Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

QUOTE(magute @ 2013 02 17, 09:22)
as visa paauglyste su sloga draugavau, ligoninej gulejau, sinusitas, chroniska sloga ir taip ziema vasara. kitiems net keista, kaip vasara gali buti sloga. kol nepradejau plauti nosies vandeniu su druska, paskui per joga ismokau per viena pyli, per kita isbega. issiplove visa sloga, visi sinusai (ejo didziuliais puliais) ir dabar tik jauciu, kad kabinasi sloga iskarto plaunu. tai jau keli metai kai nebezinau, kas ta baisioji sloga.

sveiki:) as taip pat gydaus sloga thumbup.gif tik sakykit su kuo pilat per viena snerve kai bega pro kita? kazkoks lyg specialus piltuvelis buna,gal zinot kur ieskot? 4u.gif
Atsakyti
Renku SD Kaune , iloiva26@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iloiva26: 18 vasario 2013 - 11:40
QUOTE(irisas @ 2013 02 18, 10:52)
Mergaitės, gal susidūrėt kas su MEXX batais, kaip jie atitinka dydžius? Čia gal greičiau atsakymą gausiu negu javari temoje  ax.gif

sesuo pirko, tai pasirodė didinti. bet gal tik tas modelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 02 18, 11:07)
Gal uzmatet kur pigiai o ga net pacios pirkot staliuka su kedute ..na panasiai trimeciui vaikui. Moretusi kad staliuko virsus pasikeltu o po juo galetu susideti visus rasiklius.. na kaskas panasaus  smile.gif  4u.gif

http://www.amazon.co...d/dp/B008CPBG9Y
yra ir atskiru varijantu (komplektai staliukas ir kede)
Atsakyti
Šiek tiek paskaitymui apie amazon:
http://verslas.delfi...e.d?id=60695891
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 02 15, 14:25)
O dar kiek nervų kainuoja, kai kas nors nenusiseka, ir būni išvadinta nelabai kokiais žodziais, lyg butum kalta  g.gif

va dėl to iš sm mamų aš jau nieko nebeimu. Ačiū, užteko nuotykių su HM.

QUOTE(Murčikas @ 2013 02 15, 16:00)
auksiniai zodziai, mano vyras manes pastoviai klausia, kiek tau duot pinigu, kad neuzsakinetum ir nerusiuotum biggrin.gif

MANO TĄ patį sako biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Murčikas @ 2013 02 15, 16:05)
paskelbt tos mamos nicka viesai, prasau, kad zinot, ko niekad neimt i kooperacija  4u.gif

Manau, kad tai padaryi tiesiog būtina!!!

QUOTE(norala @ 2013 02 15, 16:40)
Na, nuostolis , sakyciau , nemazas virs 600 lt.

O babababbababaaaaaaaa.... nieko sau...
Atsakyti
Sveikos.
O kaip su Karrimor vyriska avalyne? Kiek pasiskaitinejau, tai rodos pamazinti g.gif Gal kas galetu parasyt kokiu turimu batu didesnio dydzio vidpadi, o as jau ten iki savo vyriskio pedos dydzio dasiskaiciuociau.
Buciau laaaaaaabai dekinga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorris @ 2013 02 18, 13:38)
Sveikos.
O kaip su Karrimor vyriska avalyne? Kiek pasiskaitinejau, tai rodos pamazinti  g.gif Gal kas galetu parasyt kokiu turimu batu didesnio dydzio vidpadi, o as jau ten iki savo vyriskio pedos dydzio dasiskaiciuociau.
Buciau laaaaaaabai dekinga  biggrin.gif  4u.gif

nepasakyciau kad didinti, pirkom pries pora metu pavasarinius-rudeninius tai mano vyras nesioja 45 nupirkom 45 tai nelabai tilpo
Papildyta:
QUOTE(meskius_0417 @ 2013 02 18, 13:24)
Manau, kad tai padaryi tiesiog būtina!!!

taigi nicka galima laisvai pasikeisti ar susikurti nauja account'a ir vel laisvai prisijungineti prie kooperaciju, manau tai nieko nepakeis
Atsakyti
QUOTE(Agnyte Jank @ 2013 02 18, 11:23)
sveiki:) as taip pat gydaus sloga thumbup.gif  tik sakykit su kuo pilat per viena snerve kai bega pro kita? kazkoks lyg specialus piltuvelis buna,gal zinot kur ieskot?  4u.gif

Esu mačius iherbe http://www.iherb.com...-Pot-1-Pot/6346

Nežinau pigu ar brangu čia, nes neteko kainų lygint, kadangi nebuvo aktualu man. Dabar prisiskaičius gerų atsiliepimų galvoju, kad mamai reiktų įtaisyt tokį daiktą, kadangi visą gyvenimą vargsta su sloga, sinusitais. unsure.gif

Beje jei nesat iš čia pirkę, pirmą kartą galimą pasinaudoti koduku, pvz. mano ZUK788 ir gauti 5 dol. nuolaidą užsakymui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 18, 11:52)
Mergaitės, gal susidūrėt kas su MEXX batais, kaip jie atitinka dydžius? Čia gal greičiau atsakymą gausiu negu javari temoje  ax.gif

vyrui pirkau is javari.de, nesioja cia 43 - 44, mexx tiko 42
Atsakyti
QUOTE(Dorris @ 2013 02 18, 12:38)
O kaip su Karrimor vyriska avalyne?

maniskis turi vienus UK 8, EUR 42, toki eu ir nesioja smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Maniskis turi MEXX batelius, pirkom Lietuvoj, tai dydi atitiko smile.gif

Ziuriu, plansetinikompiuteri su akcija paleido biggrin.gif Aprasymas tai grynai kaip Ainol.

Is Kinieciu siustis, net su muitais, apsimoka smile.gif
Atsakyti