Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

nebereik laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 18 vasario 2013 - 15:41
Sveikos,

Gal kas norit Lindex vienkartiniu nuolaidu koduku 15 lt? Rasykit savo email adresa, tik jei jau buvot gavusios tai adresa kita, nes tuo paciu antra karta nesiuncia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2013 02 18, 10:43)
Gavau siuntinį iš SD biggrin.gif

Nusigyveno SD ziauriai doh.gif geda kam ir parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 18, 15:41)
Nusigyveno SD ziauriai  doh.gif  geda kam ir parodyt  biggrin.gif

geriau maise nei gauti praplysusias dezes ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2013 02 18, 15:37)
Sveikos,

Gal kas norit Lindex vienkartiniu nuolaidu koduku 15 lt? Rasykit savo email adresa, tik jei jau buvot gavusios tai adresa kita, nes tuo paciu antra karta nesiuncia  mirksiukas.gif

Jau visoms issiunciau 4u.gif Bet atrodo nuolaidele 10 lt
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 02 18, 15:48)
geriau maise nei gauti praplysusias dezes  ax.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif nesvarbu kaip supakuota, svrbu viskas be klaidu butu , o be to maisa paprasciau ismest biggrin.gif 4u.gif nors ir kazkaip nerimtai atrodo lotuliukas.gif
man kol kas normalios dezes buvo, nei apklijuotos, nei suplyse, sakyciau tokios pavyzdines cool.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2013 02 18, 16:03)
drinks_cheers.gif  nesvarbu kaip supakuota, svrbu viskas be klaidu butu , o be to maisa paprasciau ismest  biggrin.gif  4u.gif nors ir kazkaip nerimtai atrodo  lotuliukas.gif 
man kol kas normalios dezes buvo, nei apklijuotos, nei suplyse, sakyciau tokios pavyzdines  cool.gif

Kazkaip ir man nepasitaike tokiu variantu... Tik del labai ne kokios kai kuriu prekiu kokybes ir is jusu nugirstu nesusipratimu, stengiuosi sita parduotuve aplenkti doh.gif
Atsakyti
Sveiki, treciadieni pirksiu sportsdirect, kas norit junkites. Esu is Kauno, bet dirbu Vilniuje, tad galiu perduot ir Vilniuj. Taip pat galiu perduot i Ukmerge, Utena, Jonava.
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 18, 16:06)
Kazkaip ir man nepasitaike tokiu variantu... Tik del labai ne kokios kai kuriu prekiu kokybes ir is jusu nugirstu nesusipratimu, stengiuosi sita parduotuve aplenkti  doh.gif

Rizika visada islieka , perkant internetu ..... Rodos, patikima parduotuve TESCO ,o noralai pridare nemalonumu schmoll.gif . Mano seima perka irgi is SD , bet truputi zinomesniu firmu , kuriu kaina ne svaras-du , tai broko ( tfu-tfu) nepasitaike ir prekes tikrai kokybiskos , pas mus tokios simtais kainuoja .
Atsakyti
Viena mamyte pasidalino su manim, o as ir Jums padalinu, jei kam reikia -30% Lindex kodukas 30fe13lt , galioja vienai prekei ir neakcijinei iki 2013 02 28.
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2013 02 18, 10:43)
Gavau siuntinį iš SD biggrin.gif
user posted image

o gal reiktu toki vaizdeli i FB ju puslapi imesti, gal truputi susigestu. jau tiek nusigyveno, kad nebeturi normalios pakuotes.
na mano irgi siom dienom turi pasirodyti, ziuresiu koki SUPRISE gausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 18 vasario 2013 - 16:19
QUOTE(asedita @ 2013 02 18, 15:58)
Jau visoms issiunciau  4u.gif Bet atrodo nuolaidele 10 lt

Ačiū 4u.gif
Bet tai ne tik kad nuolaidėlė sumažėjo, bet dar ir atsirado sąlyga, kad pirkti reikia bent už 30 eurų, kad pritaikytų... rolleyes.gif

QUOTE(klakšt @ 2013 02 18, 16:03)
drinks_cheers.gif  nesvarbu kaip supakuota, svrbu viskas be klaidu butu

Tas tai tiesa biggrin.gif
Nors aš šiandien truputį nustebau gavusi dėžę iš MyToys - šiaip tvarkinga, bet nei užklijuota, nei dar kaip nors sandariai uždaryta... blink.gif Tačiau svarbiausia, daiktai visi, tai neturiu kuo skųstis smile.gif
Atsakyti