nebereik
Sveikos,
Gal kas norit Lindex vienkartiniu nuolaidu koduku 15 lt? Rasykit savo email adresa, tik jei jau buvot gavusios tai adresa kita, nes tuo paciu antra karta nesiuncia
Gal kas norit Lindex vienkartiniu nuolaidu koduku 15 lt? Rasykit savo email adresa, tik jei jau buvot gavusios tai adresa kita, nes tuo paciu antra karta nesiuncia
QUOTE(raimundux @ 2013 02 18, 10:43)
Gavau siuntinį iš SD
Nusigyveno SD ziauriai geda kam ir parodyt
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 18, 15:41)
Nusigyveno SD ziauriai geda kam ir parodyt
geriau maise nei gauti praplysusias dezes
QUOTE(asedita @ 2013 02 18, 15:37)
Sveikos,
Jau visoms issiunciau Bet atrodo nuolaidele 10 lt
QUOTE(murashke @ 2013 02 18, 15:48)
geriau maise nei gauti praplysusias dezes
nesvarbu kaip supakuota, svrbu viskas be klaidu butu , o be to maisa paprasciau ismest nors ir kazkaip nerimtai atrodo
man kol kas normalios dezes buvo, nei apklijuotos, nei suplyse, sakyciau tokios pavyzdines
QUOTE(klakšt @ 2013 02 18, 16:03)
nesvarbu kaip supakuota, svrbu viskas be klaidu butu , o be to maisa paprasciau ismest nors ir kazkaip nerimtai atrodo
man kol kas normalios dezes buvo, nei apklijuotos, nei suplyse, sakyciau tokios pavyzdines
Kazkaip ir man nepasitaike tokiu variantu... Tik del labai ne kokios kai kuriu prekiu kokybes ir is jusu nugirstu nesusipratimu, stengiuosi sita parduotuve aplenkti
Sveiki, treciadieni pirksiu sportsdirect, kas norit junkites. Esu is Kauno, bet dirbu Vilniuje, tad galiu perduot ir Vilniuj. Taip pat galiu perduot i Ukmerge, Utena, Jonava.
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 18, 16:06)
Kazkaip ir man nepasitaike tokiu variantu... Tik del labai ne kokios kai kuriu prekiu kokybes ir is jusu nugirstu nesusipratimu, stengiuosi sita parduotuve aplenkti
Rizika visada islieka , perkant internetu ..... Rodos, patikima parduotuve TESCO ,o noralai pridare nemalonumu . Mano seima perka irgi is SD , bet truputi zinomesniu firmu , kuriu kaina ne svaras-du , tai broko ( tfu-tfu) nepasitaike ir prekes tikrai kokybiskos , pas mus tokios simtais kainuoja .
Viena mamyte pasidalino su manim, o as ir Jums padalinu, jei kam reikia -30% Lindex kodukas 30fe13lt , galioja vienai prekei ir neakcijinei iki 2013 02 28.
QUOTE(raimundux @ 2013 02 18, 10:43)
o gal reiktu toki vaizdeli i FB ju puslapi imesti, gal truputi susigestu. jau tiek nusigyveno, kad nebeturi normalios pakuotes.
na mano irgi siom dienom turi pasirodyti, ziuresiu koki SUPRISE gausiu
QUOTE(asedita @ 2013 02 18, 15:58)
Jau visoms issiunciau Bet atrodo nuolaidele 10 lt
Ačiū
Bet tai ne tik kad nuolaidėlė sumažėjo, bet dar ir atsirado sąlyga, kad pirkti reikia bent už 30 eurų, kad pritaikytų...
QUOTE(klakšt @ 2013 02 18, 16:03)
nesvarbu kaip supakuota, svrbu viskas be klaidu butu
Tas tai tiesa
Nors aš šiandien truputį nustebau gavusi dėžę iš MyToys - šiaip tvarkinga, bet nei užklijuota, nei dar kaip nors sandariai uždaryta... Tačiau svarbiausia, daiktai visi, tai neturiu kuo skųstis