Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

sveikutes,pirma karta pati pabandziau sakytis is crocs.eu. noriu jusu paklausti ar kazkur galiu matyti kaip keliauja mano siuntinys ar kazka panasuas kaip kad is sportsdirect sakaisi?nes parase siuntinio koda ir visada raso Order is being processed.
gal kas siuntesi is ju,per kiek laiko atkeliauja siuntinys?jauciu busiu nugrybavus su dydziais as tu crocs doh.gif laukiu nesulaukiu siuntinio.
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2013 02 18, 21:33)
Gerai, kad labiau nepripainiojo SD ir pavyko surast. Tikėkimės greit sulauksit 4u.gif

Man kažkodėl toks jausmas, kad čia ne SD, o DHL prigrybavo g.gif Bent jau mano atveju taip buvo, kad viskas SD tvarkingai supakuota, bet DHL suplyšusią dėžę perpakavo ir kažkodėl mano adresą užpaišė vietoj kito cool.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2013 02 18, 23:31)
sveikutes,pirma karta pati pabandziau sakytis is crocs.eu. noriu jusu paklausti ar kazkur galiu matyti kaip keliauja mano siuntinys ar kazka panasuas kaip kad is sportsdirect sakaisi?nes parase siuntinio koda ir visada raso Order is being processed.
gal kas siuntesi is ju,per kiek laiko atkeliauja siuntinys?jauciu busiu nugrybavus su dydziais as tu crocs  doh.gif  laukiu nesulaukiu siuntinio.

Turite gauti laišką el.paštu, kad siunta išsiųsta.
Ten yra surašyta visa informacija:
Order Number
Shipping Method
Tracking Number
Tracking URL

Tada jau galite stebėti kaip juda siunta.
Atsakyti
QUOTE(IruleW @ 2013 02 18, 19:33)
Man irgi sis treciadienis vienintele diena buvo kai negaliu  verysad.gif

O man niekada si diena netinka,bet visada butent ji ir buna verysad.gif

QUOTE(griegzde @ 2013 02 18, 20:12)
Tai si Ainol plansete kas nors siuntesi ?  Cia jo kaina laikina ar jinai pastoviai buna 174.99 $. Vis dar neapsisprendziu ar tikrai reikia, bijau ilgai galvoti , kad nepabrangtu.

Nepabrangs, atsiranda naujesniu modeliu,tai tik atpigti gali (bent jau as taip manau) :-)
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2013 02 18, 21:34)
O iš crocs.eu ar crocs.uk.co renkat? Aš turiu koduką pirmam pirkimui, kažin ar ir jis galiotų?

eu, bet kainos tos pacios
Atsakyti
QUOTE(*Bitukas* @ 2013 02 18, 23:48)
eu, bet kainos tos pacios

Nebūtinai, kartais netgi ryškus skirtumas būna, tad visada pravartu susidėti r palyginti tą patį krepšelį ir crocs.eu, ir crocs.co.uk mirksiukas.gif

Ir darkart pasikartosiu, kad renku Dorothy Perkins Vilniuje su 25% nuolaida viskam (jei kam apsimoka, galiu ir persiųsti mirksiukas.gif). Siuntimas į Lietuvą 6 svarai, kol kas esame dviese, tai norėtųsi dar bent 2 prisijungiančių 4u.gif www.dorothyperkins.com
Rašykit AŽ arba eglynas@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 18 vasario 2013 - 23:57

QUOTE(griegzde @ 2013 02 18, 20:12)
Tai si Ainol plansete kas nors siuntesi ?  Cia jo kaina laikina ar jinai pastoviai buna 174.99 $. Vis dar neapsisprendziu ar tikrai reikia, bijau ilgai galvoti , kad nepabrangtu.

Taip, siuntemes smile.gif kiek zinau, minimum jau trys, esam gavusios ja smile.gif kaina, bent jau kai pradejau dometis, tokia ir buvo, tik asmeniskai as, nuolaidu koduka pritaikiau, tai dar pigiau gavos
Atsakyti
kaip tik vyro sesei crocsus ėmiau smile.gif tai eu puslapyje kaina 60eurų (be nuolaidų) , o co.uk 60 svarų ax.gif tad reik atidžiai kainas žiūrėt 4u.gif kartais co,uk pigiau būna smile.gif juolab,kad svaras kritęs kažkiek..nebe 4,4 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 02 18, 23:59)
Turite gauti laišką el.paštu, kad siunta išsiųsta.
Ten yra surašyta visa informacija:
Order Number
Shipping Method
Tracking Number
Tracking URL

Tada jau galite stebėti kaip juda siunta.

kaip keista kodel jie neatsiuncia man tada,pinigus tai jau nusiskaiciavo sau g.gif
man tik is karto po apmokejimo dave order number ir psio.negli gali but kas blogai? g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ar dar renka, kas užsakymą druskoms, norėčiau prisijungti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varikė: 19 vasario 2013 - 07:32
sveikos,
gal kuri užsisakinėjot batus iš http://www.everything5pounds.com/ ? kaip kokybė,dydžiai atitinka?
ir .. gal kas rinksit Kaune užsakymą? ax.gif
Atsakyti
Vis dar siūlau jungtis prie Crocs (pirksiu iš tos, kurioje gausis pigiau) Klaipėda, galiu persiųsti
d.kvasnia@gmail.com
Atsakyti