QUOTE(lika2006 @ 2013 02 16, 21:22)
Kol neatsiduret tokioje pat situacijoje, pasitikesit PA. O kodel PA nesiima jokiu priemoniu, jei dingsta siuntiniai? As linkusi manyti, kad cia kaimynai. O PA turetu susitarti, kad kaimynai nepriimtu PA skirtu siuntiniu, tuo labiau, kad situacija kartojasi. O mes, klientai, tiesiog turime nurodyti kokiu laiku kurjeris galetu pristatyti siuntini. Juk pas mus, tarkim, DPD paskambina ir klausia ar busit namie tokiu ir tokiu laiku. Kaimynam neatiduoda, jeigu as to nenurodziau. O cia nurodai SEGMUS, o priima ir pasiraso neaisku kas. Kaip Norala pasake, kad jie nepriima kaimynu siuntiniu, tai taip ir su PA turetu buti.
Na nezinau, kokia pas jus situacija buvo bet tikrai paneigsiu kad delto PA nepadeda. Mano buvo pasimete du siuntiniai, abu padejo ir patare kaip surasti. Patys ir skambino kurjeriams ir i parduotuve. Aisku as konkreciai prasiau ko noriu ir man viska padejo.
Gal tiesiog vyrauja tokia taisykle kaip tu prasai
(kaip patarlej kaip sauksi taip ir atsilieps).
QUOTE(Slyviukas @ 2013 02 17, 00:10)
Taip, galima paprasyti, kad kaimynai neimtu siuntiniu kurie jiems nepriklauso, bet ar tikrai jie neims ? Kas gali atsakyti uz kaimynu veiksmus ? Nezinau kokie kurjeriai pristate jusu prekes PA kaimynams, bet as problemu turejau tik su Hermes.. ir pries pristatydami jie niekada neskambina net jei paprasai (bent jau kai as prasiau atrase, kad tokiu paslaugu neteikia, bet cia pries pusantru metu mazdaug buvo).. Tokiu atveju kaip Jusu as esu linkusi kaltinti kurjerius kurie neziuri kur pristatineja prekes, nes jei parasyta SEGMUS, tai kodel nesa kitur ? Ir tikrai nemanau, kad PA dziaugiasi ir ploja katuciu tokiais atvejais, nes jie nuo to irgi kencia: praranda klientus, gauna neigiamus atsiliepimus (tokiu atveju galbut netenka busimu klientu) ir praranda pinigus..
Taip visiskai Jums pritariu
. O su Hermes problemu turim ne vien mes pilni forumai nepatenkintu anglu ju paslaugomis. Bet jie yra pigiausi tad tenka daug parduotuviu naudotis butent ju paslaugomis.