Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

QUOTE(grazida @ 2013 02 18, 13:28)
Mergaites, o myToys.de ar buna nemokamas siuntimas nuo kokios nors sumos?  Ir gal kas turit is ten vaikiska patalyne, kaip jos kokybe?  g.gif

Aš pirkau vaikišką patalynę, tikrai gera, 2 komplektus pirkau....medvilnė, skalbiasi gerai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 02 18, 12:59)
Na, ir aš susidūriau su SD bajeriais. Priėmiau siuntą, o  prekės tai ne mano. Ką dabar daryt>? Siuntos numeris yra uždėtas mano, o sąskaita ir prekės  - ne mano.. Jau susinervinau juodai...

Kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes bendraujant su jais lotuliukas.gif
As atsakyma gavau po lygiai 3 savaiciu ir kokiu 8 laisku parasymo, ir pagrasinimo ECC.
Manau jusu atveju bandykite pagal saskaita surasti ta zmogu jei is LT, o gal pas ji jusu prekes g.gif
Atsakyti
Mergaites, o myToys.de ar buna nemokamas siuntimas nuo kokios nors sumos?  Ir gal kas turit is ten vaikiska patalyne, kaip jos kokybe?  g.gif

turiu nemazai vaikiskos patalynes is ten, tai siek tiek man nepatiko, kad kiek pirkau visi komplektai uzsegami su sagomis (o as pirkau maziukui, tai vis bijojau, kad nenugrauztu ar neprarytu ... galu gale visas sagas iskirpau:))). O del kokybes, tai turiu dvieju rusiu medvilninius patalus: vieni kur tiesiog medvilne paprasta tai man labai faini (ji nera siaip labai svelni, tokia biski grubesne, bet gana vesi); o kita medvilne yra tokia su pukeliu, kazkas panasaus i flanele, tai man nepatiko...nors paveiksleliai jos grazesni, bet ji perstora, toks jausmas, kad per savo stori net nekvepuoja...zodziu daugiau nepirksiu (o prisipirkau kazkada kai akcija buvo gal kokius 8 skirtingus komplektus, dar seseri ir drauges apdovanojau visas su vaikais:)) Isvada pasidariau tokia: patalyne lyg ir normali, bet dabar perku is kitur, nes ir medvilne svelnesne kitur ir t.t....Bet cia tik mano nuomone tokia:) Beje skalbiasi gerai, nesiburbuliuoja ir t.t., nors skalbiu ziauriais rezimais ir spalvos neblunka thumbup.gif
Papildyta:

Sitos labai grazios, bet jos tokios su pukeliu, man tai per storos, nors gal kitiems patinka: http://www.mytoys.de...6.01.02/1924692
http://www.mytoys.de...6.01.02/1627927
o sita http://www.mytoys.de...6.01.02/1994089 paprasta be pukelio, bet tokia nelabai svelni medvilne, tokia kai buna lyg labai naturali, biski grubesne, tarsi blogesnio apdirbimo (man siek tiek i lina panasi)...nu zodziu nemoku normaliai apibudinti, bet siaip dabar jau vaikui daugiau satinine medvilne perku, kuri gerokai svelnesne... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 18 vasario 2013 - 14:22
trečiadieni ryte norėčiau PA pasiimti, gal kas nori pasikooperuoti kad pigiau būtų pasiėmimas?
Vilnius, Karoliniškės, pakeliui galiu užvežti. (nes astsiimti reikia jeigu kooperuojies vienam žmogui vienu metu)
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 02 18, 11:19)
VILNIECU MEETAS TRECIADIENI, VASARIO 20D. „Auksinis ruduo“, LABDARIŲ g. 8. Staliukas Azos (Aza) vardu.

verysad.gif Vel treciadieni,man nelemta sudalyvauti,tai vienintele diena savaiteje,kada negaliu,gaila.
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2013 02 18, 14:29)
trečiadieni ryte norėčiau PA pasiimti, gal kas nori pasikooperuoti kad pigiau būtų pasiėmimas?
Vilnius, Karoliniškės, pakeliui galiu užvežti. (nes astsiimti reikia jeigu kooperuojies vienam žmogui vienu metu)

O taip galima? blush2.gif Ta prasme, skirtingi žmonės gauna siuntinius savo vardu, o paskui susikooperuoja ir pasiima kažkurio vieno vardu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2013 02 18, 14:40)
verysad.gif Vel treciadieni,man nelemta sudalyvauti,tai vienintele diena savaiteje,kada negaliu,gaila.

na vat, kazkaip uz ta diena daugiausiai vis prabalsuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 02 18, 15:52)
O taip galima? blush2.gif Ta prasme, skirtingi žmonės gauna siuntinius savo vardu, o paskui susikooperuoja ir pasiima kažkurio vieno vardu? g.gif

Galima thumbup.gif
Atsakyti
Kaip pilypas is kanapių blush2.gif , skaičiau skaičiau kol pačiai prisireikė biggrin.gif ir nebesuprantu ar dar galėčiau prisijungti su druska prie ko nors, miestas nesvarbu, jei sutinkat persiųsti 4u.gif .
Atsakyti

Turim medvilninę , vaikiška, segasi užtrauktukais , splava dar po kelių skalbimų nenublukus , medvilnė tvirta, ne skysta thumbup.gif tik pagalvės užvalkalo dydis doh.gif biggrin.gif mūsų standartinei pagalvei per didelė, bet nebėda, nukepri, užsiuvi ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2013 02 18, 14:56)
Kaip pilypas is kanapių blush2.gif , skaičiau skaičiau kol pačiai prisireikė  biggrin.gif  ir nebesuprantu ar dar galėčiau prisijungti su druska prie ko nors, miestas nesvarbu, jei sutinkat persiųsti  4u.gif .

Aš dar renku smile.gif Persiųst galiu. Užsakymą siųskit į ramundux@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 02 18, 11:47)
dar tokio nebuvau mačiusi  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pas mane apžinai tokios apglamžytos didžiosios dėžės atvažiuoja  doh.gif  kaip visada suplyšusios, dhl juostom aplipinta kad nekristų prekės lauk  lotuliukas.gif

as irgi tokio dar nemaciau smile.gif
visokių buvo: ir su skylem, ir atidarytų , bet tokio, dar -ne biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(meskius_0417 @ 2013 02 18, 13:24)
va dėl to iš sm mamų aš jau nieko nebeimu. Ačiū, užteko nuotykių su HM.

Manau, kad tai padaryi tiesiog būtina!!!
O babababbababaaaaaaaa.... nieko sau...

na, kadangi jau supratau, kad mano šis atvejis ne vienintelis , tai ...
katerinka0907 -nepyk, mane privertė biggrin.gif biggrin.gif

o nuostolis del to toks, kad cia beveik visos siuntos verte, kuria as dengiu g.gif , bet man kazkaip atsirado šiokia tokia viltis ,( su daugelio jusu pagalba), kad gal pavyks , visdelto, atgauti kazkiek pinigeliu g.gif
Atsakyti