Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

QUOTE(Murčikas @ 2013 02 16, 22:42)
o aciuu, ale nr3 d12 man vistiek neaiskus  g.gif  nes nr3, ir pagal pavadinima tai d6 gaunas  g.gif

murashke, man vieta uzbookink  4u.gif

bet ir cia ant dezutes tas pats gydytojas, ale kiekis tai kitas, daugiau ju

http://www.unserekle...987a84c3c03e7ef

tas D6 ar D12 - yra potencija - stiprumas mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaicius lietuviskai, tai vos ne visko reiktu, nr 2 vaiko kaulams, nr 1 mamai, nuo rauksliu ir kabancio pilvo biggrin.gif reiks gal optom pajamt, vdrug pades a biggrin.gif

o ka daryt, jei as apie kiekviena skaitau, ir praktiskai randu, kad pas mane tai yra, vsio amen ane, reiktu visus 12 gert kas valanda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 16 vasario 2013 - 23:15
QUOTE(Murčikas @ 2013 02 16, 23:01)
paskaicius lietuviskai, tai vos ne visko reiktu, nr 2 vaiko kaulams, nr 1 mamai, nuo rauksliu ir kabancio pilvo  biggrin.gif  reiks gal optom pajamt, vdrug pades a  biggrin.gif

o ka daryt, jei as apie kiekviena skaitau, ir praktiskai randu, kad pas mane tai yra, vsio amen ane, reiktu visus 12 gert kas valanda  doh.gif  lotuliukas.gif

ir po isgerimo pusvalandi nevalgyt, o iki isgerimo - dvi valandas negal valgyt - zodziu dieta super lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
norejau parasyti i az spygliuke8 deje jusu az pilna neleidzia isiusti zinutes
auuuu atsiliepkite spygliuke8
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 02 16, 22:25)
nes mes is zaliu slogu neislipam.

Čia jau reikia priežasties ieškoti. Ir vargu, ar be antibiotikų jos pasiduos. Turėjom daug nelaimingos patirties šiuo klausimu..
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 16, 23:52)
Čia jau reikia priežasties ieškoti. Ir vargu, ar be antibiotikų jos pasiduos. Turėjom daug nelaimingos patirties šiuo klausimu..

na priezastis kaip ir greiciausiai viena, tai alerginis rinitas ant kurio kabinasi virusai ir po savaites jau turime zaliausia sloga, kuri kartais pasiduoda, o daziausiai ne, ir pasibaige sinusitu su antibiotikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lika2006 @ 2013 02 16, 22:22)
Kol neatsiduret tokioje pat situacijoje, pasitikesit PA. O kodel PA nesiima jokiu priemoniu, jei dingsta siuntiniai? As linkusi manyti, kad cia kaimynai. O PA turetu susitarti, kad kaimynai nepriimtu PA skirtu siuntiniu, tuo labiau, kad situacija kartojasi. O mes, klientai, tiesiog  turime nurodyti kokiu laiku kurjeris galetu pristatyti siuntini. Juk pas mus,  tarkim, DPD paskambina ir klausia ar busit namie tokiu ir tokiu laiku. Kaimynam neatiduoda, jeigu as to nenurodziau. O cia nurodai SEGMUS, o priima ir pasiraso neaisku kas. Kaip Norala pasake, kad jie nepriima kaimynu siuntiniu, tai taip ir su PA turetu buti.

Taip, galima paprasyti, kad kaimynai neimtu siuntiniu kurie jiems nepriklauso, bet ar tikrai jie neims ? Kas gali atsakyti uz kaimynu veiksmus ? Nezinau kokie kurjeriai pristate jusu prekes PA kaimynams, bet as problemu turejau tik su Hermes.. ir pries pristatydami jie niekada neskambina net jei paprasai (bent jau kai as prasiau atrase, kad tokiu paslaugu neteikia, bet cia pries pusantru metu mazdaug buvo).. Tokiu atveju kaip Jusu as esu linkusi kaltinti kurjerius kurie neziuri kur pristatineja prekes, nes jei parasyta SEGMUS, tai kodel nesa kitur ? Ir tikrai nemanau, kad PA dziaugiasi ir ploja katuciu tokiais atvejais, nes jie nuo to irgi kencia: praranda klientus, gauna neigiamus atsiliepimus (tokiu atveju galbut netenka busimu klientu) ir praranda pinigus..
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2013 02 17, 00:59)
na priezastis kaip ir greiciausiai viena, tai alerginis rinitas ant kurio kabinasi virusai ir po savaites jau turime zaliausia sloga, kuri kartais pasiduoda, o daziausiai ne, ir pasibaige sinusitu su antibiotikais  doh.gif

gal kvailas klausimas, bet man buvo nealerginis rinitas tai idomu blush2.gif - o kabinasi del to, kad negydot rimtesniais vaistais alerginio rinito ar net tada kai jo pozymiu nebera vistiek kabinasi virusai ?
Atsakyti
kabinasi pastoviai, net kai ir pozymiu atrodo nera doh.gif as pati visa vaikyste su sinusitais, o ir dabar, su letine sloga, ji pas mane visa gyvenima tai maziau tai daugiau doh.gif o kai dukra pradejo eiti i darzeli, tai sloguojam abi pastoviai, as viska nuo jos pasigaunu iskart doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 17 vasario 2013 - 00:15
Gal galit kas ten gerai gaudos toje vaistineje uzrodyt nr 4, kur 200 tableciu - nerandu as nors tu ka doh.gif , ziuriu belaukiant poreikis dideja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 02 17, 00:17)
Gal galit kas ten gerai gaudos toje vaistineje uzrodyt nr 4, kur 200 tableciu - nerandu as nors tu ka doh.gif , ziuriu belaukiant poreikis dideja lotuliukas.gif

as jau sistema atkaliau ir dezute atpazistu biggrin.gif

http://www.unserekle...loratum_D6.html
Atsakyti
o šių druskų geriau imti D6 ar D12 g.gif kažkas rašė, kad stiprumas skiriasi, gal geriau stipresnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2013 02 14, 16:55)
Sveikos, kaip skaičiuojate siuntimą iš sportsdirecto? Pagal svorį, vienetus ar žmones? smile.gif ačiū atsakiusioms.

Aš visada dalinu tik iš žmonių skaičiaus (jei tiesiogiai į LT). Ir pati, jungdamasi prie ko nors su mažu krepšiu visada turiu omeny, kad mokėsiu tiek pat kiek ir kita besijungianti. Jungiuosi, ir džiaugiuosi, kad priima. Ir koks skirtumas kiek tų prekių. Kodėl mergina priimanti kooperaciją turėtų dar užsiiminėti siuntimo išlaidų dėliojimais - tau mažiau, tau daugiau?
Atsakyti