmonių susirenka - sutinku, kad nenoriu 10-15 Lt. už pervedimus iš savo kišenės mokėt