Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

Gal yra mamyciu norinciu prisijungti prie crocs uzsakymo? Ir is HM galiu dar priimti.
Atsakyti
Sveikos, gal kam pravers informacija apie mashall striukyte treningiuka, 10 dydis, man su 36 per didele, tiktu 38 nesiojanciai... verysad.gif
user posted image

P.S. jei ka sudomins, i a.z. ax.gif
Atsakyti
sveiki,

Ieškau kas galėtų parvežti siuntinuką iš Čekijos. 200*100*50 30 kg svorio. Arba gal kuri susidūrėt ir žinot kokius vežėjus?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2013 02 18, 07:37)
Aš taip pat prisijungčiau prie pirkimo ne su vienu pakeliu, gal kas rinksite?

Aš užsakinėsiu, dar galit jungtis. Renku 10 užsisakančiųjų. Esu iš Marijampolės, Kaunan galiu perduot jei neskubu. Galiu ir persiųst. Užsakymą jei jungsitės siųskit į raimundux@gmail.com 4u.gif

QUOTE(deim@n@ @ 2013 02 18, 09:46)
Sveikos, gal kam pravers informacija apie mashall striukyte treningiuka, 10 dydis, man su 36 per didele, tiktu 38 nesiojanciai... verysad.gif
user posted image

P.S. jei ka sudomins, i a.z. ax.gif

Buvau šią įsimetus į krepšelį, gerai, kad po to išėmiau, nes būčiau prašovus su dydžiu karsta.gif
Atsakyti
Gavau siuntinį iš SD biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2013 02 18, 10:43)
Gavau siuntinį iš SD biggrin.gif
user posted image

dar tokio nebuvau mačiusi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pas mane apžinai tokios apglamžytos didžiosios dėžės atvažiuoja doh.gif kaip visada suplyšusios, dhl juostom aplipinta kad nekristų prekės lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal susidūrėt kas su MEXX batais, kaip jie atitinka dydžius? Čia gal greičiau atsakymą gausiu negu javari temoje ax.gif
Atsakyti
Batų tepalo manijos pagauta prisipirkau jo (jūsų dėka iš ebay'aus), o to akmens dar nebandžiau. Čia http://beta.lt/klaip...track_type=name lyg ir nieko ta akcija g.gif , tik mąstau, reikia čia man jo g.gif ir, jei reikia, tai kiek - ekonomiškas jis, taip kaip batų tepalas, ar susinaudoja greičiau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 18 vasario 2013 - 11:11
Sveikos, gal kuri pirkot tokius batus? Kokie butu atsiliepimai? Ar pakankamai silti? ax.gif kazin dydzius atitinta? koki reiktu imti nesiojanciai 39-40 dydi? Gal kas turit ir galit parasyt kiek cm plotis yra virsuje ramybes busenoj ir kiek gali platintis? Mano blauzda labai stora, tai bijau, kad galiu netilpti doh.gif

http://www.sportsdir...olcode=27612303

aciu, jei kas pasidalinsit nuomene 4u.gif
Atsakyti
Gal uzmatet kur pigiai o ga net pacios pirkot staliuka su kedute ..na panasiai trimeciui vaikui. Moretusi kad staliuko virsus pasikeltu o po juo galetu susideti visus rasiklius.. na kaskas panasaus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 02 18, 10:47)
dar tokio nebuvau mačiusi  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pas mane apžinai tokios apglamžytos didžiosios dėžės atvažiuoja  doh.gif  kaip visada suplyšusios, dhl juostom aplipinta kad nekristų prekės lauk  lotuliukas.gif

Aš ir pirmą kartą tokį gavau biggrin.gif
Atsakyti
VILNIECU MEETAS TRECIADIENI, VASARIO 20D. „Auksinis ruduo“, LABDARIŲ g. 8. Staliukas Azos (Aza) vardu.
Atsakyti