Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

QUOTE(magute @ 2013 02 18, 16:18)
o gal reiktu toki vaizdeli i FB ju puslapi imesti, gal truputi susigestu. jau tiek nusigyveno, kad nebeturi normalios pakuotes.
na mano irgi siom dienom turi pasirodyti, ziuresiu koki SUPRISE gausiu  lotuliukas.gif

o kodel jus galvojat, kad cia SD supakavo, as tai matau DHL lipnia juosta repacked, ir manau, kad deze suplyso, ir jie patys perpakavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 02 18, 17:21)

Nors aš šiandien truputį nustebau gavusi dėžę iš MyToys - šiaip tvarkinga, bet nei užklijuota, nei dar kaip nors sandariai uždaryta... blink.gif Tačiau svarbiausia, daiktai visi, tai neturiu kuo skųstis smile.gif

Visada iš ten gaunu neužklijuotas, o tik tokia plastmasite juosta "perrišta". Bet iki šiol nieko netrūko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 02 18, 16:23)
o kodel jus galvojat, kad cia SD supakavo, as tai matau DHL lipnia juosta repacked, ir manau, kad deze suplyso, ir jie patys perpakavo  g.gif

Nu bet kaip ta deze taip suplist gali, niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
o kodel jus galvojat, kad cia SD supakavo, as tai matau DHL lipnia juosta repacked, ir manau, kad deze suplyso, ir jie patys perpakavo  g.gif

apie tai nepagalvojau. na svarbiausia kad butu visos prekes, o ne tai, kad suplyso ir dalis kur nors pasiliko, ka rado, ta sudejo 4u.gif
Atsakyti
puiki TBS akcija wink.gif sorry, tingiu mazinti biggrin.gif tuoj baigsis puslapis ax.gif

user posted image

QUOTE(Eglynas9 @ 2013 02 18, 16:21)
Bet tai ne tik kad nuolaidėlė sumažėjo, bet dar ir atsirado sąlyga, kad pirkti reikia bent už 30 eurų, kad pritaikytų... rolleyes.gif

aga, jei kas norite, galiu perleisti, nes nepritaikysiu jos wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murashke: 18 vasario 2013 - 16:32
Marshall Leisure mane turbūt pribaigs doh.gif Pirmiausia išgasdino, kai dingus vienai prekei užraudonavo visas kitas einančias po jos. Maniau pusė užsakymo dingo doh.gif Dabar gavau laišką iš paypal su antrašte Marshall Leisure just sent you a refund - vėl nutirpau, nes čia prisiskaičiau kokie jie jautrus adresam ir kad atšaukia užsakymus. Nurodžiau kaip patarėt tel. nr. antroj adreso eilutėj. Bet pasirodo už vieną prekę tik refund'ino karsta.gif Tuoj parašysiu tai kurios nėra prekytės. Tikiuosi daugiau nebegasdins jie manęs.
Atsakyti

drinks_cheers.gif Kažkelis siuntinius esu gavusi pašte perpakuotus, darbinius taip pat kartais supakuoja naujai. Manau ir su DHL gali būti panašiai - jei SD dėžės nelabai patvarios, o dar pamėto, tai ir neatlaiko tokio krūvio, belieka pačiam DHL-ui perpakuoti.
Atsakyti
10 minučių bėgyje užsakinėsiu http://www.zara.com/...013/358525/Kids priimsiu su 30 svarų krepšeliu (kad gautūsi UK nemokamas siuntimas). Siūsiuosi per Tukį. Jei kuri greitai išsirinksite, prašom mirksiukas.gif Vilniuje būnu kas antra savaitė, tad galiu perduoti sutartoje vietoje, kitur siunčiu
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 02 18, 16:43)
10 minučių bėgyje užsakinėsiu http://www.zara.com/...013/358525/Kids 

o jus anksciau pirkote is ten? su LT kortele? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 02 18, 17:46)
o jus anksciau pirkote is ten? su LT kortele? smile.gif  4u.gif

taip, pirkau ne kartą su Lt kortele 4u.gif mano lyg priima, bet kiek žinau, lyg LT kortų nepriima g.gif
Atsakyti
laba visoms, gal kuri pirks Gap prisijungciau su nediduku smile.gif
Atsakyti
Reikia, dar vieno norinčio jungtis prie Crosc Klaipėda, kad gautume 40 proc nuolaida 4u.gif
d.kvasnia@gmail.com
Galiu persiusti
Atsakyti